Şimdi Ara

LG 50PB690V 50' 600Hz WIFI Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
7.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatlar çok değişken, 1599 TL uygundu ama kaçırdık. Kliksa da LG NB2540A 2.1 ses sistemiyle birlikte veriyordu, onu da kaçırdık. Sıcak bi fırsat gelene kadar benim de durumum aynı, tüplüye devam
  • Tv yi almıştım kurulumu bugün yapıldı. Ilk defa bu kadar büyük ekranda tv seyrediyorum ve ilk defa lcd ya da plazma deneyimim oluyor evde onun için pek anlamam ama iyi duruyor. Sormak istediğim bu çeklerin tarihi ne zamandı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

Tv yi almıştım kurulumu bugün yapıldı. Ilk defa bu kadar büyük ekranda tv seyrediyorum ve ilk defa lcd ya da plazma deneyimim oluyor evde onun için pek anlamam ama iyi duruyor. Sormak istediğim bu çeklerin tarihi ne zamandı?

ağustosun başı diğeri de eylül ün başı

75+75 harcayabilirsin

150 t lik bir sepet yapıp 75 tl si bedava bu şekil

tv de görüntü kalitesi nasıl uydu yayınında ? sadece bir adet mi uydu yuvası var tv de hotbird için filan yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 14 Temmuz 2014; 14:21:55 >
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Cevap için saolun. Valla hocam ben anlamıyorum pek hotbird falan nedir bilmiyorum. Foto çektim onu atayım.
     LG 50PB690V 50' 600Hz WIFI Uydu Alıcılı 3D SMART FULL HD TV

• Panasonic Plazma kullanıcısıydım. C sınıfı elektrik tüketir. Mardin'de 120-130 TL'den aşağı elektrik faturası ödemedim.

Tabii bölge bölge elektrik kuantları değişiyor, aynı tüketim başka bir bölgede daha ucuza gelebilir ama ben şu saatten sonra görüntü üstünlüğü var diye C sınıfı bir ürün almam. Üstüne bir miktar daha koyar LED'ini alırım, aynı görüntü performansında. Zaten uzun vadede elektrik tasarrufundan amorti eder, kullanmaya devam ettikçe de kâra geçerim.

Plazmalar güzel cihazlar ama elektrik tüketimleriyle ilgili LED'e rakip olacak bir teknolojik sıçrama yapılamayacaksa ömürleri uzun değil kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Panasonic Plazma kullanıcısıydım. C sınıfı elektrik tüketir. Mardin'de 120-130 TL'den aşağı elektrik faturası ödemedim.

Tabii bölge bölge elektrik kuantları değişiyor, aynı tüketim başka bir bölgede daha ucuza gelebilir ama ben şu saatten sonra görüntü üstünlüğü var diye C sınıfı bir ürün almam. Üstüne bir miktar daha koyar LED'ini alırım, aynı görüntü performansında. Zaten uzun vadede elektrik tasarrufundan amorti eder, kullanmaya devam ettikçe de kâra geçerim.

Plazmalar güzel cihazlar ama elektrik tüketimleriyle ilgili LED'e rakip olacak bir teknolojik sıçrama yapılamayacaksa ömürleri uzun değil kanımca.

hocam bunun ledini nasıl alalım dünya fiyat

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-60pb690v-60-600hz-wifi-uydu-alicli-3d-smart-full-hd-tv/productDetails.aspx?productId=evlg60pb690v&categoryId=163192

günde kaç saat çalıştırıyosun tv yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Panasonic Plazma kullanıcısıydım. C sınıfı elektrik tüketir. Mardin'de 120-130 TL'den aşağı elektrik faturası ödemedim.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-60pb690v-60-600hz-wifi-uydu-alicli-3d-smart-full-hd-tv/productDetails.aspx?productId=evlg60pb690v&categoryId=163192

İşten geldikten sonra çalıştırıyordum işte. 5 gibi evde olsam, 12'ye kadar açık olsa 7 saat. Her TV ne kadar açıksa ortalama o kadar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Hocam 50pm5800 kullanıyorum. Muhtemel bu ürünün önceki serisi. Elektrik faturam 55 TL'nin üzerinde gelmedi 2 sene oldu. Kışın kombi vb elektrik tüketimi artıyor ama bu tv 5-6 saatlik kullanımda 10 TL'den fazla elektrik artışı yaşatmaz diyorum.
    Not:50 inç için konuşuyorum 60'lığına bir şey diyemem. Enerji B sınıfıymış.

• Ben aynı TV yi 6ay önce hepsiburada dan 1800tl ye almıştım ve iyi ki de almışım diyorum çok memnunum. Az önce komşumuz gördü çok beğendi ona da aldık bir tane de. Hele o akıllı kumanda varya mükemmel bir cihaz. Tek eksiği yanında gözlük vermiyorlar sonradan almanız gerekiyor o da 100tl bile tutmaz.

• bende dün aldım, inşallah sorunlu olmaz, epeyce araştırdım, kronik sorunu yok gibi; ama elektronik sonuçta şans işi

ücretsiz kargo ile 1,689 tl ye geldi

http://www.hepucuza.net/lg-50pb690v-50-127-ekran-3d-smart-full-hd-plazma-televizyon.html
  • Ben 60 lık olanından almıştım 2120 şimdi vatanda 1599www.teknosa.com da 1899

• 50 pb690v lg bayiinde 1700tl ye buldum bu fiyata alınırmı teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.