Şimdi Ara

LG 47LM960V 3D LED CİNEMA 119 CM FULL HD,MCI 1000 HZ,Wİ-Fİ,6 ADET GÖZLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum vatan bilgisayarda yarın %30 indirim var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-47lm960v-47lm960v-3d-led-cinema-119-cm-full-hd,mci-1000-hz,wi-fi,6-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=60806
    bu linkdeki televizyon u almayı dusunuyorum acıkcası televızyon da nelere bakmam gerekıyor bılmıyorum sadece almısken 1 defa almak ıstıyorum...
    Bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız zamanım cok kısıtlı yarın almam gerekıyor bir televızyon çeyizime koyacagım :) Askere gideceim aralık ayında dondugumde evım ın en onemlı parcası televızoyun bıtmesı gerekıyor :)
    Bana uzman arkadaslar yorum yapabılırmı.
    LG mı alayım samsung mu gozume bu hos geldı yardımlarınızı acılen beklıyorum. Sabahın korunde gıdıp alacagım...
    Ürün fiyatı : 4.292 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kylax -- 24 Kasım 2012; 0:17:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kylax

Merhaba arkadaşlar malum vatan bilgisayarda yarın %30 indirim var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-47lm960v-47lm960v-3d-led-cinema-119-cm-full-hd,mci-1000-hz,wi-fi,6-adet-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=60806
    bu linkdeki televizyon u almayı dusunuyorum acıkcası televızyon da nelere bakmam gerekıyor bılmıyorum sadece almısken 1 defa almak ıstıyorum...
    Bana bu konuda yardımcı olabılırmısınız zamanım cok kısıtlı yarın almam gerekıyor bir televızyon çeyizime koyacagım :) Askere gideceim aralık ayında dondugumde evım ın en onemlı parcası televızoyun bıtmesı gerekıyor :)
    Bana uzman arkadaslar yorum yapabılırmı.
    LG mı alayım samsung mu gozume bu hos geldı yardımlarınızı acılen beklıyorum. Sabahın korunde gıdıp alacagım...
    Ürün fiyatı : 4.292 TL

Sakın öyle bir hata yapma.
    47" bir TV ye o kadar para verilmez . Daha doğrusu LG ye o kadar para verilmez.
    Ayrıca 1 ay sonra ciddi indirimler olacaktır ç
    Askerden dönüşte al bence .

Veya çok detaycı değilsen
    http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184521
    al derim. Bonusun varsa 1900 liraya gelir .

Kalan paraya da başka ihtiyacını görürsün .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum LG dedigin bir nevi Vestel'dir. O para o televizyona verilmez. O parayla altin al,askerlik donusu bozdur ve Panasonic VT50 serisinden bir TV al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki samsung a ne dersınız bonusum var vatanbılgısayardakı %30 ındırımden faydalanmak amacım.. yılda 1 kez oluyor malum
  • Bir süre kullanmayacaksanız tavsiyem şimdi almayın, hem mevcut modellerin fiyatı düşer, hem yeni modeller gelir. Elektronik eşyayı alıp kutusunda saklamak pek mantıklı değil.
  • lg lm960v den bahsediyorsunuz arkadaşlar şuandaki piyasadaki en iyi tv dir led tv nin bir üst modelidir ve oled tv nin bir altıdır fiyatı pahalı olması normal biraz daha beklerseniz düşecektir bende 55lm960 modelini kovalıyorum 1-2 aya fiyatları düşer
  •  LG 47LM960V 3D LED CİNEMA 119 CM FULL HD,MCI 1000 HZ,Wİ-Fİ,6 ADET GÖZLÜK

fiyat nasıl bu tv yi pek bilmiyorum ama
  • Satılmayınca stoklari eritmek için 3455Tl'ye düşürmüşler, kara bak.
  • 3.455 TL ye hangi magazada satılıyor ? internet magazasında yok. Teşhir ürünü olabilirmi sordunuz mu ?
  • bu fiyattan 2 adet varmış ellerinde biri kutulu diğeri teşhir.
  • Hangi Magaza ?
  • Vatan bilgisayar Kayseri mağazası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Dostum LG dedigin bir nevi Vestel'dir. O para o televizyona verilmez. O parayla altin al,askerlik donusu bozdur ve Panasonic VT50 serisinden bir TV al

vestel dediğin marka et5e panelei üretiyor ve panoya satıyor deyımde haberın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: feryad80

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Dostum LG dedigin bir nevi Vestel'dir. O para o televizyona verilmez. O parayla altin al,askerlik donusu bozdur ve Panasonic VT50 serisinden bir TV al

vestel dediğin marka et5e panelei üretiyor ve panoya satıyor deyımde haberın olsun

Pana nin et5 serisini lg uretiyor vestel degil bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir 3D Led TV
  • Bu televiyona kotu diyenler; biraz daha arastirma yapin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 47lm960v almayan arkadaşlar fiyat olarak şuanwww.teknokurdu.com da 3499 TL peşin fiyatı ücretsiz kargo bu ürün özelliklerinde bir tv getirmeyecek LG bence piyasada ki en iyi tv ...
  • dün teknosadan LG 47LM960V aldım türkiyede toplam 5 mağazada bütün teknosa mağazalarında izmir de ise sadece carrefour da teşhirde olduğunu gördüm hiç düşünmeden aynı gün aldım. 1-2 gündür 3D performansını ve smart özelliklerini test ediyorum mesleğim icabı renk konusunda bilgim olduğundan dolayı uzun müddet karşılaştırmalar yapıp bu tv yi aldım..neticeye gelince bu bu model segmentin en üst versiyonu nano led teknolojisi mevcut çift çekirdek işlemci dolby ses sistemine inanamadım muazzam bir kalitede 2D-3D converter özelliği var 1000 mcı vs vs vs..uzun sözün kısası benim isteklerime uygun olan en iyi tv yi aldığıma emin oldum..smart biraz yavaş internet hızınıza bağlı olarak performans artırmanız mümkün..ilaveten de vestelle lg yi aynı kefeye hangi mantıkla koydunuz onu anlayamadım..saygılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.