bugün bu televizyonu aldım.gayet güzel çok memnun kaldım.özellikle usb den dvx film oynatması çok iyi oldu.ancak bi sorunum var.bende 1 dvd 1 dijitürk ve 1 de dijital kablo tv var.ancak tv nin arkasında sadece 1 scart , 3 hdm ve 1 de komponent giriş var (yeşil,mavi ve kırmızı girişler yr,yb,yg gibi bişeydi sanırım).şimdi dijitürkü altın uçlu scart alarak bağladım.dvd yide komposit video dan bağladım (sarı giriş), dijital kablo tv yide scart-komponent çevirici kablo aldım.bi ucu scart diğer ucunda yeşil-mavi ve sarı girişler mevcut.bununla scart ucunu dijital kablo tv cihazına , komponent ucunuda tv nin arkasındaki yeliş,mavi ve kırmızı olan girişlere bağladım.ancak televizyonda geçersiz format yazısı çıktı ve görüntü vermedi.aynı kabloyu dvd ye ve dijitürkede taktım yoğun uğraşlar sonucunda hepsi aynı hatayı verdi.hepsinin ayarlarımndan teker teker video çıkışlarınada baktım.bişey göremedim.sanırım olay tv deki nbi ayardan.tecrübeli arklardan yardım bekliyorum:)bunun çözümü nedir.herkeze teşekkürler.
aynı hatayı bugün ps2 mi 107 ekran lg led tv me komponent kabloyla taktığımda aldım. çözümü var mıdır acaba?