Şimdi Ara

LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    tv yaklaşık 3 ay önce vatandan alındı 2 adet tek fatura ev değişiklik nedeniyle ve 1+1 geçmeden dolayısıyla 1 gerek kalmadı kutusu ve faturası ful olarak vardır ve gözlükleri fatura fotokopi verilecek çünkü ötekisi için lazım olabilir takas yok ulaşmak isteyen tel alasın lütfen
    Fiyat 2350 tl
    539 254 37 93
    selahattin peker
     LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı LG 55LA740S 55' 140 CM sıfır ayarında faturalı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selahatin55 -- 17 Şubat 2014; 14:23:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Aydın bu beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler boş boş yazıyorsunuz ayıptır ben arayanlardan biri bana desin önce para sonra ürün görderirim diye demişsem burada yazsın ben sölediklerinizi kabul ederim arayanlarada adres vermişimdir zor bişey değil almak zorudada değilsiniz gelen bakar çayımı içer gider bu kadar ama iftira atanada hakmımı helal etmiyorum bunuda bilin Ben Yoruma açığım Not yeni üye alış veriş yapamaz diye bişey yok tc kimlik no da veririm başbakanlık engelli sorgusunda bulabilirsiniz dediğim gibi allah şahidimdir hak helal etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selahatin55 -- 18 Şubat 2014; 11:26:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu hafta üye olmuşsun MAŞALLAH forumu hemen öğrenmişsin . yukarıda foruma resim eklemesine vakıf olamayan seni bizde yedik.Yok elden satmışmış bizde yuttuk Murat Aydın. Kargo takip numarası yok çünkü ürün falan yok

• Yuh ne günlere kaldik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.