Şimdi Ara

lg 42LM760S modeli hakkında bilgisi ve tecrubesi olanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
9
Favori
36.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAYIN ARKADAŞLAR BU KONU SAMSUNG TV ALACAKLAR için ÇOK ÖNEMLİ olDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ŞU VERDİĞİM LİKE BAKARSANIZ BENİ ANLAYACAKSINIZhttp://bmert.net/2011/05/29/samsung-lcd-tvlerdeki-acilma-sorunu-ve-tamiri/ KISACA ANLATAYIM ''İnternetten araştırınca bunun cihazın güç kaynağındaki bir sorundan kaynaklandığını öğrendim. Dünya çapında bir çok kişi aynı sorunu yaşıyordu. Hemen hepsinde de 2 senelik garanti süresi bittikten kısa süre sonra sorun ortaya çıkıyordu VE Sık karşılaşılan bir durum olduğunu ve servis ücretinin minimum 300 lira civarında olacağını söyledi ...VE BENİMDE BAŞIMA GELDİ SIRA SİZİNKİLERDE OLMADIYSA ELİ KULAĞINDADIR DERİM ÇÖZÜMÜ LİKTE LÜTFEN OKUYAN TÜM ARKADAŞLAR DİĞER TOPİKLERDE PAYLAŞALIM

• 42 lm 760 s aldım iki haftadır kullanıyorum. teknosa bana 300 gb lik yaklaşık 25 tane 3d film verdi harddiskime attılar onlarda biryerden bulmuş sanırım. ordaki filmleri izledim ve 3d aldığıma pişman oldum avatarı izlerken gözlerim ağrıdı. sonra bir torrend sitesinden indirdim avatarı o indirdiğimi izleyince televizyon beni büyüledi harika bi görüntü idi. tv yi test ederken iyi film bulmak lazım. SMART TV olayı işe yarar ama bence çok yetersiz. çok yavaş ve telefondan internete girersinizde birçok şey açılmaz ya aynen bu durum var. biraz geliştirmeleri lazım webbrowser olayını. genel olarak memnunum televizyondan 47 inç almak istiyordum ama param yetmedi 42 aldım çok güzel bence iyiki almışım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhkeahin

42 lm 760 s aldım iki haftadır kullanıyorum. teknosa bana 300 gb lik yaklaşık 25 tane 3d film verdi harddiskime attılar onlarda biryerden bulmuş sanırım. ordaki filmleri izledim ve 3d aldığıma pişman oldum avatarı izlerken gözlerim ağrıdı. sonra bir torrend sitesinden indirdim avatarı o indirdiğimi izleyince televizyon beni büyüledi harika bi görüntü idi. tv yi test ederken iyi film bulmak lazım. SMART TV olayı işe yarar ama bence çok yetersiz. çok yavaş ve telefondan internete girersinizde birçok şey açılmaz ya aynen bu durum var. biraz geliştirmeleri lazım webbrowser olayını. genel olarak memnunum televizyondan 47 inç almak istiyordum ama param yetmedi 42 aldım çok güzel bence iyiki almışım :)

merhaba hayırlı olsun.
    akıllı telefon kullanıyorsan imedia share bir apk var daha da eğlenceli olacak tvnin. hemen eşleşiyorlar. bu arada bu programı kullnacağın zaman ingilizce yap telefonu. bayağı güzel ve eğlewnceli.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

quote:

Orijinalden alıntı: seyhkeahin

42 lm 760 s aldım iki haftadır kullanıyorum. teknosa bana 300 gb lik yaklaşık 25 tane 3d film verdi harddiskime attılar onlarda biryerden bulmuş sanırım. ordaki filmleri izledim ve 3d aldığıma pişman oldum avatarı izlerken gözlerim ağrıdı. sonra bir torrend sitesinden indirdim avatarı o indirdiğimi izleyince televizyon beni büyüledi harika bi görüntü idi. tv yi test ederken iyi film bulmak lazım. SMART TV olayı işe yarar ama bence çok yetersiz. çok yavaş ve telefondan internete girersinizde birçok şey açılmaz ya aynen bu durum var. biraz geliştirmeleri lazım webbrowser olayını. genel olarak memnunum televizyondan 47 inç almak istiyordum ama param yetmedi 42 aldım çok güzel bence iyiki almışım :)

merhaba hayırlı olsun.
    akıllı telefon kullanıyorsan imedia share bir apk var daha da eğlenceli olacak tvnin. hemen eşleşiyorlar. bu arada bu programı kullnacağın zaman ingilizce yap telefonu. bayağı güzel ve eğlewnceli.

simbian benim telefon bakalım kurabilirsem deneyeceğim teşekkür ederim

• arkadaşlar 3 tv arasında kaldım lg lm760 samsung es7000 ve sony hx750....
    Aklım lm760 da ama tek korkum sd yayınlarda görüntünün vasat oluşu...
    Lütfen yardım hangisini alıyım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende LM760 olmasına rağmen fiyat farkı yok ise, tercihim Es7000'den yana olurdu...
  • selam arkadaşlar
    42 lm760s led tv nin menşei nedir ÇİN malımı yoksa farklı bir ülkemi bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrday

arkadaşlar 3 tv arasında kaldım lg lm760 samsung es7000 ve sony hx750....

SD yayın inç arttıkça kötüleşir. İdeali SD yayın 42 bilemedin 47 İNÇ tir.
    Şimdi gelelim yazdığın modellerine. Bnede almadan önce bayağı araştırdım. Biraz burda seçim için ihitiyaçlar öne çıkıyor çünkü benzer ürünler. Samsung ta önde koruyucu panel yok. Direkt ekrana temas ediyorsun. KAzara yada evde yaramaz bir afacan varsa panelsiz olmaz bu da samsung için eksidir.
    Sony de ise sadece şunu söyliyim pilli gözlük var ve gözlükler çok pahalı samsung gibi.
    Ben LG de karar kılkdım kullanıyorum SD yayın her ganal için olmasa da iyi (tabi bende 42lm760s) var. LG de megiç kumanda büyük artı. Gözlükler ucuz 25 tl gibi ve performans olarak ta iyi. 1080p 3d ler fevkalade.
    Ekranın önünde panelin olamsı riski azaltıyo. Çerçevesiz olması sinemadaymış hisii veriyor. Sony de çerçeve var eksi bence. Samsung güzel ama ben 8000 serisini kullandım. El işareti meselesi kesinlikle kullanışsızdır. Megiç kumandanın yanında kesinlikle karşılaştırlımaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: paray

selam arkadaşlar
    42 lm760s led tv nin menşei nedir ÇİN malımı yoksa farklı bir ülkemi bilgi verebilirmisiniz.

hiç bakmadım kutuya bakayım eve gidince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Bende LM760 olmasına rağmen fiyat farkı yok ise, tercihim Es7000'den yana olurdu...

merhaba, aşağıdaki linkteki konu daha ayrıntılı ve aktif tavsiye ederim inceleyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_54540468/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

quote:

Şimdi gelelim yazdığın modellerine. Bnede almadan önce bayağı araştırdım. Biraz burda seçim için ihitiyaçlar öne çıkıyor çünkü benzer ürünler. Samsung ta önde koruyucu panel yok. Direkt ekrana temas ediyorsun. KAzara yada evde yaramaz bir afacan varsa panelsiz olmaz bu da samsung için eksidir.
    Sony de ise sadece şunu söyliyim pilli gözlük var ve gözlükler çok pahalı samsung gibi.
    Ben LG de karar kılkdım kullanıyorum SD yayın her ganal için olmasa da iyi (tabi bende 42lm760s) var. LG de megiç kumanda büyük artı. Gözlükler ucuz 25 tl gibi ve performans olarak ta iyi. 1080p 3d ler fevkalade.
    Ekranın önünde panelin olamsı riski azaltıyo. Çerçevesiz olması sinemadaymış hisii veriyor. Sony de çerçeve var eksi bence. Samsung güzel ama ben 8000 serisini kullandım. El işareti meselesi kesinlikle kullanışsızdır. Megiç kumandanın yanında kesinlikle karşılaştırlımaz.

Tşkler bilgi için...
    Smart performansı nasıl acaba lm760 ın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tşkler bilgi için...

aslında diğer tvleride deneme fırsatı bulmak lazım. smart konusunda samsung 8000 serisi vardı ama smartını deneme fırsatı bulamadım fazla. ben lgnin kini sevdim ama bir bilgisayar gibi bir beklenti yanlış diye düşünüyorum. Aslında biraz yavaş olabilir. BAkarsan forumlarda kıyası yapan arkadaşları da değerlendirin Ben bilgisayar kasasını bağladığım için sadece tv den pc ye geçiyor öyle kullnaıyorum.
    BAkın sunu söyleyeyim bence ihitiyaçlarınızı belirleyin ona göre karşısına yazın sonuç hangisi daha ağır basarsa onu alın.
    ayrıca %100 bir ürün malesef yok... :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder748 -- 28 Ocak 2013; 18:10:00 >

• arkadaşlar 42lm760s'i dsmart ile kullanıyorum bazen hd kanallarda hızlı sahnelerde ekranın belirli yerlerinde çok kısa takılmalar oluyor.( örn adam elini kolunu sallarken ellerinde ) sizce neden kaynaklanabilir? tv'yi standart modda izliyorum. her hangi bi ayardamı hata yapıyorum ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tşkler bilgi için...

aslında diğer tvleride deneme fırsatı bulmak lazım. smart konusunda samsung 8000 serisi vardı ama smartını deneme fırsatı bulamadım fazla. ben lgnin kini sevdim ama bir bilgisayar gibi bir beklenti yanlış diye düşünüyorum. Aslında biraz yavaş olabilir. BAkarsan forumlarda kıyası yapan arkadaşları da değerlendirin Ben bilgisayar kasasını bağladığım için sadece tv den pc ye geçiyor öyle kullnaıyorum.
    BAkın sunu söyleyeyim bence ihitiyaçlarınızı belirleyin ona göre karşısına yazın sonuç hangisi daha ağır basarsa onu alın.
    ayrıca %100 bir ürün malesef yok... :D

smart tv internet ihtiyacını karşılar ama bi bilgisayar gibi düşünme. çünkü farklı bi işletim sistemi ile internete bağlanıyorsun birçok eksiklik oluyor. ama youtube face tweeter bilindik şeylerde ihtiyacını tam karşılarsın. ama başka bi siteden bi videoyu tam ekran yapamiyorsun mesele tüm smart tvlerde var. bende de 42 lm 760 s var detaylı sormak istediklerin olursa soyle

• Ben smart tv yi sadece dizi ve film seyretmek için istiyorum... tam ekran izlenebiliyorsa film ve diziler benim için yeterli...
  • quote:

Ben smart tv yi sadece dizi ve film seyretmek için istiyorum... tam ekran izlenebiliyorsa film ve diziler benim için yeterli...

youtube dışında tam ekran olmuyor. smart programı var ordan bakıyorsun ama diğerlerini tam ekran yapamasanda yakınlaştır yaparak zaten tam ekran oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

arkadaşlar 42lm760s'i dsmart ile kullanıyorum bazen hd kanallarda hızlı sahnelerde ekranın belirli yerlerinde çok kısa takılmalar oluyor.( örn adam elini kolunu sallarken ellerinde ) sizce neden kaynaklanabilir? tv'yi standart modda izliyorum. her hangi bi ayardamı hata yapıyorum ?

bende dün akşam dikkat ettim bedne de aynı oldu ama yayından olduğu kanatindeyim trt 1 80leri izlerken gördüm de. hd film izlerken olmuyor.
  • quote:

quote:

Ben smart tv yi sadece dizi ve film seyretmek için istiyorum... tam ekran izlenebiliyorsa film ve diziler benim için yeterli...

youtube dışında tam ekran olmuyor. smart programı var ordan bakıyorsun ama diğerlerini tam ekran yapamasanda yakınlaştır yaparak zaten tam ekran oluyo.

yeni gelen güncellemeyle youtube yada diğer internet sayfalarında izlediğimiz videolar tam erkan olabiliyor @mcrday

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

quote:

yeni gelen güncellemeyle youtube yada diğer internet sayfalarında izlediğimiz videolar tam erkan olabiliyor @mcrday

o zaman süpermiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

arkadaşlar 42lm760s'i dsmart ile kullanıyorum bazen hd kanallarda hızlı sahnelerde ekranın belirli yerlerinde çok kısa takılmalar oluyor.( örn adam elini kolunu sallarken ellerinde ) sizce neden kaynaklanabilir? tv'yi standart modda izliyorum. her hangi bi ayardamı hata yapıyorum ?

bende dün akşam dikkat ettim bedne de aynı oldu ama yayından olduğu kanatindeyim trt 1 80leri izlerken gördüm de. hd film izlerken olmuyor.

hocam bende aynı kanaatteyim.akşam ps3'le bluray izlemeyi deniycem aynı ayarlardayken. bir sıkıntı çıkmazsa muhtemelen yayından kaynaklanıyor.benim uydu alıcı yeni ama çanak ve lnb 3 4 yıllık vardır. bi kontrol edeyim sizede bilgi veririm.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.