Şimdi Ara

LG 50 PM 6900 vs LG 50 PH 670S Sizce Hangisi ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam çok teşekkür ederim ilgi alakan ve davetin için istanbuldayım

İyiymiş 45 tl kararımı verdim zaten bu tvyi alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukural

Yardımcı olacak kimse yok sanırım :)

Merhaba arkadaşım umarım sipariş vememişsindir. Ben 2 haftadır izmirde gezmediğim mağaza kalmadı. Cebimde USB bellekle gezerek videolar ve resimlerle bir cok tv test ettim.

Panasonic VT50 ve ST50 inceledim.

LG 6500, 6900, 670S de dahil hepsini gördüm inceledim.

Samsung E551 ve yeni çıkan F5570 i de inceledim.

En iyi ve pahalı olanlar panasonic diyecek söz yok. Panasonic dışında;

Görüntü kalitesi olarak sana tavsiyem LG alma sakın. Samsungun E551 modelinin görüntüsü bile yeni cıkan LG 670s den daha iyi. Internette bulabilirsin eğer bütçen kısıtlıysa 1600TL-1700TL civarına 51E551 alabilirsin, görüntüsü saydığım LG lerin hepsine on basar. Gören inceleyen biri olarak söylüyorum.

Eğer biraz daha bütçen varsa 2200 TL ye gönül rahatlığıyla samsung 51F5570 alabilirsin.

Ben bu gün 51F5570 aldım. Pazartesi kuruluma gelecekler.

• Ignorius kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanıın sorunsuz

Haklısınız 51f5570 dediğiniz gibi görüntü olarak üstün ama fiyat olarak beni aşıyor aradaki farka değeceğini düşünmüyorum

51E551 VE 51D551 stoklarda yok olanda teşhir yada iade ürün olma şansı yüksek bulabilsem zaten 51e551 alacağım ama bulamdım

Lg ile samsung arasında %20 oranında fazla güç tüketimi var benim için sorun olmaz zaten tv izlenmeyecek ama yinede bir artıdır lg için

bu arada nerde inceleme fırsatı buldunuz 51ee551 için ve fiyatı neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

quote:

Orijinalden alıntı: selcukural

Yardımcı olacak kimse yok sanırım :)

Merhaba arkadaşım umarım sipariş vememişsindir. Ben 2 haftadır izmirde gezmediğim mağaza kalmadı. Cebimde USB bellekle gezerek videolar ve resimlerle bir cok tv test ettim.

Panasonic VT50 ve ST50 inceledim.

LG 6500, 6900, 670S de dahil hepsini gördüm inceledim.

Samsung E551 ve yeni çıkan F5570 i de inceledim.

En iyi ve pahalı olanlar panasonic diyecek söz yok. Panasonic dışında;

Görüntü kalitesi olarak sana tavsiyem LG alma sakın. Samsungun E551 modelinin görüntüsü bile yeni cıkan LG 670s den daha iyi. Internette bulabilirsin eğer bütçen kısıtlıysa 1600TL-1700TL civarına 51E551 alabilirsin, görüntüsü saydığım LG lerin hepsine on basar. Gören inceleyen biri olarak söylüyorum.

Eğer biraz daha bütçen varsa 2200 TL ye gönül rahatlığıyla samsung 51F5570 alabilirsin.

Ben bu gün 51F5570 aldım. Pazartesi kuruluma gelecekler.

Oncelikle hayırlı olsun güzel gunlerde kullanın inşaallah
    Samsung iyi diyorsanız öyledir ben hiç incelemeden aldım.Aksini ispat edecek teknik bilgiye de sahip değilim.Başka bir konuda bu işlerden anlayan bir arkadaş eski cihazınin E551 oldugunu yeni cihazinin da Lg 670 s olduğunu ve lg nin daha canlı gosterdigini yazmış. Galiba herkes farklı görüyor ya da farklı algılıyor.Samsung ya da Lg önemli olan plazma olması bence mağazada parlak renklere aldanıp led iyidir diyen arkadaşlarım plazmayı evde canlı görünce sararıp soldular.Sizinde cihazının yorumumu bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanıın sorunsuz

Haklısınız 51f5570 dediğiniz gibi görüntü olarak üstün ama fiyat olarak beni aşıyor aradaki farka değeceğini düşünmüyorum

51E551 VE 51D551 stoklarda yok olanda teşhir yada iade ürün olma şansı yüksek bulabilsem zaten 51e551 alacağım ama bulamdım

Lg ile samsung arasında %20 oranında fazla güç tüketimi var benim için sorun olmaz zaten tv izlenmeyecek ama yinede bir artıdır lg için

bu arada nerde inceleme fırsatı buldunuz 51ee551 için ve fiyatı neydi

Teşekkür ederim. 51E551 çoğu yerde tükenmiş durumda. Ben hafta içi İzmir de egemen mağazasında buldum ve inceledim. Eğer google da arayıp ulaşırsanız belki yardımcı olurlar. sitenin ismi "egemende". bana 1750TL fiyat 10 taksit ve 2 adet gözlük fiyatı olarak bunu vermişlerdi.

• Herkese merhaba. Aranızda halen bunlar arasında kalan ve almayı düşünen varsa benim gibi bilgilerini fiyat yada karşılaştırma olarak paylaşırsa sevinirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_79540603/mpage_19/tm.htm

bu sayfaya giremiyorum neden acaba? tıklıyorum bi boşluk, açılmıyor?
  • 50pm6900 kullanan varsa bir ricam olacak

mümkünse kullandıkları uzaktan kumandanın düz olan modelin fotosu isteyeceğim

şu açıdan soruyorum piyasada çok fazla sayıda yan sanayi model var hepsi bir birinin işini görüyor ama

orjinal düz kumandanın tuş yerlerini mutlaka görmem gerekiyor !

şimdiden teşekkürlerimle
  • Yaw arkadar gittin eski model pert plazma tv aldın geldin foruma sürekli abuk subuk konular açıyor saçmalıyorsun yetmiyor hort yapıyorsun iyiki de lg aldın onu da geç aldın zamanında panasonic falan alsaydın her dk saçma sapan konu açacaktın heralde... biraz sert eleştiri oldu ama malesef böyle kusura bakma... bunda magic kumanda mı var yada kumanda hiç mi vermediler? piyasadakiler işini fazlası ile görür illaki orjinal kalite bir şey arıyorsan lg servislerine git direk kore malı olanlar var ben kullanıyorum oldukaça kalitelidir
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    öncelikle idareten bir sihirli kumanda vardı ama malesef istediğim gibi kullanım kolaylığı yok !

direk usb den fare bağladım -0- lag la tıkır tıkır işliyor :)

kumandaya gelince yan sanayi den 20 TL ye LG kumandası var ama 20 farklı çeşiti di olduğu için hangi modeli alacağıma karar veremedim !

eğer sizde varsa zahmet olmasa bir foto çeker yollarsanız sevirim !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.