Şimdi Ara

LG 42PT351 42' Plazma TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmeko

Gerçekten beklenenin çok üstünde bir tv. Almadan önce çok araştırdım. Plazmalar benim kullanım amacıma göre zaten bir adım önde. 3D falan gibi bi takıntınız da yoksa bu modele yönelin derim. İsteyenler mağazada bi izlesin zaten tatmin olacaktır. Ürün dün evime monte edildi, hemen goldmaster 33 modeli altın kaplama bi hdmı kablo aldım, ne seste ne görüntüde en ufak bir sorun yok. 1080p - 720p filmler - pc den oyunlar fazlasıyla tatmin edici. FullHD olmaması en çok canımı sıkan tarafıydı kesinlikle hiç takılmayın her forumda uzmanlarında dediği gibi kesinlikle profesyonel değilseniz fark edebileceğiniz bir ayrım yok. SD kanallar zaten led tv lerle kıyaslanmaz. Kısacası hiç pişman etmeyecek bir ürün. Tavsiye edilir.

Peki nerden aldınız ve kaça aldınız bu modeli?

• Denix ten 1195 tl ye aldım. Askı aparatı hediyeydi. İnternette biraz daha ucuza bulmak mümkün. Ben beklemek istemediğim için bu şekilde aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmeko

Gerçekten beklenenin çok üstünde bir tv. Almadan önce çok araştırdım. Plazmalar benim kullanım amacıma göre zaten bir adım önde. 3D falan gibi bi takıntınız da yoksa bu modele yönelin derim. İsteyenler mağazada bi izlesin zaten tatmin olacaktır. Ürün dün evime monte edildi, hemen goldmaster 33 modeli altın kaplama bi hdmı kablo aldım, ne seste ne görüntüde en ufak bir sorun yok. 1080p - 720p filmler - pc den oyunlar fazlasıyla tatmin edici. FullHD olmaması en çok canımı sıkan tarafıydı kesinlikle hiç takılmayın her forumda uzmanlarında dediği gibi kesinlikle profesyonel değilseniz fark edebileceğiniz bir ayrım yok. SD kanallar zaten led tv lerle kıyaslanmaz. Kısacası hiç pişman etmeyecek bir ürün. Tavsiye edilir.

slm arkadaşlar bende 1 haftadır tv inceliyorum 2-3 model arasında kaldım tercihlerimden birisi de bu tv şimdi yakın zamanda bu tv ye yakından bakmak istiyorum,
    bulabileceğim bi yer var mı netten baktım ama sanal pazarlar dışında rastlayamadım. tv'yi alan arkadaşlar nerden aldıklarını da yazarsa sevinirim.
    not : istanbul da olucak yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsotel -- 27 Aralık 2011; 2:47:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.