Şimdi Ara

LG 49UF6407 49' 4K Ultra HD Smart LED TV 2085 tl GİTTİGİDİYORDA.. Sıcak FIRSAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
12.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sporcu42

üstad bizde bu cihazın 43" olanını almayı düşünüyoruz ama her kafadan bir ses çıktığı için tereddütte kalıyoruz açıkçası...sen bu modeli kullanan birisi olarak tavsiye etme veya uzak durma bakımından bize ne önerirsin...yardımcı olursan memnun oluruz...

hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin yukarıda bi şahız bilgisiz bir şekilde ürünü karalamış ürün hakkında bilgisi yok.teknosadan teşhir ürünlerini karşılaştırarak aldım ben bu ürünü 49uf6807 ile 49uf6407 arasında kalmıştım mağazadaki incelemem sonucunda görüntüde pek fark göremedim iki model arasında.zaten görüntüye bakarak anlamak mümkün değil.49uf6407 modelinde panelin arkasında komple led döşeli yani nu direck led diye geçer.49uf6807 de is panelin sadece çerçevesinde led var edge led diye geçer.netten araştır edge led ile direckt ledin farklarını.ben 6407 aldım memnunum.almadan önce çok araştırdım.trt4k yı açıyorum böyle bir görüntü yok sanki camdan bakarmışcasına net.tavsiye ederim alacaklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURON70 -- 14 Aralık 2015; 16:29:22 >

• LG nin sitesinde 6407 ile 6807 yi karşılaştırdım 6807 de işlemci 4 çekirdek yazıyor ama 6407 de yazmıyor.. 6407 işlemcisi 4 çekirdek değilmidir bilginiz varmı??
  • Biraz önce LG telefon hattını aradım. Çekirdek sayısı ile ilgili bilgileri yokmuş. Biz nereden öğreneceğiz peki dedim. Öğrenemezsiniz dedi kadın. Samsung vs. diğer markalar paylaşıyor, siz neden paylaşmıyorsunuz, neden bu televizyonu alalım o zaman dedim, başka sorunuz varsa yardımcı olayım dedi :)
    Şaka gibi. Sanki dünya alem Samsung'u copy paste yaptıklarını bilmiyor :)
  • Bu cihazı 31 aralık günü aldım. PS4 ile bağladıktan sonra cihazın tüm foyası ortaya çıktı. Şunu açıkça söyleyebilirim ki kullanılan sistem oldukça eski teknoloji şöyle ki oyun oynarken gölgelenmeler meydana geliyor. Konu ile ilgili LG telefon hattıyla defalarca görüşme yaptım ve bu durumun bir sorun olmadığını bu TV'ye ait bir özellik olduğunu söylediler. Sonrasında aldığım yer ile iletişime geçtim. Onlar da servis onayı olmadan herhangi birşey yapamayacaklarını belirttiler. Yaptığım araştırmalar ve görüştüğüm kişilerden çıkardığım sonuç bu tv'nin 4k yayınlarını gösterebileceği ama ne kadar sağlıklı olacağının ise kestirilememesi. Ben cihazı zor bela iade ettim ve yerine 49uf8507 aldım. Şuan mutluyum ancak verdiğim para göz önünde bulununca mutlu olmasam kıyamet kopardı ki 6407'de kopardım ve bu sayede değiştirdiler. Cihazda kronik sıkıntı var. Çünkü servis için gelenler olayı telefondan bir yetkiliye anlattılar ve kulak misafiri olduğum konuşma da müşteri çok zorlamıyorsa alma o tv'de o sıkıntı var kronik dediler. Ancak gelen arkadaşın anlayışlı olması sayesinde cihazdan kurtuldum. Sonrasında yeni cihaz kurulumuna yine aynı kişi geldi. Kendisine sordum incelemede ne çıktı diye. Aldığım cevap ise bana yetti incelemedik bile direk değişim kararı çıktı oldu. Benden kısaca sizlere öneri bir serinin en alt segmentini almaktansa bir önceki serinin en üst segmentini alın fiyatlar aynı oluyor hiç değilse problem yaşanmıyor.

• Lg 49UF6407 bende de var ama usb belleği birtürlü okutamadım.
    Biçimlendirip NTFS ve Fat32 de yaptım ama hiçbiri görmedi. Flash belleği bilgisayar görüyor ama Tv görmüyor.
    Tv nin usb girişi bozuk olabilir diye düşündüm ama telefonu kablo ile bağladım. Şarj ediyor ama telefonu da görmüyor...
    Bir enteresan durum yani...
  • 49uf6407 aniden gitti açılmıyor stnby ışığı yanıyor ekrana görüntü gelmiyor servis tv aldı gitti bakalım ne olacak ? Aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ? Kronik sıkıntı var sanırım bu seride

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ışık sızması içinhttps://www.youtube.com/watch?v=_TOxnw01DUs linkindeki videoyu flasha indirin, servis kurulumundan sonra açp ışık sızmasını tesbit edebilirsiniz, ayrıca ölü pixel için dehttp://www.mediafire.com/download/y6wy55v7ybqfbvh/Renk+Testi.rar linkindeki resim dosyalarınıda tektek açın, ölü pixel burda ortaya çıkar, genelde 3 veya üstü ölü pixel garantiye gireri bilginiz olsun.

• alacak arkadaşlara öneririm bu tv yi görüntü kalitesi kötü diyenler tv yi görmemiş insanlar 50ku7000 ile samsungun ju serisi ve philipsin puk serisi ile karşılaştırdım ve görüntü alayından iyi artı olarak bu tv de üst modellerinde bile olmayan direct led teknolojisi var kalın olması o sebebten ki ben 50ku7000 ile fark göremedim kalınlık açısından ve IPS panel olması zaten birkaç adım öne çıkartıyor oled alamıyorsanız direct led aydınlatmalı ıps panel alın paranızın hakkını versin tv evet ışık sızması bütün led tvlerde olduğu gibi bundada azda olsa var .ben martta 2500 e aldım fiyatı 2600 lerin biraz üzerine çıkmış ki 50ku7000 2700 ler civarında olduğu düşünülürse hal alınası bir tv .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.