Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorduğun sorunun cevabı yurt dışı sitelerde dahi detaylı yok HDR pro ve WebOS 3 yeni eklenenler Lg almayı düşünüyorsan
    850 ve üstüne bak hayal kırıklığı yaşama birde 6xxx,7xxx, 85xx lü serilerden uzak durun. Oyun oynamak için bile 850 nin altı modelleri ben seçmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 19 Mart 2016; 11:04:21 >
  • Son Final yazılımı yirmi gün içinde online panellere gelir isteyen yükler 05.00.75 yazılımını.
    49ub850v de çıktığı günden bu yana bir sorunla karşılaşmadım düzeltmelerle ilgili açıklama yukarıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 19 Mart 2016; 11:09:15 >
  • fiyat 2899 gittigidiyorda alsammı acaba
  • Artiko fiyata alinmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muteeddib

Bu son Beta güncelleme yazılımını yükleyen arkadaşlar tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi kayda değer değişiklikler var mı acaba

yazılım linkihttp://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:22149

Для моделей UB850-UB980, UC970 (webOS 1):
    официально онлайн для наших стран -> 05.00.70 от 01.2016 (на системе ashley);
    официально онлайн для Китая (CN), Гонконга (HK) -> 05.00.25 от 10.2015 (на системе ashley);
    официально онлайн для Колумбии (CO), Тайваня (TW) -> 05.00.25 от 10.2015 (на системе ashley);
    официально онлайн для остальных ЮАР подобных стран -> 05.00.25 от 10.2015 (на системе ashley);
    в тестовом доступе для наших стран -> 05.00.75 от 03.2016 (на системе ashley);
    в тестовом доступе для Китая (CN), Гонконга (HK) -> 05.00.25 от 10.2015 (на системе ashley);
    в тестовом доступе для Колумбии (CO), Тайваня (TW) -> 05.00.25 от 10.2015 (на системе ashley);
    в тестовом доступе для остальных ЮАР подобных стран -> 05.00.70 от 01.2016 (на системе ashley).

• mrb güncel turksat ve d smart kanal listesi olan varsa gönderebilir mi..
  • 00.05.75 yazılımını yukledim.Görüntü daha güzelleşmis.Kanal geçişlerinde bariz farklılık yok.Alt yazı titreme zaten 00.05.70 yazılımında da yoktu.Sağ taraftaki kanallar simgesine tıkladığınızda ilk açılış hala yine yavas,sonraki tiklamalarda hızlı.Genel olarak çok az da olsa hızlanmış gibi geldi bana.Tabi bu benim gorusum.Farklılıkları sizde yazarsanız yükleyecek olanlara yardım etmiş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmen274

00.05.75 yazılımını yukledim.Görüntü daha güzelleşmis.Kanal geçişlerinde bariz farklılık yok.Alt yazı titreme zaten 00.05.70 yazılımında da yoktu.Sağ taraftaki kanallar simgesine tıkladığınızda ilk açılış hala yine yavas,sonraki tiklamalarda hızlı.Genel olarak çok az da olsa hızlanmış gibi geldi bana.Tabi bu benim gorusum.Farklılıkları sizde yazarsanız yükleyecek olanlara yardım etmiş oluruz

Teşekkür ederiz, devamını diğer arkadaşlardan bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muteeddib -- 24 Mart 2016; 10:04:42 >
  • S.a
    Benim tv 55ub850 V
    Aldığımdan bu yana güncelleme yapmamıştım geçen gün güncellemeleri yaptım.Güncellemedrn sonra tv bazen açılmıyor fişi çekiyorum takıyorum birkaç defa denedikten sonra zor açılıyor.Bugün kendiliğinden birçok kanal gitti boş görünüyor normal benim önceki listede ki yerleri.
    Az önce fabrika ayarlarına geri döndürdüm kanalları arattım bu defa da trt 4K yok nasıl ayarlayayım bilmiyorum.yardımcı olabilecek varmı acaba

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Manuel tp olarak taraman lazım. TP kayıtlı değilse TP eklemeden
    12123 H 15000 Auto DVB-S2 ekleyebilirsin. Otomatik kanal güncellemesini kapatıp son kanal listesinin yedeğini almayı unutmayın.
  • West Coast kullanıcısına yanıt
    Sağol kurcalaya kurcalaya halletim

• Arkadaşlar hareketli görüntüler konusunda 49ub850V mi daha başarılıdır 49uf8507 mi? Şu an uf8507 kullanıyorum fakat hareketli görüntülerdeki titreme beni rahatsız ediyor.Trumotion da yok bildiğiniz gibi.İki modeli yanyana görmüş olup kıyaslayabilecek olan var mı acaba ?
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Haraketli görüntülerde ub850v gerçekten çok başarılı, zira bahsettiğiniz titreme hiçbirşekilde olmamaktadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Haraketli görüntülerde ub850v gerçekten çok başarılı, zira bahsettiğiniz titreme hiçbirşekilde olmamaktadır...

uf8507'yi bugun elden çıkardık.Hareketli görüntülerde başarılı olan bi tv arıyorum şimdi.İkinci el de olur.850v'sini satmak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

uf8507'yi bugun elden çıkardık.Hareketli görüntülerde başarılı olan bi tv arıyorum şimdi.İkinci el de olur.850v'sini satmak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir.

Tavsiyem UF950V modelidir. Bu cihazda trumotion var ve 200 Hertz dir...
    Tabi fiyat biraz farklı.

Trumotion 2016 serilerinde 77-- ve 85-- ile başlayan modellerde yok malesef ve kullananlar biraz şikayetci...
    Trumotion 2016 model UF950V de var ...

2015 serisinde ise UB850V ve UB950V modellerinde var.
    Bu modellerin sıfırı artık yok stok tamamen tükendi.
    Ancak bu iki cihazı 2. el bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Tavsiyem UF950V modelidir. Bu cihazda trumotion var ve 200 Hertz dir...
    Tabi fiyat biraz farklı.

Trumotion 2016 serilerinde 77-- ve 85-- ile başlayan modellerde yok malesef ve kullananlar biraz şikayetci...
    Trumotion 2016 model UF950V de var ...

2015 serisinde ise UB850V ve UB950V modellerinde var.
    Bu modellerin sıfırı artık yok stok tamamen tükendi.
    Ancak bu iki cihazı 2. el bulursanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz...

Çok teşekkürler.Bi göz atacağım.

• Media Mark beylikdüzü 55UB950v var 4.500 TL. Yeni UF950v almasaydım tercih ederdim bilginize
    UB alacaksanız webOS1 aldığınızı unutmayın sorunlu değil fakat webOS2 den yavaş ve doğrudan Youtube 4K izleyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 4 Nisan 2016; 17:20:10 >
  • Arkadaslar dfix uyesiyim bazen ard arda kanal degistirirlen ci+ protokal hatasi4 diye bir uyari aliyorum sifreli kanallar acilmiyor tv yi mecburen kapa ac yapiyorum oyle duzeliyor sorun nedir acaba bilen varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbuji

Arkadaslar dfix uyesiyim bazen ard arda kanal degistirirlen ci+ protokal hatasi4 diye bir uyari aliyorum sifreli kanallar acilmiyor tv yi mecburen kapa ac yapiyorum oyle duzeliyor sorun nedir acaba bilen varmi.

Arkadaşım aynı sorun bendede var. Eski modülüm CI+ olmayan modeldi. CI+ modül teklif ettiler. Sorun başladı. Kendi çözümüm kanalları kumandadan çok hızlı geçersen sinyal kaybı gibi bişey oluyor sanırım. Artık Modüldenmi yada Tv denmi bilemiyorum. Yardımcı olan olursa çok seviniriz
  • Yeni LG 49UH850V

WebOS 3.0
    2700 PMI
    HDR Dolby Vision
    Harman Kardon ses sistemi
    IPS 4K Kuantum Ekran
    Sihirli Uzaktan Kumanda (zoom özelliği eklenmiş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West Coast -- 10 Nisan 2016; 15:12:40 >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.