Şimdi Ara

LG 42LH9000-9500 Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar suanda istanbul bilisimde LG42LH9000 ve 9500 modelleri çok uygun fakat kafam karışık max 2,900 limitimiz var LGnin bu modellerindeki özellikler teorikte mükemmel geliyor bana ama LED tv'de büyük sergilerde hep en iyi görüntüyü samsung veriyor gibi geldi bana sizce bu limitle bu tv'yi almak mantıklımı yoksa 2.900 tl limitle bana önerebileceğiniz modeller nelerdir?

• İnternet sitelerini kaynak olarak alırsak İB stoklarında LH9xxx mevcut değil, arayıp sordunuz mu stok durumunu?

LED tv olsun isterseniz çeşitli mağazalarda SL9500, Samsung B7000/8000, Philips ve Toshiba'nın modelleri var. Yani bütçesi belli kimseler için pek de alternatif yok aslında, ya Mayıs-Haziran ayını bekleyin yeni modeller gelecek ya da LG SL9500 ile Samsung B7000 modellerinden birini tercih edin, mağazalarda Samsung'un görüntüsü daha hoş gibi görünüyor ama evin içinde galiba pek farketmez ben tv'imden oldukça memnunum gönül rahatlığıyla da tavsiye edebiliyorum.

Yeni modelleri beklerseniz, LCD'leri de dahil edersek tercih yelpazeniz genişleyebilir. Karar vermek zor, bütçenize uygun özellik olarak da geri kalmış ürünü tercih etmediğiniz sürece alacağınız üründen memnun olacaksınızdır

• Teşekkür Ederim verdiğiniz bilgiler için. stok yokmuş doğru 1ay sonra gelecekmis ama teorikteki bu özellikleri yansıtabiliyorsa bu makina için 1 ay beklemek hiç de önemli değil. Özellikle ledlerde bulunan laglardan dolayı 200hz olması ve 5.000.0000:1 kontrast gerçekte verim alınabiliyorsa samsungların megakontrastlarından daha da iyi olması ayrıca LH serisi SL serisine göre mat olmasıda ayrı bir artı bu konuda önemli desteğe ihtiyacım var arkdaslar 1 aydır forumları okuyorum çok faydalı bir site kim düşünmüş ve tutturmuşsa ellerine sağlık bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nie -- 19 Mart 2010; 13:40:44 >
  • başka yorumu olan yokmu :(
  • Performanslarını ve özelliklerinin ne kadarını yansıtıyor o kadar teknik bilgilere sahip değilim, Samsung'la kıyaslarsak Samsung'un canlılığı benim daha çok dikkatimi çekmişti, 5000000:1 kontrast gerçek değer değildir, SL9500 3000000:1 dinamik kontrasta sahipken normal değeri 150000:1 diye okudum yabancı forumda, yine DH'de bir kişinin LH9xxx için olumsuz olarak bir yorumu vardı 200Hz ile ilgiliydi galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nie

başka yorumu olan yokmu :(

kardeş, boşver istanbul bilişimi.. SL9000/9500 2999 TL KDV dahil olarak Teknosa'da var. Git al oradan garantili mis gibi..İşte linki..
    http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_SBAD_1053_1662_1044&T_Category=_LED_TV1053

Edit: dikkat etmemişim siz LH9000 demişsiniz...ben size SL9000 linki vermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 19 Mart 2010; 20:46:59 >

• Polatz hocam çok teşekkür ediyorum size ilgilendiğiniz bilgilerinizi paylaştığınız için. Ama bilgi edindikçe kafam karışıyor :D en valla PANASONIC
    VIERA TX-P42G15E plazmasıda harika bi tv zaten türkiyede d-smartla digide bile 8-10 tane HD tv olduğunu düşününce plazma almakta içimden geçmiyor değil... Acaip bi sektör hocam derya deniz ya herkesi mühendis yapacaklar sanki yok cristal panel yok dinamik kontrast falan :D...
  • Akorkmaz hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için fakat istanbul bilişimdekilerde 2 yil garantili teknosadakilerde hatta istanbul bilişimde 240 lira fark vererek bu garantiyi 5 yila cıkara biliyorsun sl9500 serisi istanbul bilisimde 2.706 tl + 240= 2.946 tl 5 yıl garanti yaparsın bence incelemeni isterim o siteyi. Sonuçta garantiyi yetkili servisler sağlıyor önemli olan garanti sertifikasını almak ....
  • İB'den alacağın ürününün herhangi bir arızası veya bakımını yetkili serviste yaptıramazsın, İB servisi kendi sağlıyor disbiratör firmaya bağlı değil.
  • Evet hocam şimdi inceledim garanti şartlarını...
  • bende lh9500 ile sl9500 arasında çok kalmıştım. lh hakkında yabancı foumlarda birkaç şey okumuştum. burdan bir arkadaşta aynı şeyi yazınca gölge oluyormuş hareketli sahnelerde dedi gittim sl9500aldım. iyikide almışım
  • phoenix hocam hayırlı olsun öncelikle. SD yayın kalitesi nasıl acaba tvnin? Bunun hakkında bilgi verebilirmisin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.