bu cihazla alaklaı bilgisi olan varmı ben ilk defa gördüm. ve fırsatını da bulmuşken rahat rahat inceledim. Kuzenim tabi ben cihazla uğraşırken endişeli gözlerle beni izliyor ve soğuk terdöküyordu :) Bozman Tv mi Diye Söyleniyor.
LG 47LK950S
ambalaj
aksesuarlar
tasarım . piano blac bir kasayapısı var . ve kenarlada kırmızı bir şerit bulunuyor.
kendi uydu alıcısından kanal arama 42e uydusunda 270 adet tv kanalı buluyor.
girişler 3 hdmı 1 usb 1kulaklık 1 skart 1 optical 1 compzit 1 compet 1 modül gir.ethernet. 15 pc bağlantısı analog tuner . dvb-s tuner.
kontrol tuşları tvnin sağtarafında bulnuyorlar
smart özelliği LG APP. üzerinden istediğiniz uygulaaları indirerek tv ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.
web browser özelliği bulunuyor. .. cihazın güncelleme yazılını yüklediğimizde lw5500 serileri ieaynı yazlımı kullandıklarını gördük.. 05.11.08 ver.
menü içeriği
kendi uydu alcısı üzerinden sd yayın
1
2
kendi uydu alcısı üzerinden HD yayın
1
2
hdmı çıkışlı sunny marka bir uydu alıcısı. ( basit bir cihaz )
resimler ıphone4 ile çekildi...
kimsenin dikkatini çekmedi sanırım bu paylaşım sağlık olsun
ellerine sağlık birde oynatabildiği formatlar hakkında bilgi verebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: egomencim
ellerine sağlık birde oynatabildiği formatlar hakkında bilgi verebilir misin?
lw serileri ile alakalı sorunlar aynı.. lw5500 serisi ile aynı yazılımı kullanıyor. .. birde 3d görüntüler izledim ancak görüntünün derinliği mükemmle . ancak görüntünün dışarı çıkması gibi birşey söz konusu değil
3d görüntülerde dışa çıkma efekti videolarla alakalı top girl veya lg demolarını izledin mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme