Şimdi Ara

LG 42LM615S İncelemem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
22.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu tv ye pc kasasını nasıl baglayabilirim arkadaşlar?

HDMI çıkışlı ekran kartın varsa sorunsuzca bağlarsın. HDMI yoksa DVI varsa yine bağlarsın. DVI > HDMI dönüştürücü alıp DVI'ı HDMI'a dönüştürürsün ve bağlarsın. Ama sadece VGA çkışın varsa hiç bulaşma derim.

Hocam bişey daha sorayım bu dts dedikleri olayı nasıl çözerim?
    Birde telefonu tv ye taksam hdmi dan yada usb den internete girebilirmiyim güncelleme için?

DTS'yi çözemezsin kısa ve net. Harici bir medya oynatıcı bağlarsan öyle izleyebilirsin. Ne yazık ki telefonu bağlaman hiçbir işe yaramaz tv tanımaz. Dolayısıyla nete falan giremez.

Peki teşekkürler hocam sanırım tv den memnun kalmayacağım bu nedenden dolayı daha yeni almıştım ama neyse bakalım artıkk

manlar ben DTS'yi sorun etmiyordum ama artık canımı sıkmaya başladı. AC3'e çevirmekle uğraşıyorum hep. Ama onunda ışında 3D'sinden falan memnunum 1 sene oldu alalı saat gibi çalışıyor tık demedi.

Hocam dts olan bir film söylermisiniz ben merak ettim bu durumu nasıl birşeu oluyor.

1080p.Bluray MKV formatındaki tüm orjinal dublajlı yabancı filmler DTS seslidir genelde. Video boyutları 9-13 GB arası değişir. Türkçe dublajlı tüm filmler ise AC3'tür. DVD, Bluray farketmez.

• Ben 13 gb lık avatar 3 d filmini denedim hocam filmi açtı ses de çıkıyor sorun olmadı yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben 13 gb lık avatar 3 d filmini denedim hocam filmi açtı ses de çıkıyor sorun olmadı yani?

Film ingilizce mi Türkçe mi? Filmin tam ismini değiştirmeden yazarmısın hocam indirdiğin şekilde. Kontrol edeyim.
  • quote:

quote:

Ben 13 gb lık avatar 3 d filmini denedim hocam filmi açtı ses de çıkıyor sorun olmadı yani?

Film ingilizce mi Türkçe mi? Filmin tam ismini değiştirmeden yazarmısın hocam indirdiğin şekilde. Kontrol edeyim.

Türkçe dublaj hocam tam ismi Avatar ancak 3 d si indirmedim ben hocam bir yerden aldım.
    Yani buhttp://www.imdb.com/title/tt0499549/

• quote:

quote:

quote:

Türkçe dublaj hocam tam ismi Avatar ancak 3 d si indirmedim ben hocam bir yerden aldım.
    Yani buhttp://www.imdb.com/title/tt0499549/

Dostum yukarıdaki mesajımda demiştim Türkçe dublajlı filmler AC3'tür genelde ve bunları zaten sorunsuz açar. Sorun orjinal dilinde ses alamamak zaten. Filmleri Türkçe dublaj izliyorsan herhangi bir sıkıntı yaşamazsın. Ama hem Türkçe hem de DTS olan dublajlarda var tabi ki. Bunları yine açamaz. Ses kodeği AC3 olan filmleri bulmalısın. Bunlar filmi indirdiğin sayfada zaten belirtiyor.

Örneğin:
    http://www.indiroyunu.com/forum/genel-paylasimlar/(multi)-fast-and-furious-6-2013-1080p-bluray-x264-daa/

Bu filmin sesini TV'den alamazsın. DTS olarak yazıyor.

• Dostum tvnin oyun ayarını nasıl yapıyorsun ? Mesela rengi filan kaça getiriyorsun...
  • hayırlı olsun güle güle kullan iyi seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Dostum tvnin oyun ayarını nasıl yapıyorsun ? Mesela rengi filan kaça getiriyorsun...

İnan hiç hatırlamıyorum şu an hocam ama oyunda standart olarak kullanıyorum.
  • Bende bugün Mediamarkt'tan 1399 liraya bu televizyonu aldım arkadaşlar mağazada cihaz baya hoşuma gitti , yarın servis gelip kurucak kullananlar memnunmu ben bunda tv izleme dışında oyun ve 3D film izleyeceğim inşAllah beni memnun eder.
  • [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dts mevzusu benim de canımı sıkıyor ilerleyen zamanlarda bir güncelleme gelme durumu var mı acaba?
    Bir de pc'yi bağlayıp izlediğimizde dts filmi açıyor fakat biz dts kalitesini alıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Hocam bu dts mevzusu benim de canımı sıkıyor ilerleyen zamanlarda bir güncelleme gelme durumu var mı acaba?
    Bir de pc'yi bağlayıp izlediğimizde dts filmi açıyor fakat biz dts kalitesini alıyor muyuz?

Hocam güncelleme ile alma olayını unut derim. PC'yi bağlayıp aldığınızda orjinali gibi olmaktadır. Ama araya PC'yi sokmak çok zor geliyor bana. Pratik değil. DTS'nin bu kadar canımı sıkacağını tahmin etmezdim.
  • quote:

quote:

Hocam güncelleme ile alma olayını unut derim. PC'yi bağlayıp aldığınızda orjinali gibi olmaktadır. Ama araya PC'yi sokmak çok zor geliyor bana. Pratik değil. DTS'nin bu kadar canımı sıkacağını tahmin etmezdim.

Kesinlikle haklısın bir film izleyeceğiz ortalık kablo çöplüğü oluyor ben şahsen 620s olan modelini almadığıma pişmanım.
    Birde bu dlna ayarları hakkında bilginiz var mı?Android telefonla kablosuz görüntü alabilir miyiz?

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısın bir film izleyeceğiz ortalık kablo çöplüğü oluyor ben şahsen 620s olan modelini almadığıma pişmanım.
    Birde bu dlna ayarları hakkında bilginiz var mı?Android telefonla kablosuz görüntü alabilir miyiz?

Hiç denemedim hocam, bilgim yok o konuda.

• Arkadaşlar bende ethernet kablosuyla güncelleme yaptım şuan kanal sayısı çok az ve bu dahili uydu alıcıya nasıl kanal yükleyebilirim hem Hd hem karasal yayın kanallarını izleyemiyormuyum ben bunda ..
  • Arkadaşlar ben televizyondan çok memnunum ama smart özelliğinin olmaması biraz canımı sıkıyor doğrusu.
    Kabloyla bağlanmak biraz sıkıntılı. Ben cihazın yazılım güncellemesini filan yapamadım. Acaba aranızda bunu yapan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Arkadaşlar bende ethernet kablosuyla güncelleme yaptım şuan kanal sayısı çok az ve bu dahili uydu alıcıya nasıl kanal yükleyebilirim hem Hd hem karasal yayın kanallarını izleyemiyormuyum ben bunda ..

Güncelleme sonucunda ne oldu?
  • Kanalları buldu yükledi Hd kanallar ve karasal kanallar var toplamda 280 civarı ama bunun toplam 150'si anca gösteriyor yani kanal sayısı çok az bunu artırmanın bir yolu yokmu benim oturma odasında ki tv'de standard başka uydu alıcım var onda 1000'lerce karasal yayın kanal var çeşit çeşit bunda da öyle olsun istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilemedim..
  • Konu ölmüş iyice hiç ilgilenen konuya giren yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Konu ölmüş iyice hiç ilgilenen konuya giren yok..

Bu televizyonu kullanan kişi sayısı az hocam o yüzden ilgi yok. Sorununuza gelince. TV'yi diğer uydunun yanına götürüp anteni tvnin içindeki antene bağlayın. Ve taratın bakalım bulamadığı kanalları bulacak mı? Benim oturduğum apartmanda merkezi sistem var. Odanın birinde cem tv hiçbir şekilde göstermiyor. Ama diğer odada hiç sorun yok. Yani antenle alakalı bir durum gibi geliyor bana. TV kanal bulma yönünden gayet iyi.
  • valla on numara inceleme olmuş, eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.