Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin tekrar müş.hizmetlerini aradım, bu çocuk biraz daha bilgiliydi galiba
    aralarındaki farkları teker teker saydı

pj250, usb yok divx yok
    pj350, usb var divx yok
    pj550, usb var divx var
    pj650, usb var divx var + komple cam ekran

mesudum şu an farklarını öğrendiğim için,
    ama pj650 tv yok ayrı mevzu:)
  • işte benim makina

LG 42PQ6000 PLAZMA TV
  • cengaver çok saol bilgiler için bende beklemeye aldım kendimi şuan yeni seriler için.
  • Cengaver aralarındaki farkı bi önceki sayfada vermiştim yahu, niye zahmet ettin:)gelsin de alalım bari, sıkıldım aramaktan..
  • ya senin listede pj250 yoktu, bi de her sitede farklı bi bilgi yazıyor emin olduk bi kaç yerden görünce en azından
    bilişimin sitesinde sanırsam pj650 ile aynı resmi koymuşlar sanki cam ekranmış gibi,
    o yüzden kafama taktım, cam ekran olsaydı pj650 nin yerine alırdım şahsen yedim usb yi divx i 400 tl fark var

350 alıp divx oynatmayan usb ne işe yarar bilmiyorum, o yüzden 250-550 arasında kalsam dedim,
    sonradan anladım ki 250-350-550 aynı kasa, yine 550 alıcağıma aynı kasadan 250 alırım, 300 tl oynar,
    tvden divx oynatmanın sıkıntıları olacağını düşünüyorum, yok altyazı yok dosya türleri vs.

yine de şahsen eğer pj650 yi alamazsam, pj250 yi alırım diye düşünüyorum, en azından ucuza gelir ekran ve divx harici tvim:)

çok kafa yordum artık huzura ermek istiyorum:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 22 Nisan 2010; 14:56:15 >
  • cengaver
    sonunda vakit bulup i.b ye gidebildim, pj350, panasonic x25ten çok daha güzel görüntü veriyordu (hd görüntü ile )
  • @buckfush

hocam tv ler estetık olarak nasıl panasonic ve lg yi kıyaslarsan x25 den vazgectın diye düşünüyorum...
  • bu 50hz olayı kafamı karıstırdı arkadaslar sonucta bu tazeleme olayı göz sağlığı acısından önemliyse 100 hz almak daha mantıklı bende lg pj550 ve samsung ps42c450 arasında kalmıstım ama bu 50hz olayını öğrenince samsung a bir adım daha yaklaştım ayrıca bu bahsedilen BUZZİNG problemi tam olarak nedir ?
  • 42pq6000 için 50 hz bilgisi pek çok yerde yazıyordu, pj550 için net bir bilgim yok. panasonic'in ayarlarını yapınca mutemelen daha iyi olabiir ancak showroomda lg çok daha iyiydi. Şahsi görüşüm tabi.. Forumda biri panny almış, çünkü doğal renkleri tercih ettim diyordu...
  • görüntü olarak bilmiyorum farkı varmı, genelde görüntüsü iyi geliyor bana hep lg plazmaların
    ama ben şekle de önem veriyorum, o yüzden
    cam ekran pj650, bekliyorum 4 gözlen:)
  • Arkadaşlar bu pj serilerinin kaç hz oldugu hakkında bi bilgisi olan varmı...?
  • lg ısrarla 600 hz yazsa da
    bir çok siteden yola çıkarsak 100 hz diyebiliriz
    örnek:
    http://www.electrocentreltd.com/viewproduct.asp?pid=5879
  • bu bahsettıgın alt alan taraması dgil demi..
  • evet alt alan taraması,
    görüntüyü daha iyi hale getirmek için resmi pekçok sefer gösteriyorlar..
  • 600 hz alt alan da,
    mesela o örnek verdiğim sitede diğer tvlerde 100 hz denilene eşit demiş,
    ama bunlar 600 hz miş gibi gösteriyolar

aynı tv bence, ha memet ali, ha ali memet,
    ama 600 hz diye daha kötü olmaz, daha iyi olur benim fikrim
    görüntüsü kalitesini de her gidince bakıyorum diğer tvlere göre beğeniyorum
  • yahu atla deve değil
    sonuçta bir tv. Param bitmemiş olsa haftasonu alıyordum pj350 i
    sd yayını nasıldır bilmiyorum gerçi. Ben oradayken sony nin bir lcd sini sattılar. Allahım bu kadar mı kötü bir görüntü olur. Hızlıca kutuya koydular valla. Umarım bunlar öyle değildir
  • buckfush, tv için aylardır kafa patlatıyorum
    bugün başıma bi iş geldi gitti bi tv parası
    kuzenim bi ev sinema sistemi bulmuş, çok hesaplı bende olmasa alırdım felan dedi,
    iyi dedik gidelim, görelim derken saturn den, adamların elinde 2 tane kalmış diye alel acele alalım dedik aldık geldik:)

yamaha htr-6230bt 5.1l amfi
    yamaha ns-50f büyük kolon 2 adet
    yamaha ns-p60 uydu hoparlör 2 adet
    yamaha ns-p60 merkez hoparlör 1 adet

1099 tl ye 9 taksit yapıp aldım geldim, şaka gibi:)
    hesaplı sanırım biraz araştırabildim ama hepsini tek tek bulduğum fiyatlara göre 1575 tl gibi bi fiyat çıkıyordu
    yamaha kalitesinden eminim, bilgisayarda 2+1 var değme 5+1 lere değişmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 27 Nisan 2010; 1:36:09 >
  • ooooh süper olmuş,

hayırlı uğurlu olsun. Kiracı olmasam ben de alırdım. İleride düşünebilirim.
    Şu aşamada önceliğim televizyon. İçimden 50pj350 geçiyor, o da lg shop fiyatı 2300 civarı :'(
  • Merhaba.
    Bir süredir PQ6000 kullanıyorum.Çok memnunum. Ancak bu cihaz birde mkv'leri oynatabilseydi ne güzel olurdu diye düşünüyordum.
    Yeni çıkan serilerden PJ650'nin Divx HD oynatabilme özelliğinin olduğunu gördüm. İncelediğim kadarıyla PJ650 PQ6000'in muadili gibi duruyor. Özellikleri birbirine çok benziyor. Tabii bazı farklılıkları da var. Bir kaç sorum olacak:

PJ650'nin sahip olduğu Divx HD özelliği sadece yüksek çözünürlüklü Divxleri mi kapsıyor yoksa bu cihaz mkv'leri de oynatabiliyor mu?

Düşük bir ihtimal ama PJ650'nin firmware'i PQ6000'e uyar mı?

Biliyorum çok şey istiyorum ama bu da olsa ne güzel olurdu.
  • std350

pj650 gelsin bakarız :)
    henüz tr de görmedim. Cengaverle beraber bekliyoruz
    pj350 ve pj550 furyasını kaçırdık. gerçi lg shoplarda var. 300 tl fazla fiyatla tabi
    pq6000 fıstık gibi televizyon dimi
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.