Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zhny

Hayırlı olsun Hangi modeli hangi mağazadan aldınız taksit mi peşin mi ? Ayrıca kutu içeriğinden neler çıkıyor gözlük kumanda vs..

9 taksite aldim hocam marmara forum lg şubesinden içinde 2 gozluk birde kumandasi falan var herhalde daha yarin gelecek televizyon yarin editlerim tekrar mesajimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArmyElite kullanıcısına yanıt
    mesajınızı bekliyorum geçen seneki modellerde 4+2 gözlük çıkıyordu o yüzden merak ettim. Cihaz için inceleme yaparsanız çok iyi olur ayrıca teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

mesajınızı bekliyorum geçen seneki modellerde 4+2 gözlük çıkıyordu o yüzden merak ettim. Cihaz için inceleme yaparsanız çok iyi olur ayrıca teşekkürler şimdiden

Yarin akşam 8 gibi yazarim gozluk 2 tane içinde var 2 tanede evde var o yuzden pek sıkınti olmadi benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejavuhomeclub

Tv alım süreci gerçekten işkence bir durum. Bakmadığım model kalmadı hep bir kararsızlık durumu oluyor. Geçen hafta Philips 47PFL7108K alıyordum kredi kartı limit problemiyle kasadan dönmüştüm. İyi ki almamışım diyorum onu. Optimum Media Markt tv bölümündeki arkadaşlarla da baya samimi olduk tv alım sürecinde. Açık açık hangi tvnin ne sorunu olduğunu hangisinde ne problem yaşandığını anlattılar sağolsunlar. Bu tv yide almamda anlattıkları etkili oldu. Yeni işletim sistemli kendini devamlı güncelleyen alt yapıya sahip. Akıllı tv ismini bu yeni modellerle birlikte hakettiğini düşünüyorum. Merak ettiğiniz varsa hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

Ürünü bugün lg nin mağazasindan 2.600 a aldim arkadaşlar bilginiz olsun. Media markt ta falan hala 2.900 civarinda

gı ıl hangı magaza soylersenız bızde oraya gıdıp alalım

Istanbul Marmara forumda lg şubesi var ordan aldim

LG 47LB670V 47"
    bu urunu aldınız demı
    haftaıcı gıttıgımde oraya problem olmasında :D
    hepsıburada.com 2900 bu urun cunku

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejavuhomeclub

Tv alım süreci gerçekten işkence bir durum. Bakmadığım model kalmadı hep bir kararsızlık durumu oluyor. Geçen hafta Philips 47PFL7108K alıyordum kredi kartı limit problemiyle kasadan dönmüştüm. İyi ki almamışım diyorum onu. Optimum Media Markt tv bölümündeki arkadaşlarla da baya samimi olduk tv alım sürecinde. Açık açık hangi tvnin ne sorunu olduğunu hangisinde ne problem yaşandığını anlattılar sağolsunlar. Bu tv yide almamda anlattıkları etkili oldu. Yeni işletim sistemli kendini devamlı güncelleyen alt yapıya sahip. Akıllı tv ismini bu yeni modellerle birlikte hakettiğini düşünüyorum. Merak ettiğiniz varsa hakkında yardımcı olmaya çalışırım.

Ürünü bugün lg nin mağazasindan 2.600 a aldim arkadaşlar bilginiz olsun. Media markt ta falan hala 2.900 civarinda

gı ıl hangı magaza soylersenız bızde oraya gıdıp alalım

Istanbul Marmara forumda lg şubesi var ordan aldim

LG 47LB670V 47"
    bu urunu aldınız demı
    haftaıcı gıttıgımde oraya problem olmasında :D
    hepsıburada.com 2900 bu urun cunku

Aynen hocam bu ürün. Bende ilk gittiğimde adam media markt ta falan 2.900 falan dedi. Ben inanmadim klasik tezgahtarlik yapiyo falan dedim bakinca cidden öyleymiş

• bende ataturk havaalanının oradakıne gıttım LB serısı cıkmadan once adamlar 1 lıra ındırım yapmıyor
    47LA660S ıcın bakmıstım 2500 demıslerdı 1 hafta once

2600 e 47LB alabılıyorsam kacırmam :D
  • Bugun media marktta 2699 tl idi zorlasan indirim yada klavye alırdım ben 730 beklıyorum mayısa kalabilir gibi

hocam senden bir inceleme alsak. merak ediyoruz almak için araştırmadayız ama ilk ağızdan duymak iyi olur. tv geldiyse sorularımız var sana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

hocam senden bir inceleme alsak. merak ediyoruz almak için araştırmadayız ama ilk ağızdan duymak iyi olur. tv geldiyse sorularımız var sana :)

Yok hocam yarın akşam 7den sonra gelecekte tvler hakkında öyle pek bir bilgimde yok aslında. Sadece izlenimlerimi anlatabilirim yarın editleyeceğim mesajımı
  • haber beklıyoruz
    burada unutmusum hayırlı olsun gule gule kullan darısı basımıza :D
    hd maç açıp ekranda bulutlanma banding falan varmı bakacaksınız size zahmet. iyice bakıp görüntüde hiçbir sorun bulamazsanız biraz da web os hakkında bilgi verirseniz olay tamamdır işte.

bu arada ankaradan mı aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 20 Nisan 2014; 21:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

hd maç açıp ekranda bulutlanma banding falan varmı bakacaksınız size zahmet. iyice bakıp görüntüde hiçbir sorun bulamazsanız biraz da web os hakkında bilgi verirseniz olay tamamdır işte.

bu arada ankaradan mı aldınız

Yok istanbuldan aldım. Yarın sizi alıntılayım soru-cevap şeklinde gidersek daha iyi olacak gibi duruyor
    tamamdır teşekkürler
  • Bugün forum Lg mağazasından 47lb670v yi 2500 liraya 50lb670v yi 2650 liraya aldım, ürünler salı günü teslim olacak, bu arada ekranlar ıps bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bices -- 21 Nisan 2014; 17:44:08 >
  • super haberler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bices

Bugün forum Lg mağazasından 47lb670v yi 2500 liraya 50lb670v yi 2650 liraya aldım, ürünler salı günü teslim olacak, bu arada ekranlar ıps bilgilerinize.

Hocam bu mağaza nerde.adresi veya telefon numarası var mı.istanbul dışındayım.50 inç ara modelmi.heryerde yok.yanında 3d gözlük de varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliserpil2006 -- 21 Nisan 2014; 19:57:45 >
  • bices kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyat özellikle 50" fiyatı.. istanbul marmara forum dimi burası? anlık indirim mi yoksa genel indirim mi nasıl düştü bu kadar ?

• Arkadaşlar dediğiniz butun testleri uyguladim herhangi bir sıkınti çikmadi bulutlanma yok ölu piksel yok banding olayida yok.Web os daha onceki tvlerde kullanmadiğim için burda baya bir hizli geldi yani hemen hemen telefon duzeyinde. Sorulari alabilirim

@InsideR
    @zhny
    @lestet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmyElite -- 21 Nisan 2014; 21:12:34 >
    kanal geçişleri nasıl hocam sd yayın kalitesi. birde farklı formatlarda filmler denedin mi acaba sorunsuz açıyor mu ? web os nedir ne değildir bilemediğimiz için :)
    geçen seneki LA serilerinde olan sorunlara rastladınız mı? herkesin merak ettiği soru bu genelde.. Bellek sorunu özellikle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.