Şimdi Ara

LG 49UH770V vs. Samsung 48JU6570 Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir o televizyon senin bu televizyon benim araştırma yapıyorum. Bütçeme ve beklentilerime uygun olarak bu iki model arasında kaldım. Ancak kafama takılan bazı hususlar olduğu için sizlere de danışmak istedim.

http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/25521-50595/samsung-ue48ju6570_lg-49uh770v/

Öncelikle en çok takıldığım konu karanlık sahnelerdeki detaylar ve ışık yansımalarında ekranın nasıl göründüğü.
    İkinci husus ise hızlı kamera hareketlerinin olduğu ( spor müsabakaları vs) sahnelerde bu iki televizyonun performansının nasıl olduğu

Kullanan, inceleyen yada bilgisi olanlar sebepleriyle bu iki cihazdan hangisini tercih etmem gerektiği konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar, iyi bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzb -- 7 Temmuz 2016; 21:30:53 >

• Lg nin ekran yenileme hızı daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzzb O kullanıcısına yanıt
    Her iki televizyonda da ışık sızması var hocam ama özellik olarak lg uh770v daha üstün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus1

Her iki televizyonda da ışık sızması var hocam ama özellik olarak lg uh770v daha üstün.

Kafayı yemek üzereyim hocam bu televizyon konusunda. Almışken düzgün bir şey olsun diyerek sürekli incelemeler, forumlar okuyorum. Bir türlü karar veremedim ancak.

LG yi canlı olarak görme fırsatım oldu. Renkleri gayet başarılı veriyor ama karanlık sahnelerde biraz sıkıntılı gibi. Samsung u gittiğim mağazada bulamadım. Bu fiyat aralığında 3. bir seçenek de bulamadım kendime. Herhalde birkaç gün içinde ikisinden birini alacağım artık şansımıza nasıl çıkarsa diyerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.