Şimdi Ara

LG 49UF8507 4K Nasıldır? (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.100
Cevap
70
Favori
352.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde modülü çıkarınca aynı hata veriyor mu şimdi onu test edeceğim digiturk modul saat 4 gelecek bakalım

Modülü çıkarıp denedim hata vermedi dsmart modülü takınca hata veriyor Bende vu uno 4k da var digiturk vu unoya takacağım dsmart tv modül girişine takip kullanacağım bu hata benim icin fazla sorun olmayacak tv modülünü belgesel filan izlerken kullanacağım vu uno 4k genel olarak kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Mart 2019; 14:29:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modulsuz tvde sorun yok, kartı takınca hata vermeye başlıyor. Tüketici hakem heyetide o yüzden lg yi hatalı bulmadı. Ben diğer marka tv lerde samsung filan denedim modülü sorun yok. Sorun lg webos 2 bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet ark A kullanıcısına yanıt
    Aynen yazılımsal benim digiturk modul gelmedi daha gelsin onunlada deneyeceğim

• İyi akşamlarGigiturk modülü denediniz mi?

Slm modul geldi vu uno 4k test ediyorum mavi ekran hatası alıyordum dsmart ta yarın dener haber ederim

Slm denedim ondada aynı yazılımsal sorun

• Arkadaşlar Selam bu televizyonun problemsiz, temiz 2. elinin fiyatı ne kadardır?
  • Valla bendede xiaomi mi6 var bu tv ye baglanmiyor anlamadim telefondanmi tvdenmi esimin telefonu baglaniyor benm telefon baglanmiyor. Benim telde baska tvde baglaniyor garip çozemedik bir turlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperepla A kullanıcısına yanıt
    Bulaşma hocam uh850v serisine bak..

• merdülgiriz M kullanıcısına yanıt
    www.lg.com
    LG 49UF8507 Ürün Desteği :Kılavuzlar, Garanti ve Daha Fazlası | LG Turkey
    https://www.lg.com/tr/destek/urun-destegi/lg-49UF8507

• Arkadaşlar biraz önce tv açtım güncelleme var dedi güncelledim sürüm 04.05.85 sizce ne iyileştirme oldu bilen var mı? Birde benim tv açtığımda bazen wifi ile bağlanmıyor ayarlara girip wifi kapat aç yapıyom bağlanıyor sizde böyle bir durumla karşılaşan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: enjoyable79

Arkadaşlar biraz önce tv açtım güncelleme var dedi güncelledim sürüm 04.05.85 sizce ne iyileştirme oldu bilen var mı? Birde benim tv açtığımda bazen wifi ile bağlanmıyor ayarlara girip wifi kapat aç yapıyom bağlanıyor sizde böyle bir durumla karşılaşan varmı?
    açıklamada güvenlik güncelleştirmesi yazıyor.wifi da herhangi bir sıkıntı yaşamadım. sizin modemle tv arasık bir iletişim problemi olabilir.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatayım..

TV’nin kumandası bozuldu piyasada bizim kumandadan kalmamış. Daha önce 2. Yi alan varmı?

• feda0034 F kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 2 Ağustos 2019; 4:19:6 >

• up.

hala iyi iş çıkartıyor...
  • Arkadaş lar tv nin kumandası bozuldu var mı satmak isteyen....

• Gerçekten 4.yili devirdi TV hala taş gibi, tek eksiği bence Spotify uygulamasının calismayisi bunun bı yolu var mı ?

• Selamlar. 49uf8507 televizyonumun ekranı kırıldı. Ekran değişimi kaça patlar. Deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • famepa F kullanıcısına yanıt
    Yeni tv alın daha iyi yeni tv fiyatı isterler

• Yeni tv aldım hocam zaten(55sm8600) ama eski televizyonda fena değildi. Öğle bir kenara atılmasına da gönlüm razı olmadı. 2000 bine falan yaptırılabilse iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.