Şimdi Ara

LG 47LG5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     LG 47LG5000

Büyük Resim: Link

Teknik özelikleri:
    EKRAN BOYUTU :47 (")
    ÇÖZÜNÜRLÜK :1920 x 1080
    HD READY :FULL HD
    EKRAN FORMATI :16:9
    KONTRAST :50000/1
    PARLAKLIK :500 CD/m²
    HDMI GİRİŞ ADEDİ:2
    TUNER SAYISI :1 TUNER
    PC BAĞLANTISI :EVET
    SCART SOKET AD.:2(-)
    NB DVI GİRİŞ :0
    TELETEXT :EVET
    SES SİSTEMİ :SRS TRUSURROUND
    PIP/PAT/PAP :HAYIR/HAYIR/HAYIR
    SABİT DİSK SÜRÜCÜSÜ :HAYIR
    GÖRÜNTÜ SİSTEMİ : PAL
    TEPKİ SÜRESİ :5 MS

Kabaca
    Kaynak :

LCD Cuma günü geldi kurdular.

ilk şok aldığım yerden ilk kurulum, ilk montaj üçretsiz farklı zamanlarda olsada fark etmez ama ikinci kez kuracaksanız servis üçreti alınır demişlerdi. Ya yanlış anladım yada kandırıldım. Askı aparatını kurdurkmak için çağırırsam 40 TL üçret istiyceklerini söylediler. :silent:

Benim Koyduğum yerde TV yayını yok DVD Player ile ilk testini yaptım. Benim DVD player HDMI falan olmadığı için aaa super abi gibi görüntü alamadım hayal kırıklığı oldu bende. Meğer altın uçlu conpenet kablolar falan varmış yok HDMI kablo lazımlış oda yetmiyormuş Blue-Ray Player falan gerekiyormuş...

Hafta sonu farklı bir mazaya gittim tabi adamlar super kalite filimleri koymuşlar en iyi kablolarla bağlamışlar ağzın acık izliyorsun.

Filmine göre ses kalitesine göre bazısında 25/100 ses seviyesi yeterliyken bazısında neredeyse 100/100 acmak gerekiyor.

Bazı gürüntülerde alet ses yapıyor bir cinla sesi gibi birsey çıkarıyor özelikle arka ışık 0 olunca Tam siyah yapmak istediğimde.

İnteregen Sensormudur nedir? O çok güzel kendisi ayarlıyor gözü yormuyor ben ilk geldi kurcalarken sineme spor ayarlarını bozdum :mrgreen: ama sonra sıfırlama olayı varmış geri aldım. Sinema modu çok karanlık görüntü yapıyor.

Her yer kablo oldu TV ünitesini delmek gerekecek askı aparatı almak gerekecek. Askı aparatları 60 TL tan başlayıp 200 TL ye kadar devam ediyor. LCD yi almakla bitmiyor yani Playeri, kablosu yok aparatı falan devam ediyor masrafları...:pr:

Kullandıkca test ettikce bilgilerini vercem. En kısa zamandada resmini eklemeye calışcam.

• Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Teşekürler sanada hayırlı olsun Sende 47LH4000 almışın :) Deneyimlerini paylaşırsın artık.
  • Teşekkürler. Heyecanla bekliyorum. İlk LCD yolculuğuna çıktığımda LG de karar kılmıştım (özellikle scarlet serisinde) sonra samsung, philips, sony derken döndüm dolaştım gene LG aldım. PC monitörüm de 17" LG lcd monitör, gayet memnunum.

Umarım sen de yeni TV'nden memnun kalırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSanitarium

Teşekkürler. Heyecanla bekliyorum. İlk LCD yolculuğuna çıktığımda LG de karar kılmıştım (özellikle scarlet serisinde) sonra samsung, philips, sony derken döndüm dolaştım gene LG aldım. PC monitörüm de 17" LG lcd monitör, gayet memnunum.

Umarım sen de yeni TV'nden memnun kalırsın.

Valla ilk izlenimler pak memnun değilim ama bendeki donanım eksik yada bendeki beklenti çok yüksek bilmiyorum artık... En iyi verimi almak icin daha uğraşmam gerekecek gibi..

Bende W4000 le arasında cok kararsız kaldım ama sonunda LG aldim... Senin LCD ne zaman gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabren -- 6 Nisan 2009; 15:01:52 >
  • Bi ara ben de w4500'e baktım ama hem daha küçük, hem de pahalı. Sony mutlaka çok iyi ama bence LG de gayet iyi bir firma. Ürünleri kaliteli.

Benim LCD bu hafta içi gelecek sanırım. Belki biraz gecikebilir. Zira Teknosa stoklarına yeni giriyor. Artık ne kadar doğru bilmiyorum ama LH serisine her boyutta çok talep varmış.

Öncelikle PS3 ile deneyeceğim, bakalım nasıl bir performans olacak.

Bence optimum ayarları bulunca sen de memnun kalacaksın LCD'inden. Ayarları doğru olmayınca cihaz ne kadar iyi olursa olsun iyi görüntü almak mümkün olmuyor.
  • Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama satıçı 5 ms tapkime olmasına karsılık oyun oynarken oyun modunda 3ms ye yakın degerler ürettiğini söyledi. Bence salladı ama bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
  • Aslına bakarsan 3 - 5 ms zaten insan gözünün çok da algılayabildiği rakalmlar değil. O nedenle gözle görülür dikkat çekici bir fark olacağını zannetmiyorum. Bir de bu firmalar farklı kriterlerle kafalarına göre ölçüyorlar değerleri, geçerliği tartışılır. Bence önemli olan işlemcisi. Panel ne kadar iyi olursa olsun işlemcide iş yoksa verim alınamaz.
  • Peki Sonynin işlemcisimi LG nin mi sence?
  • Teknik bilgim üst düzey değil ama Sony'nin işlemcisinin çok iyi olduğu söyleniyor. Sony'nin yaptığı diğer işler, ürünler de göz önüne alınınca ben de Sony'nin işlemcisinin çok iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Ama Sony'nin beğendiğim modeli 40 inç olan W4500'ün parası ile 47LH4000 alınabiliyor. Bu da bir gerçek. Fiyat/performans olarak LG'nin önde olduğunu/olacağını düşünüyorum. LCD gelince bunu tam anlamıyla anlayabileceğim.
  • Bende biraz ondan birazdan cahillikten LG sectim aradaki fiyat farkı ile 80 Ekran LCd daha alınırdı :D
  • Ne güzel ikili sohbet etmişsiniz Bende LG 42LH5000 almayı düşünüyorum. İnşallah tez zamanda aranıza katılırım. Özellikle mkv oynatması beni LH5000 serisine yönlendirdi.
  • Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Ne güzel ikili sohbet etmişsiniz Bende LG 42LH5000 almayı düşünüyorum. İnşallah tez zamanda aranıza katılırım. Özellikle mkv oynatması beni LH5000 serisine yönlendirdi.

İnsan oğlu biraz ac gözlü galiba ya sen şimdi onu secmişin gel gitlerle nerelere gideceksin sonra olmiycak aldıktan sonrada acaba onu alsaydım diye hayiflancaksın sonunda da bakıcaksın ki SD yayın izliyorsun 3G Telefon alip mesajlajmak gibi birşey bu.

benim LG 5000 bazı renk ayarlarında cınlama yapıyor... Neden bilmiyorum bu sorunmudur onuda bimiyorum... Sizlerdeki duruma gore karşılaştırırız artık :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.