Şimdi Ara

LG 42LK450 (106 cm, Full HD, 1920x1080) Yorumlarınız. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün babama LCD TV aldım. (http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/42lk450-p46894522/ozellikler.html#description) Samsung alacaktım ama oradaki adam bana bu modeli önerdi. 2011 model falan dedi.
    TV'den pek anlamadığım için TV'den anlayan üstatlara sorayım dedim. Bu TV'nin özellikleri nasıl, güzel mi. ?
    Görüntü olarakda iyiydi orada baktığım kadarı ile ama yinede işi bilenlerden yorum almak istedim. :)

• kullanan varsa ben de yorum rica ediyorum arkadaşlar..
    teknosa 1199 tl diye mail atmış şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 6 Ağustos 2011; 19:04:24 >
  • teknosadan ben de dün aldım türkcellden msj atınca ordan da 50 lira indirim geldi yani 1.150 ye geldi tv i. Ancak bugün tv yi akşam 8 gibi açınca birden ses gelmeye başladı ve ekran da dalgalanmalar sanırım elektiriksel sorun yarın servise sorucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logosist

teknosadan ben de dün aldım türkcellden msj atınca ordan da 50 lira indirim geldi yani 1.150 ye geldi tv i. Ancak bugün tv yi akşam 8 gibi açınca birden ses gelmeye başladı ve ekran da dalgalanmalar sanırım elektiriksel sorun yarın servise sorucam.

servisle konuştunuz mu acaba? bende teknosa'dan bu tv'den almayı düşünüyorum, merak ettim probleminiz neymiş.
  • yaklaşık bir haftadır lg 42lk450kullanıyorum. teknosa'dan 1199 a aldım.
    * conax modül ile teledünya yayınlarını izliyorum. ülke olarak almanya'yı seçip kablo tv operatörlerinden diğerleri bölümünü seçmeniz lazım. izleme mesafeniz uygunsa ( ben ortalama 3 - 3,5 m den izliyorum) sd yayında da oldukça başarılı. hd de yoruma gerek yok. tek sıkıntı bbc hd de altyazı senkronizasyon sorunu. bazen 5 bazende 10 san geç geliyor altyazısı.
    * 1tb hdd taktım sorunsuz çalıştı (ntfs formatlı). bazı filmleri açamadı ama uzantılarına bakmadım. bakınca burada yazarım. altyazılı filmlerde yazının formatını türkçe seçebiliyorsunuz ve büyütme imkanınız, ekrandaki yerini seçme şansınız var. senkronizasyon için ayarlama bölümü de mevcut. daha önce samsung 40c630 kullanıyordum. medya player özelliği onda sanki daha iyiydi. ama markadan soğudum.
    * tuş takımı dokunmatik. önceki serilerde yandaydı ve klasik şekilde basmalıydı.
    * uydu yayınlarında da güzel görüntü veriyor.

iyi günler dilerim.

*** BBC HD altyazı uyum sorunu halloldu. sanırım teledunya uyandı :)) (23.09.2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berikm -- 23 Eylül 2011; 7:54:16 >

• 4:3 videolarda (örn: south park) sağ ve soldan keserek görüntüyü veriyor. bunu ekrana yayma şansımız yok mu? ayarlardan bulamadım. kullananlar hangi resim ayarlarında (parlaklık-konstrat...gibi) en iyi görüntüyü alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrizorer

4:3 videolarda (örn: south park) sağ ve soldan keserek görüntüyü veriyor. bunu ekrana yayma şansımız yok mu? ayarlardan bulamadım. kullananlar hangi resim ayarlarında (parlaklık-konstrat...gibi) en iyi görüntüyü alıyor?

hayırlı olsun . güle güle kullanın.
    kumandadan q.menu tuşuna basınca ekrana çıkan menüden yine kumandadaki sağ yada sol oklarla izleme oranını seçin. oradan orijinal, 16:9, 4:3, vs seçenekler var. zevkinize en uygun olanı seçebilirsiniz. isterseniz görüntüyü aşağı yukarı çekebiliyorsunuz.
    ben orijinal ayarlarda kullanıyorum.

iyi günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol hocam, uzun zamandır nete girmiyordum cevap yazamadım. forumda pek ilgi yok bu konuya. ben sadece hd filmler ve oyun için kullanıyorum. pc bağlantısı ile. en iyi görüntü ayarlarını araştırıyorum. sen hangi ayarlarda kullanıyorsun? konstrat, keskinlik..v.s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.