Şimdi Ara

LG 42SL8500 LCD TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tv hakkında bilgisi olan ,gören, inceleyen, kullanan varmmı.görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim almayı düşündüğüm bi tv.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukker -- 31 Ekim 2009; 23:44:18 >

• valla bende çok merak ediyorum
  • BU TV İSTANBUL BİLİŞİM SİTESİNDE GÖRDÜM GETİRECEKLERMİŞ EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE SATIYORLAR BEKLİYORUM GELMESİNİ GELİR GELMEZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: torcer

BU TV İSTANBUL BİLİŞİM SİTESİNDE GÖRDÜM GETİRECEKLERMİŞ EN İYİ FİYAT GARANTİSİYLE SATIYORLAR BEKLİYORUM GELMESİNİ GELİR GELMEZ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
    tv ist bilişimde var satışta su an bir kaç gün içerisinde almayı düşünüyorum ama hala emin diilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukker

tv ist bilişimde var satışta su an bir kaç gün içerisinde almayı düşünüyorum ama hala emin diilim

Alıntıları Göster
    acaba led tv varken bu alınırmı bende karasızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk2555

acaba led tv varken bu alınırmı bende karasızım

Alıntıları Göster
    buakşam istanbul bilişime gidip bir bakicam modele çok methediyorlar çokta merak ettim umarim beklentilerimi karsilayacak bir tv dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

buakşam istanbul bilişime gidip bir bakicam modele çok methediyorlar çokta merak ettim umarim beklentilerimi karsilayacak bir tv dir.

Alıntıları Göster
    istanbul bilişimden alacaksan dikkat et derim... bu arada bütçen ne? bütçe konusunda fikir verisen yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkn

istanbul bilişimden alacaksan dikkat et derim... bu arada bütçen ne? bütçe konusunda fikir verisen yardımcı olabilirim

Alıntıları Göster
    Belki bilgi edinirim diye girdim. İstanbul bilişim muhabbetine dömüş mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokinto

Belki bilgi edinirim diye girdim. İstanbul bilişim muhabbetine dömüş mevzu.

Alıntıları Göster
    ben tvyi inceledim...görüntü tatminkar... diğer tvlerin arasında kendini hissettiriyor. bluetoth özelliği dikkat çekici...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy_76

ben tvyi inceledim...görüntü tatminkar... diğer tvlerin arasında kendini hissettiriyor. bluetoth özelliği dikkat çekici...

Alıntıları Göster
    "..görüntü tatminkar... " !
    Güzel ama keşke tatminden öte bir heyecan verse görüntü, umarım LH9000 VE LH9500 öyle olur. (LH9500 sadece 55 inç olacak galiba). LG'yi iyi bir marka olarak hiçbir zaman algılayamadım ama bu sefer iş değişecek gibi ancak bunlar (LH9xxx) Türkiye'ye gelmeyecekse yine notunu veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennezs

"..görüntü tatminkar... " !
    Güzel ama keşke tatminden öte bir heyecan verse görüntü, umarım LH9000 VE LH9500 öyle olur. (LH9500 sadece 55 inç olacak galiba). LG'yi iyi bir marka olarak hiçbir zaman algılayamadım ama bu sefer iş değişecek gibi ancak bunlar (LH9xxx) Türkiye'ye gelmeyecekse yine notunu veririm.

Alıntıları Göster
    bence güzel lcd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

bence güzel lcd

Alıntıları Göster
    dikkat..
    sl 8000 ve 8500 çok parlıyor görmeden almayın..
  • quote:

Hocam istanbul bilişimden alırken neye dikkat edelim???? ne gibi sorunlar cıkıyorki.... Memnun olanların sayısı bir hayli fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanu55

quote:

Hocam istanbul bilişimden alırken neye dikkat edelim???? ne gibi sorunlar cıkıyorki.... Memnun olanların sayısı bir hayli fazla.

Alıntıları Göster
    hafta sonu i.b den 47sl8500 aldın görüntü kalitesi gayet güzel ama parlama yaptığı bir gerçek . müsait olunca resimlerini çekip paylaşabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jojoned

hafta sonu i.b den 47sl8500 aldın görüntü kalitesi gayet güzel ama parlama yaptığı bir gerçek . müsait olunca resimlerini çekip paylaşabilirim.

en yakın zamanda incelemeni ve resimleri bekliorz jojoned
    ben de ib den 47sl8500 almayı düşünüyorum. ölü pixel garantisi veriyolar mı?
  • tv gerçekten çok yansıyor hatta bir arkadaş forumda şöyle özetlemiş :
    ayna->SL8500->flat tv->diğer lcd ler durum bence bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozkan4

tv gerçekten çok yansıyor hatta bir arkadaş forumda şöyle özetlemiş :
    ayna->SL8500->flat tv->diğer lcd ler durum bence bu
    Kesinlikle bir de ayna sahibi olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DFX

Kesinlikle bir de ayna sahibi olursun.

Alıntıları Göster
    42LH5000 İ İNCELEYEN VARMI arkadaşlar.sizce 8500 e tercih edilebilirmi?kontrast ve bluetooth dışında farkları varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biohazard

42LH5000 İ İNCELEYEN VARMI arkadaşlar.sizce 8500 e tercih edilebilirmi?kontrast ve bluetooth dışında farkları varmı..

Alıntıları Göster
    Showroomdaki durum gerçekten çok kötüydü. Tavandaki tüm florasan lambaları saymak mümkündü. Heryerden ışık yansıması var. Zaten tavşanın suyunun suyunun suyu şeklinde 50 tave tvye verilmiş ortak yayındaki parlama durumu :

Ayna > 8500> Cam > Tüplü Tv> Plazma > Parlak yüzeyli Lcd tv> Mat yüzeyli Lcd tv> Tahta şeklindeydi .

Sayın DFX , siz 8000 i gönderdikten sonra birşey aldınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Showroomdaki durum gerçekten çok kötüydü. Tavandaki tüm florasan lambaları saymak mümkündü. Heryerden ışık yansıması var. Zaten tavşanın suyunun suyunun suyu şeklinde 50 tave tvye verilmiş ortak yayındaki parlama durumu :

Ayna > 8500> Cam > Tüplü Tv> Plazma > Parlak yüzeyli Lcd tv> Mat yüzeyli Lcd tv> Tahta şeklindeydi .

Sayın DFX , siz 8000 i gönderdikten sonra birşey aldınız mı?

Vermek istemedim ama yapacak bir şey yoktu. O parlama ile hiç bir film yada diziden keyif alamazsın. O derece kötü.
    Fazla bir alternatifim yoktu. Bende PHİLİSP 42PFL8684 aldım.

http://www.consumer.philips.com/c/televizyonlar/8000-serisi-42-inc-full-hd-1080p-dijital-tv-42pfl8684h_12/prd/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 23 Aralık 2009; 16:24:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.