Şimdi Ara

LG 42LM640S İnceleme & Ana Konu - 04.54.03 Yazılımı çıktı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
41
Favori
227.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by__metallica

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

quote:

620s ile 640s arasında kaldım.Temel farkları nelerdir.Söyleyebilir misiniz?Eğer hd sd yayınlarda cok fark etmiyorsa 47" 620s almayı düşünüyorum.

HD Yayınlarda ciddi bir değişim olmaz ama Ekran büyüdükçe SD yayınlar haliyle bozuluyor..Her ne kadar ne işe yaradığını bilmesem de 640s'de Local Dimming (Yerel Karartma) özelliği var. Dediğim gibi ne işe yarar bilemiyorum , bilene sormak lazım :) .. Onun dışında 640s'de Wireless var , 620s'de yok.. Malumunuz üzere 640s çok daha ince kenarlara sahip.. Ayrıca mağzalarda 42" benim gözüme normal boyutlarda bir TV olarak gözüküyordu ancak eve kurulunca gözüme büyük gelmeye başladı. Seçim size kalmış. Local dimming , Wireless ve çerceve kalınlığı umrumda değil diyorsanız 47" 620s almanızda bir sakınca yok..
    quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bende 640 ile 660s arasında kaldım. Aradaki para farkı değer mi acaba?

Aradaki farka kesinlikle değmez diyorum ben. 660s'de biraz daha ince metalik bir çerçeve var. Görüntü olarak daha şık mı ? Evet ama Onun dışında tüm özellikleri aynı sanırım. Birde 660s'in yanında magic kumanda veriliyor ama inanın mağazada denedim ben o kumandayı kesinlikle 150-200 lira fazla vermeye değmez. Kontrol ve hassaslığı istenilen düzeyden çok uzakta. Onun yerine Logitech marka bir klavye var touchpad'li onu alın ya da tv ile uyumlu herhangi kablosuz klavye + mouse işinizi görebilir. 660s parasına biraz ek yapıp 47lm640s alabilirsiniz :)

Şu yaşıma kadar neler aldım neler sattım,hiç bu kadar zorlanmamıştım Locak Dimming'e tükürdüklerim adam da kafa bırakmadılar

Bu arada cok saol hocam az biraz daha düşeneyim ayrıca 12.ay da fiyatların düşme olasığı nedir var mı böyle bir şey?

Hocam sizi temin ederim ki 640s'in canlı yayın ve medya oynatma özellikleri sizi pişman etmeyecektir. Tek noksan yönü web browserdaki flash videolar. Bu özelliği kullanmayı düşünmüyorsanız problem yok zaten. Ben sırf wifi özelliğinden dolayı 640 tercih ettim ve plex media server ne kadar doğru bir tercih yaptığımı hergün kanıtlıyor bana. Fiyatlar küçük küçûk düşüyor sürekli, 1899 dan girmişti eylülde şimdi 1799 a gerilemis , ben bayramda kampanya ile 1699 a aldim. Sizde kampanyaları sıkı takip edip uygun bir fiyat bulunca patlatın bombayı. Beklerseniz Uzun bi süre 1600lerin aşağısına inmez benden söylemesi. Ben yanlış hatırlamıyorsam 620s i mayıs hazirandan beri takip ediyorum 7-8 ayda fiyati 200 lira falan indi..

Anladım hocam ozaman bu ayın 15nden sonra alayım indiği yere kadar artık.Bu arada plex media server nedir.Noksan yönü dediğiniz de galiba youtube gibi sitelerden video izleme mi sorun çıkarıyor?Hiç bir bilgim yok da bu konu da cahilliğime verin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

620s ile 640s arasında kaldım.Temel farkları nelerdir.Söyleyebilir misiniz?Eğer hd sd yayınlarda cok fark etmiyorsa 47" 620s almayı düşünüyorum.

HD Yayınlarda ciddi bir değişim olmaz ama Ekran büyüdükçe SD yayınlar haliyle bozuluyor..Her ne kadar ne işe yaradığını bilmesem de 640s'de Local Dimming (Yerel Karartma) özelliği var. Dediğim gibi ne işe yarar bilemiyorum , bilene sormak lazım :) .. Onun dışında 640s'de Wireless var , 620s'de yok.. Malumunuz üzere 640s çok daha ince kenarlara sahip.. Ayrıca mağzalarda 42" benim gözüme normal boyutlarda bir TV olarak gözüküyordu ancak eve kurulunca gözüme büyük gelmeye başladı. Seçim size kalmış. Local dimming , Wireless ve çerceve kalınlığı umrumda değil diyorsanız 47" 620s almanızda bir sakınca yok..
    quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Bende 640 ile 660s arasında kaldım. Aradaki para farkı değer mi acaba?

Aradaki farka kesinlikle değmez diyorum ben. 660s'de biraz daha ince metalik bir çerçeve var. Görüntü olarak daha şık mı ? Evet ama Onun dışında tüm özellikleri aynı sanırım. Birde 660s'in yanında magic kumanda veriliyor ama inanın mağazada denedim ben o kumandayı kesinlikle 150-200 lira fazla vermeye değmez. Kontrol ve hassaslığı istenilen düzeyden çok uzakta. Onun yerine Logitech marka bir klavye var touchpad'li onu alın ya da tv ile uyumlu herhangi kablosuz klavye + mouse işinizi görebilir. 660s parasına biraz ek yapıp 47lm640s alabilirsiniz :)

Şu yaşıma kadar neler aldım neler sattım,hiç bu kadar zorlanmamıştım Locak Dimming'e tükürdüklerim adam da kafa bırakmadılar

Bu arada cok saol hocam az biraz daha düşeneyim ayrıca 12.ay da fiyatların düşme olasığı nedir var mı böyle bir şey?

Hocam sizi temin ederim ki 640s'in canlı yayın ve medya oynatma özellikleri sizi pişman etmeyecektir. Tek noksan yönü web browserdaki flash videolar. Bu özelliği kullanmayı düşünmüyorsanız problem yok zaten. Ben sırf wifi özelliğinden dolayı 640 tercih ettim ve plex media server ne kadar doğru bir tercih yaptığımı hergün kanıtlıyor bana. Fiyatlar küçük küçûk düşüyor sürekli, 1899 dan girmişti eylülde şimdi 1799 a gerilemis , ben bayramda kampanya ile 1699 a aldim. Sizde kampanyaları sıkı takip edip uygun bir fiyat bulunca patlatın bombayı. Beklerseniz Uzun bi süre 1600lerin aşağısına inmez benden söylemesi. Ben yanlış hatırlamıyorsam 620s i mayıs hazirandan beri takip ediyorum 7-8 ayda fiyati 200 lira falan indi..

Anladım hocam ozaman bu ayın 15nden sonra alayım indiği yere kadar artık.Bu arada plex media server nedir.Noksan yönü dediğiniz de galiba youtube gibi sitelerden video izleme mi sorun çıkarıyor?Hiç bir bilgim yok da bu konu da cahilliğime verin.

Youtube için tıpkı akıllı telefonlardakine benzer uygulamalar var , yani youtube'da sıkıntı yok. Ama herhangi bir web sayfasındaki flash video'yu açtığınızda tam ekran yapamıyorsunuz sorun bu..

Plex'e gelirsek , Plex Media Server bilgisayarınız üzerindeki Film , müzik , resim yani medya dosyalarını kablolu ya da kablosuz ağ üzerinden paylaşıp , TV'den izlemeye yarıyor.. Film ve Dizilerin Kapak resimleri , bölüm bilgileri , bölüm rating , açıklama gibi bilgilerini indirip size gösteriyor. Çok şahane birşey :)

Bilgisayardaki Hali Şu şekilde ;

LG 42LM640S İnceleme & Ana Konu - 04.54.03 Yazılımı çıktı!

TV'deki Uygulamasından resimler ;

• @
    by__metallica

iyiymiş vallahi hocam
  • 04.12.2012 Güncellemesi plex screenshotları eklendi
  • quote:

04.12.2012 Güncellemesi plex screenshotları eklendi

Hocam bende bu tv yi aldim ve bikac gundur kullaniyorum.guncelleme varmis onu usb ye atip da yapabiliyormuyuz.tvden nete baglanip da yapiliyor onu biliyorum ama kac mb boyutu var update surumunun ona gore evden netten yapayim.birde yrni bisey varmi acaba yrni surumde.neyi iyilestiriyor yada degistiriyor.ona gore yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Hocam bende bu tv yi aldim ve bikac gundur kullaniyorum.guncelleme varmis onu usb ye atip da yapabiliyormuyuz.tvden nete baglanip da yapiliyor onu biliyorum ama kac mb boyutu var update surumunun ona gore evden netten yapayim.birde yrni bisey varmi acaba yrni surumde.neyi iyilestiriyor yada degistiriyor.ona gore yapayim

USB'ye atılıp yapılıyor ama nerden indiriliyor bilmiyorum. Bende baktım şimdi 04.10.23 versiyonu yüklü. Yeni güncelleme yok diyor. LG'nin Türkiye sitesinde nedense yok zaten bu TV..
  • quote:

quote:

quote:

USB'ye atılıp yapılıyor ama nerden indiriliyor bilmiyorum. Bende baktım şimdi 04.10.23 versiyonu yüklü. Yeni güncelleme yok diyor. LG'nin Türkiye sitesinde nedense yok zaten bu TV..

http://lguygulama.com/hdtv/GP4_DVB_EU_BB_MP_mtk5369_A1_RevNo74860_V04.10.29_usb_V2_SECURED.epk

bu linkteki dosyayı indirip, Flash bellekte yarattığınız LG_DTV klasörünün içine atın, flash belleği takar takmaz yeni güncellemeyi görecektir

Bu güncellemeyle web üzerindeki flash videoları tam ekran yapabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QaNAvour -- 6 Aralık 2012; 17:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QaNAvour

quote:

quote:

quote:

http://lguygulama.com/hdtv/GP4_DVB_EU_BB_MP_mtk5369_A1_RevNo74860_V04.10.29_usb_V2_SECURED.epk

bu linkteki dosyayı indirip, Flash bellekte yarattığınız LG_DTV klasörünün içine atın, flash belleği takar takmaz yeni güncellemeyi görecektir

Bu güncellemeyle web üzerindeki flash videoları tam ekran yapabiliyoruz

bu güncelleme dosyası hangi 640s için mi ?

• Evet arkadaşlar 04.10.29 Versiyonun yükledim. Artık Flash videolar tam ekran oluyor.. Yeni versiyonda başka ne gibi yenilikler var bilmiyorum. Ama App listemde bir azalma var gibi hangi uygulamalar gitti bilmiyorum ..

BSC'den açtığım Tam ekran Dayz Videosu ;

• Arkadaşlar bende aynı tvyi kullnıyorum.4.10.29 yazılımını flaşh disk ile yüklemiştim ancak internetten film izlerken donmalar oluyor,yada film kesik kesik ilerliyor.Daha önceki yazılımda yoktu.Yeni 4.10 43 yazılımları çıkmış,bu yazılımda belki bu bug giderilmiştir ancak 620-660 ve diğer serilere bu son yazılım var,bizim 640s serisi ES geçilmiş.
  • Yaklaşık 1 aydan beri bir led tv almayı düşünüyorum.Takip ettiğim ve araştırdığım model 660s idi.Yalnız bugün kliksa da 1699 tl olduğunu gördüm.+ %10 Word puanla yaklaşık 1530 geliyor.Yalnız garantisi nedir bulamadım.Bide model numarası LG640 yani sonunda S yok.Bildiğim kadarıyla640 ve 640s diye iki farklı model yok.Yardımlarınızı bekliyorum.
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900366115
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhiym

Yaklaşık 1 aydan beri bir led tv almayı düşünüyorum.Takip ettiğim ve araştırdığım model 660s idi.Yalnız bugün kliksa da 1699 tl olduğunu gördüm.+ %10 Word puanla yaklaşık 1530 geliyor.Yalnız garantisi nedir bulamadım.Bide model numarası LG640 yani sonunda S yok.Bildiğim kadarıyla640 ve 640s diye iki farklı model yok.Yardımlarınızı bekliyorum.
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900366115

dostum bnde 1 hafta önce kliksadan aldım.lg türkiye garantili.lg nin servisi gelip kuruyor.satın alınan yeri zaten kliksa diye belirtiyorsun servise.ben aldığımda 1799 du.bence bu fiyata kaçırma

• arkadaşlar;
    bu tv yada lm620,660s modellerine 5+1 ses sistemi bağlayan oldu mu.bende logitech x540 5+1 ses sistemi var.5+1 in 3 adet(turuncu,yeşil ve siyah) 3.5mm erkek jak çıkışı mevcut.ben bunu bi ucu tekli erkek 3.5mm (bu ucu tv ye bağladım),diğer ucu 3 adet dişi 3.5 mm kablo ile kulaklık çıkışına bağlayarak stereo ses almaya çalıştım.ama tv nin tos çıkışları da var.kırmızı ve beyaz çıkışa bağlayabilirsem daha mı iyi ses alırım.yoksa yapılacak en iyi işi zaten kulaklığa bağlayarak yapmışmıyım.var mı bilgisi olan.
  • bugün teknosadan 1589 a aldım kargoyu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leodan

bugün teknosadan 1589 a aldım kargoyu bekliyorum

Kargon inşallah gelir ama geleceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado12

quote:

Gelir ama yarın gelmez.
  • quote:

quote:

quote:

Gelir ama yarın gelmez.

Hiç geleceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado12 -- 8 Aralık 2012; 21:43:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gelir ama yarın gelmez.

nedenmiş ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelir ama yarın gelmez.

nedenmiş ?

Teknosa'nın yaptığı bir şey bu.

Sitesinde 1590 TL olan ürünü mağazalarında 1799 TL'ye satıyor üstüne teknosa.comda 1590 dediğim halde yanlış modeldir o diyerek beni aldatıyorlar.

Kısacası ben öyle düşünüyorum inşallah ürünün gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelir ama yarın gelmez.

nedenmiş ?

Teknosa'nın yaptığı bir şey bu.

Sitesinde 1590 TL olan ürünü mağazalarında 1799 TL'ye satıyor üstüne teknosa.comda 1590 dediğim halde yanlış modeldir o diyerek beni aldatıyorlar.

Kısacası ben öyle düşünüyorum inşallah ürünün gelir.

öyle saçmalıkmı olur gelir ürün yav

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.