Şimdi Ara

LG 50PM6900 mü yoksa Samsung 51F5570 mi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
10.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    51d550 kullanıcısıyım çok memnunum onun için panasonic st vt serileri haricinde rakipsiz olarak gördüğüm bu paneli tercih edicem.
    ama şöyle bi kararsızlık içerisindeyim
    51E551 veya 51F5570 arasında kararsız kaldım.
    51e551 dahili uydu alıcı ve dahili wifi yok
    51f5570 de ikiside var akıllı kumanda da var yanında.
    ben tv nin arkasına kablo ethernet çekerim harici hd uydu alıcı da alırım. ya da d-smart teledünya digiturk v.b. kampanyalardan ücretsiz olarak hd uydu alıcı da alırım.
    sizce
    51e551 1677tl istanbulbilişim
    51f5570 1999tl hepsiburada
    aradaki farkı vermeye değer mi?
  • favoriteteam kullanıcısına yanıt
    ben nette 51e551 bulamadım ist. bilişimde stok yok kaldıki eski bir ürün bulabileceğinizi sanmıyorum en azından kapalı kutu teşhir olmayan

bu durumda 51f5570 almaya mecbur kalacaksınız
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    evet baktım stok teknosalarda var 1599tl ve teşhir ürünü hepsi, onlar alınmaz. en azından o fiyata alınmaz.
    tekno kurdu na mail attım bakalım ellerinde var mı ürün kargo dahil 1720tl oluyor.

bakalım olmadı f5570 kovalıcaz ama 2000 verdikten sonra 46-47 inç led tvler var onlara da aklım kaymıyor değil.
  • panasonic 50st mi samsung 5570 mi derken kararsız kaldım iyice

samsung'un 2013 serisi vede görüntüsü için yapılan olumlu yorumlar 5570e yöneltiyor iyice. Bu arada alan arkadaşlar, dokunmatik kumanda bu tivide standart paket içeriği mi? hb de bilgi yok ama alanlar öyle diyor?
  • Ben hb den almıştım bir ay oldu. Kumanda hakkında Açıklama yok ama dokunmatik kumanda ve iki gözlük çıkıyor içinden.

Buarada siparişi verirseniz ertesi günü servisi arayın ve kurmaları için gün alın. Yoksa servis elemanları sallamiyorlar sizi. 3 4 gune ancak geliyor lar. Samsung'un servisini begenmedim ve memnun kalmadim çok ilgisizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

panasonic 50st mi samsung 5570 mi derken kararsız kaldım iyice

samsung'un 2013 serisi vede görüntüsü için yapılan olumlu yorumlar 5570e yöneltiyor iyice. Bu arada alan arkadaşlar, dokunmatik kumanda bu tivide standart paket içeriği mi? hb de bilgi yok ama alanlar öyle diyor?

st50 iyidir ama piyasada yok üstelik 2012 model
    st60 yada beyaz kasalısı stw60 ateş pahası gücün yetiyorsa al
    ama 2013 5570 de oldukça F/P bir panel üstelik rakip panasonic araba fiyatina panel satarken 50 5570 i 2 bin liranın altında olması fırsat diye nitelendiriyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_75117870/mpage_2/tm.htm

• Ignorius kullanıcısına yanıt
    bugün tvnin optik çıkışını yamaha rx-v467 amfiye bağladım,otomatik olarak tv hoparlörleri devre dışı kalıyor hdmi-cec ile,
    smarttan youtubeyi açtım, sesi pcm olarak 2 kanal gönderiyor.(tabi genelde yotubeta sesler 2 kanal, dts/Dolby kodlu film varsa ayrıca ayar yapmak lazım)

sonra 1tb 2.5 hddyi taktım tvye, sorunsuz gördü,dts kodlu bir film açtım,yine pcm olarak gönderdi,tvnin ses ayarlarında dijital ses çıkış olarak dts ayarlamak gerek,
    sonra Dolby digital film açtım yine pcm olarak sesi gönderdi, tekrar ses ayarına girip Dolby yi seçtim,yani otomatik olarak dts ya da dolby göndermiyor,ses ayarlarına girip filme göre dts ya da Dolby seçmeli aksi taktirde 2 kanal pcm olarak sesi gönderiyor.
  • Daha dun lg aliyordum da kart limiti yetmedi. Simdi bir de bu samsung cikti. Tum yorumlari okudum hala net bir cevap cikmamis. Simdi kimse kendi malini kollamadan bir seyler yazsin :) samsung'un renklerinin daha canli olmasi cepte onu herkes biliyor sanirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlebronxx

Daha dun lg aliyordum da kart limiti yetmedi. Simdi bir de bu samsung cikti. Tum yorumlari okudum hala net bir cevap cikmamis. Simdi kimse kendi malini kollamadan bir seyler yazsin :) samsung'un renklerinin daha canli olmasi cepte onu herkes biliyor sanirim..

Kullanıcılar yada her iki paneli iyice araştıranlar
    f5570 ın lg den bir gömlek üstün olduğunu ifade ediyor (görüntü bakımından)
    lg nin üstünlüğü ise smart menüsünün daha kullanışlı hızlı ve zengin olduğu yönde..
    samsg. biraz daha ledimsi parlak canlı renklere sahip
    lg de durum böyle olmamasına ragmen ev ortamında izlenmeyecek kadar kötü değil..
    tabi her iki panelde gündüz cama karsı ise özellikle yansıma yapıyor.. tam verim almanız için tüm plazmalarda oldugu gibi karanlık ortamda izlenmeliler..

not: lg 2013ph modeli için yorum yapmıştım
    başlık pm 2012 serisiymiş
    yerinizde olsam PM yerine ph ye bakardım fiyat olarak çok fark yok aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 20 Kasım 2013; 9:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: xxlebronxx

Daha dun lg aliyordum da kart limiti yetmedi. Simdi bir de bu samsung cikti. Tum yorumlari okudum hala net bir cevap cikmamis. Simdi kimse kendi malini kollamadan bir seyler yazsin :) samsung'un renklerinin daha canli olmasi cepte onu herkes biliyor sanirim..

Kullanıcılar yada her iki paneli iyice araştıranlar
    f5570 ın lg den bir gömlek üstün olduğunu ifade ediyor (görüntü bakımından)
    lg nin üstünlüğü ise smart menüsünün daha kullanışlı hızlı ve zengin olduğu yönde..
    samsg. biraz daha ledimsi parlak canlı renklere sahip
    lg de durum böyle olmamasına ragmen ev ortamında izlenmeyecek kadar kötü değil..
    tabi her iki panelde gündüz cama karsı ise özellikle yansıma yapıyor.. tam verim almanız için tüm plazmalarda oldugu gibi karanlık ortamda izlenmeliler..

not: lg 2013ph modeli için yorum yapmıştım
    başlık pm 2012 serisiymiş
    yerinizde olsam PM yerine ph ye bakardım fiyat olarak çok fark yok aralarında

ph670s'den bahsediyorum zaten

• Ben 8 günlük 51F570 kullanıcısıyım.
    Satın alındığı ve servis geldiği gün işyerindeydim. Akşam eve gittiğimde eşimin ve kızımın tepkilerini almak istedim. (Yaklaşık 17 gün önce 55PFL7606 televizyonum çalındı, o tvden sonra ki tepkileri önemliydi benim için)
    Televizyonun biraz daha küçük olması ve ördek ayağı eşimi çok memnun etmemiş. Sonuçta dış görünüş olarak Philips daha şık bir tvydi ve ilk satın aldığımızda ben renk ayarlarına vs. bakarken eşim Philipse bakıp "iyi oldu, güzel tv, gümüş çerçevesi dolabıma tam uydu" demişti
    Neyse, ikisinin bazı kuşkuları vardı ama anlaşmış gibi "Televizyon daha net gösteriyor" demeleri ilgimi çekti. Hiç beklemediğim bir olumlu tepkiydi. Olumsuz olanları zaten bekliyordum :)
    Benim de ilk izlenimim renkleri neredeyse yarı tonlarına kadar çektiğim halde canlı göstermesi, bi de köklersen neredeyse led canlılığına ulaşıyor. Bu beni şaşırtmıştı.
    Benim memnun olmadığım konu ise Smart tv menüsünün, kullanışlılığının LG'ye göre daha kötü olması. LG smart tvsinin sadeliğini, kolaylığını kullanmamış birisi için hiç sorun yok. Çünkü Samsung daha az da olsa anlaşılır ve film oynatma vs. gibi yetenekleri çok ileride smart özelliklerine sahip.

Kendi yorumlarım:
    LG 50PH670s uygun fiyatlı, güzel smart tv özellikli. Tam bir F/P ürünü.
    Samsung 51F5570, biraz daha canlı renklere sahip tvniz olsun istiyorsanız alabilirsiniz. Smart tv arabirimi bence LG'ye göre başarısız ama yetenekleri LG'ye yakın. Medya oynatma gücü çok yüksek. DTS sesleri çözmesi çok iyi. Hele bi de samsung telefon veya tabletiniz varsa süper ikili olurlar.
    LG 60PH670s, kendi boyutunda F/P ürünü. Bu boyutta en yakın LED TV 4500, Plazma ise 3500 TL civarında, rakibi yok. Büyük bir salonu olan, büyük tvim olsun diyen kaçırmamalı. Hediye çekiyle 2599 TL'lik fiyatı harika.

• Son an karar degisikligi ile 670s aldim. Saturn'de 1699 lira. Yarin kurulum vs olacak. Fotograf ve yorumlarimi en kisa surede paylasacagim.

• Hayırlı olsun. Bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.