Şimdi Ara

LG 50uh635v Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
5
Favori
8.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatadanda geçen hafta 55PUS6201 4K Ambilight vardı 2699 TL' idi.Şuan internette en ucuz 3100 TL. Ben yerinde inceledim örmek 4K oynatıyorlardı, gayet güzel geldi. LG 635' e alternatif olabilirmi bilemiyorum.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Hocam philips te çok baktım. hatta android tv alacaktım direkten döndüm.
    Farklı forumlarda okumuştum kendi kendine açılıp kapandığını donduğunu falan.
    Bir kaç farklı mağazada farklı personellerle görüştüm bu konuyu ve hepside doğruladı.
    Donduğuna kasılıp kaldığına kendimde şahit oldum. Arkadaşım kullanıyor philips smart tv.
    O yüzden LG aldım fiyatı da uygun denk gelince.
  • 58'' olanı nasıldır acaba ?

Birde alan arkadaşlar HDMI üzerinden pc monitörü olarak kullanma şansınız varmıdır?

İnputlag değerleri nasıldır?

Takılma tepkime süresi vs. bu şekilde inceleme yapsanız çok daha faydalı olur alacaklar için.
  • LG 50UH635V ile ilgili hazırladığım görüntü kalitesi videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:

• HeadachyKnot H kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazalarda hepsi güzel gösterir. Önemli olan evde, karanlıktaki performansı, ışık sızması-banding-clouding-dse-haloeffect gibi sorunları olup olmadığıdır bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, ürünleri detaylıca test etme imkanım olursa, bahsettiğiniz konularla ilgili videolar da hazırlayacağım.
  • Gecen gun kipada bir adet lg haric tum lg ler de film sonu yazi geçişinde titreme atlama oldugunu gordum. Yanindaki philipsler ve samsunglarda kesinlikle boyle birsey yoktu. Suan vatanda indirimde ama bunu gordugum icin alasim gelmiyor

• Ben de vatan gece indirimden aldım bu ürünü 2600 tlye. Bakalım gelsin kurulsun , bir süredir araştırdığım bir tvydi
  • bende artık bu gruba dahilim.

2600 TL ye almış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.Jackly

bende artık bu gruba dahilim.

2600 TL ye almış bulunmaktayım.

Hayırlı olsun hocam inşallah sorunsuz teslim alırız tvleri
  • Benim tv geldi. Yarın da kurmaya gelecekler
  • Tv kurulumu yapıldı bugün arkadaşlar ben çok beğendim görüntü kalitesi gayet başarılı bence. Daha hdmi kablosu almadığım için input lag durumlarına bakamadım fakat siyah kalitesi güzel Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
  • Merhabalar,

Öncelikle arkadaşlar 2-3 aydır piyasayı çılgınca takip ediyorum nasıl bu indirimleri buluyorsunuz anlamadım. ku7000 3000 tl, 635v 3000 tl. bakıyorum 2600'e alınmış. İnanamıyorum, ürün takip listem de var vatanda. uh610v bile en uygun 2600 tl görmüştüm. bugün indirimli hali olarak vatanda 50ku7000 2800, 50uh635v 2800, 49uh610v 2500 tl şu an.

film ve maç izlemek için istiyorum. sizce bunlardan hangisi alınmalı ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airdrummer

Merhabalar,

Öncelikle arkadaşlar 2-3 aydır piyasayı çılgınca takip ediyorum nasıl bu indirimleri buluyorsunuz anlamadım. ku7000 3000 tl, 635v 3000 tl. bakıyorum 2600'e alınmış. İnanamıyorum, ürün takip listem de var vatanda. uh610v bile en uygun 2600 tl görmüştüm. bugün indirimli hali olarak vatanda 50ku7000 2800, 50uh635v 2800, 49uh610v 2500 tl şu an.

film ve maç izlemek için istiyorum. sizce bunlardan hangisi alınmalı ?

teşekkürler.

Hocam hafta içi 22.00dan sonra vatanda gece indirimleri oluyor. Şu anki laptopumu da öyle aldım normalde 3000 iken 2200e aldım. Tvyi de 2-3 aydır takip ediyorum sürekli o fiyatlara düşüyor geceleri ama ben 55 ya da 60 inc olsun diye bekledim. Bu tvnin 58 inch olanını alsam mı derken bitmişti. 3000 tlye satıldı yarım günde tüm stoklar bitti. Onu almadığıma gerçekten çok pişman oldum. Neyse lafı uzatmadan artık gına geldi bi tv alıp geçicem gece kampanyasından dedim bunu aldım ben de 2600a görünce. Şu an için çok memnunum görüntü kalitesi falan baya güzel , ölü piksel yok , ışık sızması yok fakat beyaz nokta hareket ederken dikey yönde çok hafif siyahta açılma oluyor ama dikkatli bakmayınca farketmiyosun. Paneli de VA panel o yüzden siyahlar başarılı. Bu fiyat aralığında senin söyledigin tvlerden 49uh610 kesinlikle alınmaz ips panel daha alt model falan filan. 50ku7000 olanın arkadaşımda 60 inc olanı var görüntüsü benimkine göre bi tık aşağıda fakat o da tercih edilebilir aşırı bi fark yok aralarında ikisi de VA panel 50 hz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• kobra16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilgin için.Dün aldım hocam 2649'a vatandan. Hayırlı olur inşallah. 40 inç vestelden çıktığım bu yol 50 inç LG ile son buldu. :)

Şimdi piyasada pek 4k film bulamadım ama 4k televizyonların 720p-1080p performansları nasıldır ? Yani çözünürlük olarak tatmin edecek mi beni ? En büyük şüphem tv kanalarındaki HD performansı olacak gibi duruyor. Full hd bir televizyondan fazlasını vereceği teorik olarak belli ama hakikaten öyle mi ?

Ayrıca LG ile görüşmemde 50uh635v ' nin ips panel olduğunu söylüyorlar. Vatandaki adam samsung ile aynı kristal panel dedi. Bu işlerden pek anlamam ama okuduğum kadarıyla ips nin avantajı diğer açılardan da kaliteli izlenebilme iken va panellerin siyah performansı ile filmlerde daha gerçekçi etki bırakması üzerine idi. Bir yorumda da LG kendi televizyonunu tanımıyor, 50uh635v ips panel değil demişti. Hakikaten enteresan bir durum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Tekrardan teşekkürler. :)

• merhaba arkadaşlar ve de 50 uh 635 almayı düşünen tüm arkadaşlar

yaklaşık 6 aydır forumun tv bölümünü izliyorum
    2016 yılının en iyi tv leri orta seviye olarak yazayım

55xd8505 sony tv ye para ayırabilen bu tv den başkasını almasın
    55 uh 770 lg fiyatı sony ile aynı ama bence o para etmez aşağıda yazacağım nedenlerden dolayı

49 xd 7005 sony uygun fiyatlı kesinlikle parasını hakediyor
    49 uh 770 lg uygun fiyatlı bulunursa alınabilir

samsung 2016 da bu seviye de ürün getirmedi ülkemize

gelelim kendime bütçem elvermediğinden ve forumda çoğu şey test ortamında anlatıldığından yanıldım ve en büyük hatayı yaparak 50 uh 635 almış bulundum

bir haftalık izlenimlerim

sony tv nin yanında akıllı kumanda veriyor lg vermiyor ortalama 3000 tl vererek tv alan tüketiciye 10 tl lik kumanda veriyor akıllı kumanda almak isterseniz 120 tl ayrıca ödeyeceksiniz

webos 3 berbat bir yazılım hiçbir uygulama yok boşuna aramayın bir haftadır kullanacağım bir uygulama göremedim boş bir sistem halbuki sony de android var yüzlerce uygulama

lg yazılım sistemi 20 sene öncenin yazılımı gibi
    düşünün kanal listesi otomotik geliyor siz istemediğiniz kanalları silemiyorsunuz böyle bir şansınız yok 3 gün sonra ancak kanalları pasif etme menüsü olduğunu ögrendim internette

uydu seçme menüsü yok tüm uydular ve radyolar aynı listede ayıramıyorsunuz

yazılım menüsünü kullanmak işkence sinir bozucu 2 gündür vazgeçtim artık sadece tv seyrediyoruz smart tv defterini kapadım gibi

tavsiyemm smart tv olarak sakın bulaşmayın webos lg pişmanlıktır diğer izlenimlerimi daha sonra yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey1 -- 1 Mart 2017; 21:24:0 >

• Televizyonun kanal sıralamasını istediğim gibi yapamıyorum. 2 ile 765 arasındaki kanallar taşınamaz uyarısı çıkıyor.

Diğer bir sıkıntıda trt kanallarında. Genellikle Akşam vakti karıncalanma oluyor ya da sinyal gidiyor.

Sonra fark ettim ki mutfaktaki uyduyu trt ye getirince ya da uyduyu kapatınca lg deki trtler düzeliyor.

• mertbey1 M kullanıcısına yanıt
    Akıllı kumanda çıksa iyi olurdu bence de ama akıllı kumandayı kullanmak yerine bir tane kablosuz mouse alıp aynı işlevi kullanımı daha kolay bir şekilde yapabileceğini düşünüyorum.
    Birde akıllı telefonun varsa (ki vardır diye düşünüyorum) onuda TV ye bağlayıp mouse ve klavye olarak kullanabiliyorsun.
    Kanal düzenleme konusunda ise aşağıdaki video sana yardımcı olur diye düşünüyorum.

Orc3youtube
    LG TV - Televizyon-Kanal Listesi Sıralama Nasıl Yapılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=xgO5g28_mS4

• Televizyonu ps4 te kullanan var mı ? merak ettiğim 2 şey var. Biri ps4 performansı diğeri hd yayın performansı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • mockingjay kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 olmadığı için onu deneyemedim fakat hd yayın performansını ben çok beğeniyorum , aynı şekilde arkadaşlarım da çok beğendi.. Pc bağladım hdmi ile oyun falan oynadım bariz bi input lag göremedim. Sadece masaüstündeyken mouse hareketleri ağırmış gibi geldi bana o kadar. İps panel falan değil bu arada bu tv kesinlikle MVA paneldir. Lgnin yetkililerinin haberleri yok bu konuda galiba...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.