Bildirim
lg 47ld450 tvde kararma sorunu
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal anten taktığımda kararma sorunu yaşamadım,ps3ü taktığımda kendi ana menüsünde bile arasıra kararıp açılıyor ekran,lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim -
arkadaşlar sorun lcdnin hz'sinden olabilir mi? ben belkide blu ray oldugu için tvnin hz'sinin kaldıramayacağını düşündüm ama belkide bendeki hdmı kablo arızaldır.lütfen bilen birisi yardım etsin,resmen film izlerken arasıra ekran birden kararıp tekrar açılıyo,normal sahnelerde, aksiyon sahnelerinde,filmin menüsünde hatta ps3ün kendi menüsünde bile yapıyor.lütfen yardım. -
arkadaşlar yok mu yardım edecek olan? ps3 ü normal pc monitörüme hdmı kablo ile takınca o sorun olmuyo,ama lcd televizyonuma takınca oluyor. -
arkadaşlar bugün sorunu çözdüm,sorun hdmı kablodaymış.Edindiğim kanaat şu şekilde oldu; bendeki hdmı kablonun gönderdigi veri büyük boyutlu ekrana yeterli gelmiyordu,çünkü kabloyu düşük boyutlu tvlerde ve kendi monitörümde denedim, kablo sorunsuz çalıştı.bugün arkadaştan aldıgım hdmı kabloyu denedim görüntüde karıncalanma ve kararma olayı sona erdi,demek sorun kablodaymış içim rahat etti.
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olmasını umarım. -
hiç cevap almadığın halde, sorunun çözümünü yazdığın için teşekkürler.çoğu arkadaşımız sorununu yazıyor.sonra forumdan yada başka bir yerden sorun çözülüyor(yada çözülmüyor) ama sonucu yazmaya üşeniyor. -
bilinçli insanın hali başka -
ilgili arkadastan baska bu televızyonu kullanan yok mudur?bende bu modelı almayı dusunuyorum ozellıkle ps3 performansını merak edıyorum,aratınca baska topık cıkmıyor,soyle ss'lerın falan oldugu bır topık ne kadar guzel olurdu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X