Şimdi Ara

LG 47 la 660V mi Samsung 46 F 6470 mi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

O zaman f6470 yerine f6640 seçmek daha mantıklı olur değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

dediğim gibi bayram civarında almayı planlıyorum o zamana kadar bütçemi yükseltebilirsem dediğiniz gibi 6510 almak daha mantılı(fiyatı da düşebilir)

en azından kafada soru işareti kalmaz

@666azazel
  • insurrection İ kullanıcısına yanıt
    modellerde micro dimming olan hangisiyse onu 1. tercih yapabilirsiniz. f6640
  • jakabo1982 kullanıcısına yanıt
    aynen çok kafa karıştı bu yıl ama bu forumda zaten kimsenin bilgisi yoktu bu siteleri ben paylaştım burada anca o zaman bilgi edindik yinede tam bilgi bulmak çok zor ... firmalar çakal
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

aynen çok kafa karıştı bu yıl ama bu forumda zaten kimsenin bilgisi yoktu bu siteleri ben paylaştım burada anca o zaman bilgi edindik yinede tam bilgi bulmak çok zor ... firmalar çakal

dediğiniz gibi ürünlerin altında yazan özelliklerin içinde asıl önemli olan bilgileri vermiyorlar. bilgisi olmayan atlıyo hemen

artık alacaz bir tane yapacak bir şey yok teknoloji de biraz şans gerektiriyor inşallah bize iyi bi tane denk gelir

hiç birşeybilmiyorken bu forumun bana katkısı çok büyük oldu en azından biraz bilgi sahibi olduk...

• @666azazel

Teşekkür ederim arkadaşım. Seninde tavziyenle f 6640 modeline yöneldim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hdtv-news.com/samsung-tv-comparison-chart/

arkadaşlar burada da bütün samsung F serilerinin karşılaştırması var yanılmıyorsam bir göz atabilirsiniz

PDF hali de Samsung un Amerika siteside mevcutmuş :http://www.samsung.com/us/download/2013_LED_Comparison_Grid_v7.pdf ( TR ile farklı olabilir mi dikkat ?)

Not: Ayrıca hiçbir bilgim olmamak ile birlikte, ekteki sitede Micro Dimming in faydalı değil hatta az biraz kötü bir artı olduğundan bile bahsedilmiş (http://www.rtings.com/info/what-is-local-dimming )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 22 Eylül 2013; 23:25:36 >

• Bence la 660v daha doğal samsunglar biraz sanal gerçek dışı görüntü veriyor, tabi kişinin zevkine kalmış bir durum bu
  • 28 ekimde almıştım sanırım , 3-4 gün sonrasında ışık sızması gözüme battığı için servis çağırdım ve alıp götürdüler. Bugün geri getirmişler değişim belgesi ile birlikte.

Açıkçası gidip yine aynı modeli almayı düşünüyorum 47la660s . Samsung firmasını bilmiyorum ama en azından LG firmasının servisinden memnun kaldım diyebilirim. ( Tabii keşke hiç ışık sızması olmasaydı da servis kalitesinden bihaber kalsaydım)

İyi tarafından bakıyorum.
  • Ürün değiştirildi. Yeni gelen daha kötü. Lg markasını tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.