Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki cihazda da aşağıdaki gibi bir sorun başladı. Var mı çözümünü bilen? Ya da internette ne siye aratabilirim? Sürekli düzelip düzelip dalgalanıyor böyle.

LG 49UF8507 4K Nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında 4.10.10 diye bi yazılım yüklemiştim. Şimdi tüm yolları denedim ama yazılım düşüremedim. güncel bir yol önerebilecek varmı?
  • @alwer

Zamanında çok debelenip bir not hazırlamıştım. Buyur:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=112856469

@baykus_reyis

Fabrika ayarı ile yazılımı sıfırlamayı dene. Yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum.

• arkadaşıım zamanında bekar evine almıştı onda görmüştüm çok güzel tv idi.

araştırdım Artık üretiliyormuş. bu tv özellikklerine sahip bir LG veya başka marka ürünü önerebilir misiniz?
  • TV kendi kendine kapanıp açılıyor neden olabilir

• castiello06 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına getirip bir deneyin yine olacakmı benim tv 2.5 sene oldu alalı maşallah kanal logosu izi dışında bir sorun çıkmadı logo izide artık çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv ile dsmart modül kullananlar varmı acaba ?

• modül bu tv ile düzgün çalışmıyor, kanal geçişleri çok sıkıntılı bazen geçersiz hizmet gibi bir şeyler çıkıyor program yukarı aşağı oynayarak bir süre sonra kanal açılıyor
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    Sizin tvde yazılım son surummu yüklü

• evet son sürüm yüklü
    Siz o şekilde mi kullanıyorsunuz bende imzayı filan attim kartı bekliyorum

• bir deneyin benzer problemleri yaşarsanız kutuya çevirtirsiniz sanırım ek ücret almıyor.

uzun süre bu şekilde idare ettim ama bende tukcell tv de vardı, bu ay taahhüt bitti dsmartı iptal ettirdim
    Anladım teşekkürler bir deneyelim

• D-Smart modül kart ben de kullanıyorum. Firmanın verdiği uydu alıcı o kadar yavaştı ki iade edip modül karta döndürdüm. Bazen geçersiz hizmet uyarısı alıyorum ancak 2-3 saniye bekleyince geliyor kanal. Televizyonun kendi arayüzüne alıştıktan sonra diğer LCD Led TV ler ve uydu alıcıların menüleri hiçbir şekilde tatmin etmiyor. Diğer taraftan modül karttaki asıl sorun kanal listesi. Kanalları tarattıktan sonra çok karışık yerlerde olan kanalların yerleri değiştirilmeli. Ben favori listelerini kullanıyorum. A listesine spor kanallarını, B Listesine Belgeseller gibi.

Ayrıca kullanıcılara da bilgi vermek açısından söylemek gerekirse TV yi 2015 Eylülden beri kullanıyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım. TV'nin tek ve de en önemli eksiği gerçek panel hızının 50 hz olması. Dolayısıyla akıcılık can sıkıyor. Yazılımla düzelecek bir şey değil. TV yenileme zamanı geldiğinde en az 55 inç (bir ihtimal 65 inç olur) 100 gerçek panel hızı veren modeller olur (philips ya da samsung tercihim olacak).

• famepa F kullanıcısına yanıt
    Bu tv de dsmart modül kart uyuşmazlığı var 3 yıldır aynı tvnin bu sorunu için tüketici hakem heyetine başvurdum red geldi modülsüz sorun yokmuş sorun moduldeymiş. Sorun lg webos 2 yazılımında ama çözüm yok mesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet ark A kullanıcısına yanıt
    Aynen haklisiniz bütün modullermi sorunlu aynı modülü harici uydusuna takıyorum sorunsuz çalışıyor tv takınca sorunlar çıkarmaya başlıyor

• desu noto D kullanıcısına yanıt
    Garanti varsa servis çağırın panelde sorun var gibi benim tv de 3.seneye girecek çok şükür bir sorun çıkarmadı sadece dsmart modül takınca şifreli kanal gibi sorunlar çıkıyor

• Sorun panelde ise hemen hemen tv fiyati kadar ucret isterler siz servisi çağırıp baktirin bi ne diyecekler

• Merhaba;
    Bir konuda fikrinize ve bilginize ihtiyacım var.
    Eski bir samsung ve lg karşılaştırması yapmak istiyorum.
    Lg modelimiz 49uf8507 veya 49ub850v diğeri ise samsung un eski serisi 46f8000
    Sizce hangisi alınır lg mi yoksa samsung mu ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akisioglu -- 12 Ekim 2018; 18:30:1 >
  • Hiçbiri kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var bunun çözümü hakkında bir bilen arkadas varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.