Şimdi Ara

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV KULÜBÜ (335. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.694
Cevap
69
Favori
370.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde televizyonumu İstanbul Avcılar da bir tv tamircisine tamire verdim.Ysus kartı tamir etti 3500tl ödedim sorunsuz çalışıyor.

Belki AVCILAR bölgesinde birilerinin işine yarar diye ustanın numarası bırakıyorum. 05335056090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeanSherlock -- 18 Aralık 2024; 22:26:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XeanSherlock kullanıcısına yanıt
    Üstad ben de bir yerde zsus kart buldum zsus kartı arızası olabilir mi?Ben de açıldığında görüntü bar sonra gidiyor,sizde de öylemiydi.Açıldığında direk görüntü uoksa ysus muş bilgi verirseniz ona göre alıcam zsus kart ıygun fiyata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mfcmfc M kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum var tv yi açıyorum 20-25dk sonra görüntü gidiyor ses geliyor sadece bu zsus arızasımı ysus arızasımı.

• Senin yine 25 dk ben açıyor 30 sn sonra 7-8 kere aç kapa yaptıktan sonra daha gitmiyor görüntü

• ysus buldum elinde 1 tane varmış ama benim arızanın kaynağını bilmiyorum.

ben başka şehirdeyim satıcı alırsın ama iade almam ona göre diyor başka yerde de olabilir arızan diyor.

LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜ
     LG 50PH670S VE 60PH670S PLAZMA TV  KULÜBÜwww.ledtvkarti.com
    EBR75455701 YSUS EAX64789501 60R5_YSUS LGE PDP 121029 REV2.1 LG 60PN6506 60PH670S PLAZMA TV İÇİN YSUS KARTI YSUS BOARD
    https://www.ledtvkarti.com/ebr75455701-ysus-eax64789501-60r5-ysus-lge-pdp-121029-rev2-1-lg-60pn6506-60ph670s-plazma-tv-icin-ysus-karti-ysus-board.html?tag=60ph670s
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiyat yüksekmiş siz nerdesiniz,il olarak sorun aynı değilmi sizinde ses bar görüntü yok

Karaman il benim ses ve görüntü ilk açtığımda var fakat 20-25dk sonra görüntü gidiyor ses var.

3-4 mesaj yukardaki avcılardaki tamirciyi aradım. Bana sen önce ysus kartının altındaki soğuk lehime baktır bir tamirciye %99 sorunun çözülür dedi. Eğer çözülmez ise ysus kartı değiştir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Aralık 2024; 21:42:9 >
    Mantıklı söylemiş,ysus kart pahalı inşallah tamir olur,sizinki 60 inç mi?

Evet 60 inç.

Kart alma durumunuz olursa 60 inç olduğunu söyleyin mutlaka 50 inç olanla farklı kartlar,sizinki sanırım yeni başlamış gittiği kadar gitsin benimki 1 senedir böyle artık sıklaştı o yüzden tamir yoluna gittim.Bakalım kart olmazsa artık oled ya da mini led tv almak gerekecek

• Arkadaşlar tvlerimizin hiçbirşeyi yok,benim gibi ilk açılışta görüntü geliyorve sonra gidiyorsa kartların lehimlerimi yüksek ısıdan çatlama vs.durumlar oluyor
    Ben söküm gözle gördüğüm yerlerin lehimlerini yeniledim sorunum düzeldi.
    XSUS kart için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Karaman il benim ses ve görüntü ilk açtığımda var fakat 20-25dk sonra görüntü gidiyor ses var.

3-4 mesaj yukardaki avcılardaki tamirciyi aradım. Bana sen önce ysus kartının altındaki soğuk lehime baktır bir tamirciye %99 sorunun çözülür dedi. Eğer çözülmez ise ysus kartı değiştir dedi.
    Baktırdınız mı karta?Kesinlikle lehimlerden emin olun

• çok şükür 60 inçlik olanı hala çalışıyor. sihirli kumanda bozuldu sadece . çin malı bi normal kumanda ile çözdüm.

sadece arada tvyi açınca ekran kapanıyor gibi oluyor simsiyah ekran. kapat aç yapınca düzeliyor.

umarım sorunsuz devam ederiz.

• XeanSherlock kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.sizin yazdığınız yeri bende aradım.evden alıp tamir ettiler 2 saat içinde geri getirdiler.4000 tl ücret aldılar.belliki sadece lehim yaparak çözülen bir sorun.tv yi kurtardık değer bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.