Şimdi Ara

LG 49um7100 2019 model tv kullananlar buraya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lg 49um7100plb yaklaşık2 hafta önce aldım ama günlerdir kafamı kurcalayan bir sorun var netflix hdr film açtığımda sağ üstte hdr yazıyor ancak 4k açtığımda 4k ibaresi çıkmıyor netflix kendi sitesinde 4k için 60hz tv olması gerektiği yazıyor ama bu model 50hz bilgisi olan var mı?
  • muratkiris M kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k ibaresi çıkmaz, kumanda üzerinde info tuşuna basınca video oynarken oradan görebilirsin çözünürlüğü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederm ama tuşu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkiris

Cevabınız için teşekkür ederm ama tuşu bulamadım.
    Tuşu bulabildim Yan yana 3 noktaya basınca sağ üstte Bilgi tuşuna tıkladım ve 4k içerikler başta 720 yazsada sonra 2060a döndü ve internet kullanımı ortalama 7-8 mpbs oldu.

• Lg 49um7100plb kullanıcısı olarak televizyonu 4 aydır kullanıyorum bir ara tv nin görüntü kalitesi biraz bozuk gibi gözüküyordu bende ayarları kurcaladım pek tatmin edici bir görüntü elde edemedim İnternette bu tv nin parlaklık kontrast renk ayarını araştırdım ama bulamadım 49um7100plb genel standar kaliteli görüntü almak için önerilen ayarlar nasıldır bilen arkadaşlar paylaşır ise çok sevinirim

• Arkadaşlar 2 gündür sinyal yok uyarısıyla kanallar açılmıyor ve ne yaptıysam bir türlü tarama da yapamıyorum, sürekli sinyal yok uyarısı veriyor

Tüm ayarları sıfırlayıp baştan denedim ama sonuç aynı, servis çağırmayı düşünüyorum artık

Bunun çözümü nedir bilen var mı?

• Arkadaşlar bu televizyonda trt4k da sorun yaşayan varmı. Bendekinde özellikle yüksek ışıklı(açık renk) ve doğa manzara oynattığında çok zorlanıyor. Titreme donma duraklama benzeri bir durum oluşuyor. Bu durum ilk andan itibaren var. Son guncellmede biraz azaldı sanki. Sizin tvlerde varmı bu durum.

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    Benimkinde herhangi bir sorun yok gayet güzel akışkanlığı titreme falan yok gerçi fazla izlemiyorum o kanalı

• quote:

Orijinalden alıntı: electro34

Benimkinde herhangi bir sorun yok gayet güzel akışkanlığı titreme falan yok gerçi fazla izlemiyorum o kanalı

Eyvallah. Anlattığım durum her zaman olmuyor. Özellikle havadan dronla vs yani akıcı çekimlerde oluyor. Eğer oynatılan yayın o an rekler canlı güneşli çok beyaz değilse bu durum fazla oluşmuyor. Son güncellemeden önce bayağı kötüydü her türlü akıcı videodalarda oluşabiliyordu. Şimdi biraz daha iyi ama çok can sıkıcı bir durum. İlk anlarda iade edecektim ama servis geldiğinde böyle akıcı bir çekime denk gelmessek muhtemelen servis bizi boşuna çağırmışsınız diyecektir diye vazgeçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 12 Ekim 2020; 13:49:56 >
  • merhaba arkadaşlar lg 49um7100plb modelini almayı düşünüyorum.4bine. genel olarak spor karşılaşmaları dizi film ve ps4 ile kullancağım. kanal geçişleri falan çok önemli değil yani. airplay2 de var sanırım. nasıldır tv tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayıp oluyor beyler

merhaba arkadaşlar lg 49um7100plb modelini almayı düşünüyorum.4bine. genel olarak spor karşılaşmaları dizi film ve ps4 ile kullancağım. kanal geçişleri falan çok önemli değil yani. airplay2 de var sanırım. nasıldır tv tavsiye eder misiniz?

Bende trt4k da sıkıntı çıktı. Hepsinde çıkacak diye bir olay yok tabi. Ama 4k sıkıntı çıkarabilir. Diğer kanallarda vs de sıkıntı omaz sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.