Şimdi Ara

LG 49UB850V 4K nasıldır? (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.486
Cevap
51
Favori
265.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Korkulan oldu ve ekran kırıldı...

Bu kadar hassas bir ekran olamaz çıtır çıtır çatladı...

Kötü sona eriştikten sonra bilgi sahibi oldum ki ekran koruyucu varmış

Evde küçük çocuğunuz varsa (3-10 yaş arası)

Bir an önce tvnize ekran koruyucu alınız....

Demedi demeyin....

Ben önceden bileydim almazmıydım!

İçim cız etti vallahi

Ama olana çare yok canımız sağolsun...

Şu an fiyat 230tl civar 49inch için...

Bu arada panel değişimi hakkında bilgisi olan var mı acaba?

LG servis ne kadar fiyat biçiyor bu işe

Korkarım en az 1500 ister bu zalımlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 16 Aralık 2016; 23:54:46 >

• almak yaptırmak gerekir bencede
  • Böylece 42 inch değişimin 1.350TL olduğunu anladık

Demek ki tahmin ettiğim gibi 49 inche en az 1.500 bayılacaz hatta daha fazla

2.000 e vestel 49 4k 3D t

Uhd tv var onu alsak bu ne yavv...
  • videodaki kişiyi aradım görüştüm akrilit cam alıp kendi yapmış fiyat yarı fiyatına gelmiş hazır satılanlardan daha iyi olmuş

kişi istanbulda 2 tv si varmış 2 sini 230 civarı mal olmuş
  • http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-49UB850V sitesine yeni güncelleme gelmiş.05.05.55
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmen274

http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-49UB850V sitesine yeni güncelleme gelmiş.05.05.55

değişiklik gözlemleyen varmı ?
    şöyle bir bilgi var sitede
    1-skype desteği sonlandırılmış kapatılmış
    2-rusyayla ilgili bi değişiklik.
    3-Enable the HEVC codec(HEVC codec etkinleştirilmiş yani 4k videoları direk olarak bu kodekle oynatabileceğiz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 17 Aralık 2016; 23:56:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

http://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-49UB850V sitesine yeni güncelleme gelmiş.05.05.55

değişiklik gözlemleyen varmı ?
    şöyle bir bilgi var sitede
    1-skype desteği sonlandırılmış kapatılmış
    2-rusyayla ilgili bi değişiklik.
    3-Enable the HEVC codec(HEVC codec etkinleştirilmiş yani 4k videoları direk olarak bu kodekle oynatabileceğiz.)

Görüntü güzel (eskisi gibi).Kanal geçişlerinde bir fark yok(Kanala göre 2-3 sn hatta 4sn).İlk basmada sağ köşedeki kanallarim geç geliyor hala.Sonraki basmalarda sıkıntısiz.Yine ayarlara ilk basmada geç geliyor sonraki basmalarda sıkıntısız.Benim için önemli noktalarda bir gelişme yok, gördüğüm bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu tv birdaha güncelleme almaz zannediyordum.
     LG 49UB850V 4K nasıldır?
  • Servis panel değişimine 1675tl istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Tv de sanırım güncellemeler ile geldi bu özellik, daha önce de denemiştim, telefon ile çekilmiş 4k videoyu miracast ile tv ye aktaramamıştım. Geçen gün bir daha deneyeyim dedim ve miracast ile 4k videoyu sorunsuz bir şekilde tv ye aktardım. Bu benim için önemli bir yenilik . Şimdi tv nin ps4 pro ile olan bir takım uyumsuzluklarının hem tv ye hem de proya gelecek güncellemeler ile çözülmesini bekliyorum.

Peki trt4k yayınını kaydetmiyordu harice harddiske
    Acaba bu güncelleme ile artık kayıt mümkün oldumu?
    Birde bende hala 05.10.01 yüklü
    Sizce 05.05.55 e mi dönmeliyim
    Gerek var mı?
    Fark var mı artı olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Tv de sanırım güncellemeler ile geldi bu özellik, daha önce de denemiştim, telefon ile çekilmiş 4k videoyu miracast ile tv ye aktaramamıştım. Geçen gün bir daha deneyeyim dedim ve miracast ile 4k videoyu sorunsuz bir şekilde tv ye aktardım. Bu benim için önemli bir yenilik . Şimdi tv nin ps4 pro ile olan bir takım uyumsuzluklarının hem tv ye hem de proya gelecek güncellemeler ile çözülmesini bekliyorum.

Bende pro almaya nıyetlıyım, tvde problemmı cıkartıyor? Proyu 4k olmayan tvde de kullanabılırız degıl mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justorcun

3-4 kere tv'yi fabrika ayarlarına dondurdum, defalarca dediğiniz gibi ayarları yaptım fakat olmadı.
    yazdığınız frekansları girdiğimde sinyal alamıyor cihaz. baska frekanslarda denediğimde ise cok az kanal buluyor, bulduğu kanallarda trt'nin kanalları ve hiç izlemediğim 360 gibi kanallar.

Diğer büyük tv deki uydu ile küçük tv deki uydu çıkışı aynı canaga mı bağlı??

Hocam gecen surede tv yı servıse verdım, sorun yok dedıler gerı aldım eve geldıgımde sınyal yok hatası aldım tekrardan.

Cı modulu yok hatası alan arkadaslar anladıgım kadarıyla lg tvlerde kronık bır sorun. Cok ılgınc bır sekılde az once bırseyer denerken şöyle çözdum, tvnın elektrık kablosunu dırek fişe degıl once 3lu prıze taktım. Daha sonra fıse taktım ve kanallar geldı. Umarım basınıza gelmez ama gelırse de bu sekılde deneyebılırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

3-4 kere tv'yi fabrika ayarlarına dondurdum, defalarca dediğiniz gibi ayarları yaptım fakat olmadı.
    yazdığınız frekansları girdiğimde sinyal alamıyor cihaz. baska frekanslarda denediğimde ise cok az kanal buluyor, bulduğu kanallarda trt'nin kanalları ve hiç izlemediğim 360 gibi kanallar.

Diğer büyük tv deki uydu ile küçük tv deki uydu çıkışı aynı canaga mı bağlı??

Hocam gecen surede tv yı servıse verdım, sorun yok dedıler gerı aldım eve geldıgımde sınyal yok hatası aldım tekrardan.

Cı modulu yok hatası alan arkadaslar anladıgım kadarıyla lg tvlerde kronık bır sorun. Cok ılgınc bır sekılde az once bırseyer denerken şöyle çözdum, tvnın elektrık kablosunu dırek fişe degıl once 3lu prıze taktım. Daha sonra fıse taktım ve kanallar geldı. Umarım basınıza gelmez ama gelırse de bu sekılde deneyebılırsınız.

Voltaj hatası olabilir.Cozdugunuze sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

videodaki kişiyi aradım görüştüm akrilit cam alıp kendi yapmış fiyat yarı fiyatına gelmiş hazır satılanlardan daha iyi olmuş

kişi istanbulda 2 tv si varmış 2 sini 230 civarı mal olmuş

Videoda kullanılan malzeme buyuk ıhtımal 3mm pleksıglass.
    reklamcı oldugum ıcın bu malzemelerle cok calısıyorum. Herhangı bır atolye de yaptırabılırsınız, koruma da saglar fakat malzeme cızılmeye karsı dayanıksızdır. Sildiğinizde bile zamanla ince çizikler oluşacakdır, bunu goz onunde bulundurun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ub850v'de ps4 pro kullanan var mı? stoklara girdiğinde bende alacağım 4k oyunlar için. aramızda varsa yorumlarını öğrenmek isterim :)
  • quote:

ub850v'de ps4 pro kullanan var mı? stoklara girdiğinde bende alacağım 4k oyunlar için. aramızda varsa yorumlarını öğrenmek isterim :)

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum televizyonun input lag değeri yüksek deniyor.

Pro kullanan arkadaşlardan deneyimlerini alabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

quote:

ub850v'de ps4 pro kullanan var mı? stoklara girdiğinde bende alacağım 4k oyunlar için. aramızda varsa yorumlarını öğrenmek isterim :)

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum televizyonun input lag değeri yüksek deniyor.

Pro kullanan arkadaşlardan deneyimlerini alabilirmiyiz.

proyu aldım fakat vakitsizlikten daha oyun alıp deneyemedim :)
    makta06 arkadasımızda da aynı tv'den var, o tecrübe etmiştir sanırım.
    konuyu gorurse cevap verir muhtemelen
  • Bu televizyonun dahili uydusunda TRT kanalları sürekli yer değiştiriyor ve geçersiz hizmet diyor.Başlangıç ayarlarına döndüm tekrar ayarladım 2 gün sonra gene aynı.Kanal güncellemeyi kapattım gene aynı.Bu problemin çözümünü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb321

Bu televizyonun dahili uydusunda TRT kanalları sürekli yer değiştiriyor ve geçersiz hizmet diyor.Başlangıç ayarlarına döndüm tekrar ayarladım 2 gün sonra gene aynı.Kanal güncellemeyi kapattım gene aynı.Bu problemin çözümünü bilen var mı?

Çanak anten 1 tane ve sadece tvye bağlı ise sorun olmaz.

• Merhaba,

Bende 55UB950V var, bir ara şu beta sürümleri ile oldukça ilgilenmiştim ancak uzun zamandır fırsat bulamadım öyle kaldı.

Şu an ki sürümüm, 5.10.30 - WEB OS 1.4.0-2310

Bu sanırım eski bir sürüm.

En son güncel beta ve normal sürüm nedir? Geçebilmem için neler yapmam gerekiyor?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.