Şimdi Ara

LG 47LM615S 3D LED TV YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu modelle ben de ilgileniyorum da, içinde gömülü uydu alıcısı var mıdır?

Bir de bilen-kullanan varsa artı ve eksi yanlarını söyler misiniz?
  • orkun30100 O kullanıcısına yanıt
    Kardeş sorumu çok acil cevaplarsan sevinirim. Piyasada 615S'i satan yer kalmadı nereden almayı düşünüyorsun??

Evet içinde hd uydu alıcısı vardır. 200hz olması bence eksi bir yön, keza 640S'i tavsiye ederim. Aralarında 400lira fark var ancak bir çok yönden 640s daha mantıklı
  • Ağa ben bilmiyorum. Bana bu modeli forumda bir arkadaş söyledi. Ben de kısa bir arama yaptım bu başlığı gördüm.

Senin daha iyi tavsiyen varsa neden olmasın
  • 1 senedir kullanıyorum çok memnunum tek eksisi DTS filmleri usbden oynatmıyor.Pc niz veya laptopınız yoksa 620s veya 640s tercih etmelisiniz.hz olayına takılmayın yalandan ibaret birçok arkadaş 660s aldı ama topun arkasında iz çıkıyor dediler.Bende öyle bir şey yok.Birde pes oynarken topu uzağa attığınızda görüntü yarım saniye titriyor sonra oturuyor bu durum üst serilerde de var.Tvden maç izlerken problem yok.^d ve görüntü kalitesi ve hd uydu alıcısı harika.
  • Normal divxleri oynatıyor mu? Altyazı normal çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun30100

Normal divxleri oynatıyor mu? Altyazı normal çalışıyor mu?

Divx mkv vs hepsini oynatıyor 15 gb filmleride oynatıyor.sadece dts filmlerde görüntü var ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bu tv biraz eski değil mi?
  • Panasonic TX-L47ET5E 47" 300Hz WiFi DLNA UsbMovie SMART 3D LED TV + 4 Gözlük Hediyeli

bu ürün hakkında neler dersiniz?
  • arkadaşlar selam
    bu tv yi vatandan 1600 tl olduğunda almıştım. o sırada samsung un 127cm lik cihazı da 50tl fark ile satıştaydı. ancak 3d olması lg ye yönlendirdi.
    cihaz gayet iyi, en azından beni tatmin etti. ancak arşivimdeki filmlerden dts formatlılarını izleyemiyorum ekranda desteklenmeyen ses yazısı beliriyor. bu sebepten dolayı mkv player alacağım. everest i kardeşim kullanıyor bir deneyip aynı markadan almayı planlıyorum.
  • Arkadaslar merhaba tv miz için iptv düşünüyorum. Iptv kullanan varmi? Varsa hangi server ve alıcıyı tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.