Şimdi Ara

Lg 42lm765s ve 760s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lg 42lm760s almayı düşünüyorum ama 765s kafamı karıstırıyor arasındaki farklar nedir

• cevap yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: King-Slayer

cevap yok mu ?
    benim bildiğim sadece ayaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad5361

benim bildiğim sadece ayaklık

Alıntıları Göster
    Lg 765 serisi yetkili servis garantili değil diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Lg 765 serisi yetkili servis garantili değil diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Yalnızca ayak değişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Yalnızca ayak değişik.

Alıntıları Göster
    tam bilmiyorum ama arada fiyat farkı yaratacak bir teknolojik üstünlüğün olduğunu sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanttk

tam bilmiyorum ama arada fiyat farkı yaratacak bir teknolojik üstünlüğün olduğunu sanmıyorum...

Alıntıları Göster
    765 in ayağı ve çerçevesi daha güzel ve şık ama fiyatı 760dan nerden baksan 300 tl daha düşük çok enteresan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 42LS5600 Aldım.
    13 yıl önce açıldı
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

765 in ayağı ve çerçevesi daha güzel ve şık ama fiyatı 760dan nerden baksan 300 tl daha düşük çok enteresan

Alıntıları Göster
    765 serisi benim anladığım kadarıyla darty'nin LG'ye yaptırdığı bir seri MH inden aldığım bilgi arada sadece kasa ve renk farkı varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

765 serisi benim anladığım kadarıyla darty'nin LG'ye yaptırdığı bir seri MH inden aldığım bilgi arada sadece kasa ve renk farkı varmış

Peki hangisini tavsiye edersiniz samsung 40es7000 mi yoksa lg 765s mi..ben es 7000 almayı planlıyorum ama bugun darty de gordum 2000 tl di özellikleride gayet iyi ama kafa hep samsungda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfax_

quote:

Peki hangisini tavsiye edersiniz samsung 40es7000 mi yoksa lg 765s mi..ben es 7000 almayı planlıyorum ama bugun darty de gordum 2000 tl di özellikleride gayet iyi ama kafa hep samsungda...

Alıntıları Göster
    es8000 alsam 1 ane ne güzel olur

• quote:

quote:

ben LG 765S al derim hem gözlükleri pasif bas ağırısı yapmıyo hem titresimsiz 3D hemde fiyat olarak daha ekonomik
  • quote:

quote:

quote:

ben LG 765S al derim hem gözlükleri pasif bas ağırısı yapmıyo hem titresimsiz 3D hemde fiyat olarak daha ekonomik

Fiyat olarak haklısın 200-300 fark var ama 3D den çok smart ve görüntüye daha çok önem veriyorum mesela lg lerde ışık sızması oluyomuş kapalı haldeyken..başka konularda gezindim genelde eleştiriler lg de daha çok.karar vermek 1-2 haftayı bulur bu gidişle belki o arada daha iyi bi fırsat fiyatı çıkarırlar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat olarak haklısın 200-300 fark var ama 3D den çok smart ve görüntüye daha çok önem veriyorum mesela lg lerde ışık sızması oluyomuş kapalı haldeyken..başka konularda gezindim genelde eleştiriler lg de daha çok.karar vermek 1-2 haftayı bulur bu gidişle belki o arada daha iyi bi fırsat fiyatı çıkarırlar..

dostum bende samsung un es8000 modelini alacaktım araştırdım alanların bazıları pişman olmuslar para iadesi yaptırıp ürünü geri vermişler sebebi ise ışık sızması, bulutlanma gibi sorunlar çok fazla olduğundan... valla bende o yüzden LG ye yöneldim bu ışık sızması bulutlanma falan fistan biraz da sans işi galiba bazı kişilerde oluyo bazı kişilerde olmuyo... Ben ilk başta Samsung düşünüyordum ama vazgeçip LG almaya karar verdim hem pasif 3D hemde hem fiyatı daha uygun smart özellikleri ve görüntüsüde iyi zaten, samsung un es7000 ve 8000 ler de 800 hz LG nin 760 ve756s'i de 800 hz genede sen bilirsin

• Dün Darty'den LG765s aldim 1999TL. Sabah gittim 3 tane varmis ellerinde. Zaten alacakdim bu indirim iyi oldu. 6 gozluk hediyesi, motion kumanda fln hersey var tv de. Samsung d8000 istiyordum ama arada fiyat farki var. Sadece kamera farki var bir de sesli komut. Gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Dün Darty'den LG765s aldim 1999TL. Sabah gittim 3 tane varmis ellerinde. Zaten alacakdim bu indirim iyi oldu. 6 gozluk hediyesi, motion kumanda fln hersey var tv de. Samsung d8000 istiyordum ama arada fiyat farki var. Sadece kamera farki var bir de sesli komut. Gerek yok bence.

Aynen bende senin gibi aldım ürünü ama daha sonra internette araştırırken darty de şubat ayına geçerli %5 indirim kodunu buldum iptal için aradım ama ürün kargoya verilmişti çok pişman oldum ama yapacak bişey yok
  • Arkadaşlar ben de dün akşam darty de gördüm inceledim çok hoşuma gitti neredeyse alacaktım ama hiç arastirmadigim için vazgeçtim. Biraz bilgi aldım çift cekirdekli işlemcisi varmış flash desteği varmış şimdi alsammi diye düşünüyorum. Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylin45

Arkadaşlar ben de dün akşam darty de gördüm inceledim çok hoşuma gitti neredeyse alacaktım ama hiç arastirmadigim için vazgeçtim. Biraz bilgi aldım çift cekirdekli işlemcisi varmış flash desteği varmış şimdi alsammi diye düşünüyorum. Saygılar...
    @King-Slayer Şansa kaldıysa ışık sızması kesin olur bende eyvallah saolasın görüşün için..
  • quote:

@King-Slayer Şansa kaldıysa ışık sızması kesin olur bende eyvallah saolasın görüşün için..

eyvallah dostum
  • quote:

quote:

eyvallah dostum

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar açıkçası bende alıp almamatakta kararsız kaldım fakat gerçekten süper bir televizyonmuş geçen gün siparişini verdim elime ulaştı . Herkese tavsiye ederim Darty'den iyi ama ucuz bir televizyon daha ne olsun :) buradan bakabilirsiiniz... Darty TR- LG 42LM765S MCI

• quote:

Orijinalden alıntı: merthost

Arkadaşlar açıkçası bende alıp almamatakta kararsız kaldım fakat gerçekten süper bir televizyonmuş geçen gün siparişini verdim elime ulaştı . Herkese tavsiye ederim Darty'den iyi ama ucuz bir televizyon daha ne olsun :) buradan bakabilirsiiniz... Darty TR- LG 42LM765S MCI

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu tv ilgimi çekiyor. özellikle 800 Hz olması çok iyi değil mi?? yoksa bi katakulle var mı bu işte? 800 Hz tv 2000 TL nasıl olur anlayamadım??

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42lm765s-fiyati,960336.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 23 Ocak 2014; 19:07:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.