Şimdi Ara

LG 49UH850V vs 49KS8500 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
23.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epey sitesinin verdiği bilgilere dayanarak söylüyorum. Bu konuda itirazınız varsa epey sitesinin yetkililerine bildirin. Onlara göre böyle bir özellik olmadığını söylüyorlar ha belkide sonradan güncelleme ile giderilmiş olabilir belki bilemem..

Epey sitesinin karşılaştırması
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

Katılıyorum bende de var uh850v 3D çok vasat eski hd tvlerden bile kat kat kötü 770v de 3d yok 500 lira daha ucuz o tercih edilebilir.4k ve hdr başarılı ama akşam alttan yanan ışıklar karanlık sahneleri aydınlığa çevirir..bunlari bilerek alın.

SBS,(Side-By-Side) 3D içerik için, çözünürlük 3840x1080 (her bir göz için 1920x1080) , FULL-SBS
    OU (over under),3D için çözünürlük 1920x2160 (her bir göz için 1920x1080) , FULL OVER UNDER
    HSBS,(Side-By-Side) 3D çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 960x1080) ;
    HOU,(half over under) çözünürlük 1920x1080 (her bir göz için 1920x540) olur.

özellikle orjinal bluray kalıtesınde olan 3d full over under mkv (1920-2160)izlemek istiyorsanız.tabıkı gerçek manada high L5 ve uzerıyle, bit degerı korunarak kodlanmış 3d bluray mkv lerden söz ediyorum ben... yoksa blurayın 4 de biri kalıtesı olan 8-10 gb lık half sbs yada half over under mkv lerin ismini bile anmıyorum en son ıhtımal belki tenezzul edılebılır böyle bir ripe...

LG 49UH850V vs 49KS8500

bluray isodan tek farkı iso da ki başka filimlerin sinema fragmanları ile menünün(filmdeli seslerin dili altyazı dili seçme felan) olmayışıdır.onu dışında iso daki film ile mkv deki film 3d kailtesı aynıdır..

• Philips 49PUS7101 nasıldır.?
  • 50KU7000

Sizce nasıldır? Hem düz ekran hem bir tık daha büyük ekran...
    Bilgsi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkCA -- 27 Ekim 2016; 22:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.displayspecifications.com/
    diye bir site var oradan tvlerle ilgili tüm ayrıntılı speclere ulaşabilirsiniz
    http://www.displayspecifications.com/en/comparison/ba646d5
    ekran parlaklığı kısmı farkı koyuyor teki 400 cd diğeri 1000
    hdr yayınların tadı samsungta çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chamicals2 -- 28 Ekim 2016; 1:18:58 >
  • http://www.epey.com/televizyon/karsilastir/50598-54998/lg-49uh850v_samsung-49ks8500/

bu siteye bakınca yada özellikleri kıyaslayınca LG öne çıkıyor..
  • herkese mrb arkadaşlar dun en sonunda aldım 49ks8500 bende cok arastırdım ancak media markette iki tv yide yan yana gorme sansı buldum ben 49uh850v modeli için gitmiştim ancak samsung ile yan yana gelince bariz tv ucuz duruyor goruntu kalitesi samsunga gore düşük geldi bana samsungda renkler cok canlı 3d için almayı düşünüyordum ben lg yi fakat kullan herkes sadece birkez kullandığını daha sonra kullanmadığını soyledi cihazın kurulumu bugun yapılacak insallah soru olanlar sora bilir cihazı biraz inceleyim yorum yazarım sizlere.bence kesinlikle ks8500
  • delta666 D kullanıcısına yanıt
    tercihiniz doğru 850v ye göre
    lakin bu tv lerin hatasız olanını bulmak zor tv nin testlerini yaptınız mı ?
    sonradan sıkıntı yaşamayın
  • şey soracağım ya benim salonum biraz büyük ve lg alırsam 55 ekram alacağım ama 770v modelini alacağım samsung ise 49 ekran hangisini tercih edersiniz samsungun görüntüsü daha iyi geliyor fakat ekran küçük kalıcak gibi görünüyor cyrved olmasından dolayı salonun şeklinden yan taraftada macburen koltuk olacak sıkıntı olurmu ve salonun bi tarafı komple cam lg parlarmı çok fazla yoksa sonymi tercih edersiniz onyde quantum olmadığı için fazla tercihim değildir ama ömürlük diyorlar fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeker06 -- 1 Kasım 2016; 21:18:15 >
    4000 liraya mi aldiniz ? Bende bu TV de karar kildim ama ucuzlamasini bekliyorum Teknosa surekli yalandan 400 lira hediye ceki veriyor. Sizce aralik ta fiyatlari duser mi?(genel'e soruyorum)
  • 3715 6 taksitle aldim samsung bayisinden

Rica etsem hangi bayii oldugunu soyleyebilir misiniz ?
  • Arkadaşlar ben 5 senelik 46 d8000 kullanicıyım ps4 pro aldigim icin 4k ve hdr destekli tv almaya karar verdim bu konuyu tv yi aldiktan sonra okudum ama farketmedi yinede dogru tv yi almisim.49 ks 8500 gordum ve aşik oldum aldim ps4 pro 4k performansi efsane ben daha önce ps4 40 ju 6070 4k da oynuyordum ks8500 den sonra ps4 tekrar kesfetmis oldum.Basindan kalkamiyorum renkler kalite parlaklik.Biraz yukarda karanlik oyunlarda performansi bi arkadas yazmis.Bu işi biliyor ve çok hakli neverwinter oynuyorum ve hep karanlik ve puslu ortamlar zindanlar ama ben o karanliklarin icinde zindanlarda bu kadar detayin oldugunu ve bu oyunun grafiklerinin bu kadar iyi oldugunu ks8500 sayesinde goruyorum.2.1 ses harika yansimayan ekran vs vs memnuniyetimi size soyle anlatayim goruntuyu ve şikligi goren eşim tv ye el koyup salona koymaya calisinca ordaki tvyide satip 2. 49 ks 8500 muzude almak zorunda kaldim.2 tane eski tv satip 2 yeni ks8500 e gectim .satiklarimla 1 tanesine para vermemis oldum.Arkadaslar ps4 pro alacaklara ve oynayanlara....
    hdr destegini aktiv hale getiremiyeceksiniz ps4 pronuz tv niz hdr desteklemiyor diyecek bana dedide :) kormayin benim gibi nete yada müsteri hizmetlerine koşmayin çunku bilmiyorlar :) basitce ayarlara girin goruntu ayarlarini icinde cihazdaki hdmi kismina girip ps4 pro yu bagladiginiz hdmi kac sa onu kapalida açık konuma getirin bu kadar ve ps4 pronuz video çikis ayarlarina baktiginizda tvniz hdr destekli yazisini gorup vaybe diyebilirsiniz.ps4 pro hdr oyun oynama nasil birsey derseniz hemen world of tank ücretsiz oyunu hdr destekli yada last of us tavsiye edirim .Bu oyunlari actiginizda hdr video baslatiliyor uyarisiyla birlikte gelen yenibir tecrubeye hazir olun.hdr destekli oyunlarin artmasi dilegiyle.Kisacasi bana ikinci ks8500 aldiracak kadar begendim.

• alacaksanız 55 inç Samsung ks serisini alın derim. ben 55 inç uh850v kullanıcısıyım ve pişmanım 3 d ve ss için lg diyorsanız yanılırsınız ses bir tık önde olailir ama uh serisinde 3D demek pişmanılı demek aşırı göz yoran panel ve becerilemeyen bir 3D.. görüntü konusunda samsung çoşmuş..
  • serdengecenn S kullanıcısına yanıt
    Biz birini alamıyoz siz maşallah para bol heralde,😁😀😂
  • Ks8500 3000tl olursa zar zor alma şansım var

Çok para yaw 3750
  • KS8500 kullanan varmı almayı düşünüyorum bu aralar önerileriniz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cann89 kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum hocam . Hic bir sorunu yok gibi geldi bana goruntu kaliteside sesi de gayet yerinde. Kalite algisi da lg ye gore daha fazla
  • Bugün bir tanıdığın referansıyla gittiğim samsung bayiinden 4600 liraya 6 taksitle aldım 49ks8500ü. Ulan nasıl bi tanıdıkmış anlayamadık ben daha evvel tanımadığım samsung bayiine sorup 4000 fiyat almıştım. Neyse ortak bi tanıdığın selamıyla gidince yapacak bişey yoktu artık orda. Ama içime de oturdu yediğim kazık. Umarım tv güzel bir deneyim sunar da mutlu olurum. Evin inşaatı 2 haftaya bitecek. O günlerde kuruluma gelecekler.

• dingo egret! D kullanıcısına yanıt
    ah be kardesim 4600 nedir ben 55 olanını telefon hediyesiyle 4900e getirdim keske arastirsaydin ama tvden pisman olmazsin merak etme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.