Şimdi Ara

LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bozo79

Selamlar arkadaşlar;Uzun araştırmalardan sonra bu LG 55LA 860V aldım.Kurulacak servis bekliyorum.Teknosadan 4399 TL ye aldım .65 TL DE PUAN aldım.Hayırlısı inş.

en doğrusunu yapmışsın yeni olan herzaman en iyisidir.
  • Bu led tvlerdeki ışık sız konusu oldukça canımı sıkmaya başladı bu nedenle bu markalara yönelmiş durumdayım aslında aklımda LG 47LA860v modeli var bende şaşırmış durumdayım ama şunu anladım ki marka kalite olarak Philips Panasonic Sony bunlarında dışındaki markalarda ışık sızması ve benzeri sorunlar çok sık yaşanıyor bu nedenle neoplazma yada bu belirttigim markaların bir led tvsini alacagım araştırmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoplazma

Bu led tvlerdeki ışık sız konusu oldukça canımı sıkmaya başladı bu nedenle bu markalara yönelmiş durumdayım aslında aklımda LG 47LA860v modeli var bende şaşırmış durumdayım ama şunu anladım ki marka kalite olarak Philips Panasonic Sony bunlarında dışındaki markalarda ışık sızması ve benzeri sorunlar çok sık yaşanıyor bu nedenle neoplazma yada bu belirttigim markaların bir led tvsini alacagım araştırmaya devam

stoktaki mallar tükenip fiyatlar dolar üzerinden artış görmeden birtane 860v al derim ben. hiç düşünme. neplazması şusu busu daha çok zaman lazım oturması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

quote:

Bu led tvlerdeki ışık sız konusu oldukça canımı sıkmaya başladı bu nedenle bu markalara yönelmiş durumdayım aslında aklımda LG 47LA860v modeli var bende şaşırmış durumdayım ama şunu anladım ki marka kalite olarak Philips Panasonic Sony bunlarında dışındaki markalarda ışık sızması ve benzeri sorunlar çok sık yaşanıyor bu nedenle neoplazma yada bu belirttigim markaların bir led tvsini alacagım araştırmaya devam

stoktaki mallar tükenip fiyatlar dolar üzerinden artış görmeden birtane 860v al derim ben. hiç düşünme. neplazması şusu busu daha çok zaman lazım oturması için

Teşekkür ederim dolar da yükseldi önceden millet 47 olanını 2.500 civarı almış ekim kasım ayı gibi kaçırdık kafayı yiyeceğim yoksa düşünmekden telefon alırkende böyleydim telefondan samsungu tercih ettim tv de de aynı sorun siz nerden aldınız boyut olarak kaç inç ideal maçlarda bulanıklık oluyor mu yada şeritler çıkıyormu yukardan aşagı en iyi panel lg derdir diger firmalarda lg paneli kullanıyor sonuçda

• quote:

quote:

ben yaklaşık 2 ay önce aldım teknosadan. aldığım günden 1 gün önce kampanya bitmişti 3999 liradan 4299 a çıkmıştı teknosa mağza müdürü ile görüştüm merkezden fiyat onayı aldılar kampanya fiyatından satın aldım. ama şuan dolar yükseldiği için fiyatlarıda 500 lira yükselmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: khamonnn

quote:

quote:

ben yaklaşık 2 ay önce aldım teknosadan. aldığım günden 1 gün önce kampanya bitmişti 3999 liradan 4299 a çıkmıştı teknosa mağza müdürü ile görüştüm merkezden fiyat onayı aldılar kampanya fiyatından satın aldım. ama şuan dolar yükseldiği için fiyatlarıda 500 lira yükselmiş.

bende 1 ay önce aldım 42LA860V oturma odam çok büyük değil zaten.
    2499 a kliksa dan aldım, daha uygun bir fiyat malesef bulamadım.
    aynı sıralarda vatan ve teknosada 2699TL fiyatı vardı. 740S 2499 du buralarda ve kliksada.

eğer bunu almasaydım 691S alabilirdim. geçenlerde 1999 lira fiyatı vardı vatanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozo79

Bu ışık sızması LG 860 da varmı?.Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Sonuçta 4300 TL para ver sonra bu olsun.Peki Başka Markalarda varmı?(samsung,panasonic.phlips)
    Varsa hiç bu kadar para vermeye gerek yok normal bir led al.yeter o zaman.

Panasonic ve philips de daha az sizma hareketli goruntu ve detaylarda philips daha basarili hepsini birden bulmak zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khamonnn

merhaba bende çok araştırdım ilk başta bende 740 ve 860 arasında kaldım ve gittim teknosadan 740 ı aldım. kafama takılan bazı şeyler vardı internetten araştır özellikle rus sitelerinde led tvler konusunda çok bilgi alabiliyorsun. baya araştırdıktan sonra 740 ve 860 arasındaki farkın sadece kamera olmadığını kumanda ve işlemcilerininde farklı olduğunu gördüm ve 740 ı iade edip 860ı aldım. Elektronik mağzalarındaki elemanlar malesef bu konularda pek yetkin değiller 860 aldım henüz kurulum yaptırmadım sadece servis geldi 1 kez çalıştırıp tekrar kutusuna koyup kaldırdım herhangi bir sorun yoktu. 860 bence bu fiyata alınabilecek en iyi ve en fazla fonksiyona sahip tv.

Teknolardaki.elemanlarin bisey bildigi yok 860 740 farkini sordum.hepsi baska bisey diyor.kimi 100 hz diyor panel hizina kimi200..kimi dort kenari led diyor kimi 2 kenari herkes birsey diyor.nasip biraz aliyorsun ve elinde patliyor delikanliysa bu saticilar abdde yapsinlar.adam aliyo bir ay sonra iade ediyor..1000 dolara aletin kralini aliyorsun

• Bu 2 tv arasındaki farkı iyi bilen birileri yazarsa çok aydınlatıcı olur bende bunlardan birini seçecem sırf kamerası var diye 500 tl fazla vermeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

Arkadaşım bende o iki model arasında kaldım, pazar günü teknosadan 740s modelini aldım, teknosadaki elamanlar 860 ile 740 arasında sadece kamera ve kasa farkının olduğunu söylediler, bende 740 modelini aldım, lg dün kurdu ne yazıkki akşam karanlıkta tvde ışık sızması olduğunu farkettim...
     LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM

Maşallah ışık sızması lamba gibi

• realjonturk R kullanıcısına yanıt
    farklar(artıları);
    kamera, (gizlenebilmesi çok güzel bir detay)
    usb 3.0 (bence önemli)
    dvb-t2 (karasal dijital yayınının ikinci versiyonu, tr de bu kullanılmaya başlanacak yakında, geleceğe yönelik iyi bir şey)
    geri kalan herşey aynı sanırım.
    ben hdd den film izlediğim için usb 3.0 benim için önemli. ben o yüzden tercih ettim.
  • quote:

farklar(artıları);
    kamera, (gizlenebilmesi çok güzel bir detay)
    usb 3.0 (bence önemli)
    dvb-t2 (karasal dijital yayınının ikinci versiyonu, tr de bu kullanılmaya başlanacak yakında, geleceğe yönelik iyi bir şey)
    geri kalan herşey aynı sanırım.
    ben hdd den film izlediğim için usb 3.0 benim için önemli. ben o yüzden tercih ettim.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim bugün teknosada görevli LG stış elamanına 2 tv arasındaki farkı sorduğumda bana sadece işlemci fakrı ve kamera yı söylemeişti.
    sizde sanırım 860v mevcut güle güle kullanın usb 3.0 demişsiniz 740 d usb farklımı 3.0 veya 2.0 olmasının artıları eksileri nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjonturk -- 13 Şubat 2014; 22:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: mertxl

Arkadaşım bende o iki model arasında kaldım, pazar günü teknosadan 740s modelini aldım, teknosadaki elamanlar 860 ile 740 arasında sadece kamera ve kasa farkının olduğunu söylediler, bende 740 modelini aldım, lg dün kurdu ne yazıkki akşam karanlıkta tvde ışık sızması olduğunu farkettim...
     LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM LG 55LA740S Mİ YOKSA 55LA860V Mİ YARDIM

Maşallah ışık sızması lamba gibi

aradaki farkları bir altta arkadaş yazmıs fakat bunların dışında işlemcisi , rami ve kumandaları farklı benim bildiğim. smart tvlerde işlemci ve ram bence en önemli şeylerden yoksa menüler arası geçişler felan sinir bozucu hale geliyor.

• Kullananlar artı,eksi yönlerini yazarsa seviniriz.
  • Lg42lg740s aldım vatandan.2000 tl haftasonu indirimiyle..kanal geçişleri çok yavaş 5 san. Kanal liste görünümüne ulaşmak için 3 tık yapmanız gerekiyor. Menüsü kullanışsız.en önemlisi 4 köşesine ampğl yerleştirmişler gibi ışık sızması var.bir de dikey halde çizgiler var.bugün servisi çağırdım gelip bakacaklar.şunu söyleyim LG benim için bitmiştir! Yok paneli kendileri üretiyormuş fln..geçin bunları. Hangi modeline baktıysam sorun var.servisi de ilgisiz.LG almayın aldırtmayın...

• BEN LM 640 ALMIŞTIM 1 SENE OLDU.

ÇOK AYRINTICIYIM BELKİ İŞİNİZE YARAR FİKİRLERİM.

HER MARKANIN BELLİ BİR AVANTAJI VAR.

BEN PHLİPS 6188 İ DE EVDE BAYA İNCELEDİM. Bİ KERE MAĞAZADA NE KADAR BAKARSAN BAK KESİN BİR KANIYA VARILAMAZ. EVE GELİNCE HANYAYI KONYAYI ANLIYON. PHİLİPS BENİM GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL GÖRÜNTÜYE SAHİP ARKADAŞLAR, ADAM YAZILIMI TUTTURMUŞ O HUSUSTA. AYNI FİLMLERİ LM640 TADA PHİLİPSTEDE KARŞILAŞTIRDIM. GERÇİ ARADA 300 HZ LİK FARK VAR AMME VELAKİN. GÖRÜNTÜ NETLİĞİ AKICILIK PHİLİPSTE BARİZ İYİ BEN SONY VE SHARP ADA BAKTIM . PHİLİPS ONLARDANDA SANKİ Bİ GIDIM İYİ GİBİ GELDİ BANA FEKAT KANAL GEÇİŞİDİR SMART TV DİR BUNNAR FELÇ PHİLİPS TE. O KONULARDA LG ÇOK İYİ. BEN 640 ALDIĞIMI PİŞMAN OLDUM BENDE ÖYLE MAĞAZACI ÇOCUKLARIN DOLDURUŞUNA GELDİM. HEPSİ AYNI BUNNARIN GİBİSİNDEN AMA ÖYLE DEĞİL. OZAMAN LM 860 2500 TL İNMİŞTİ ÇOK PİŞMAN OLDUM BUGÜN DOLARIN ARTMASIYLA FİYATLAR ORTADA.

GERÇİ PERFORMANS FARKINDAN EMİN OLABİLSEYDİM İLK ÜÇ AYDA SATIM 860 YİNE ALIRDIM AMA EMİN OLAMADIM. ÇÜNKÜ MAĞAZALARDA 860 BAKTIĞIMDA 6188 DEKİ NETLİĞİ GÖREMEDİM. ŞUNUDA DİYİM FAVORİM 860, DONANIMI AĞIR BASIYO YANİ.

BENCE BU YAKIN ZAMANDA LA860 TV Yİ 4300 TL ALAN ARKADAŞLAR HATA YAPMIŞ, UYGUN Bİ TV ALIP UHD LERİN DÜŞMESİNİ BEKLESELERDİ DAHA İYİYDİ.

BEN DE BEKLEMEYE ÇEKİLDİM ARTIK Bİ İKİ SENE 640 LA İDARE EDİP . OLED LERİ BEKLİCEZ. BİRDE 3D İZLEMEM DİYOSANIZ HİÇ BUNLARLA UĞRAŞMAYI ALIN Bİ FHD TV GİTSİN. ÇÜNKÜ MUCİZE DEĞİLLER BEN SEKİZ TAKLA ATTIM. NORMAL FİLMLERİ DE 3D ÇEVİRDİM PC DE EN KRAL PROLARI YÜKLEDİM DENEDİM CIK. SADECE SENEDE EN FAZLA 3 YADA 5 TANE ÜÇ BOYUT DÜŞÜNÜLEREK YAPILMIŞ HARBİDEN 3 BOYUTU ZEVKLİ ZEVKLİ SEYREDECEĞİN FİLM OLUYO. BİRDE HERKESİ AÇMIYO HADİ OTURUP SEYREDELİM DESEN YOK DİYO BENİM BAŞIMI AĞRITIYO FELAN. EMİNİM ALANLARIM %80 İ SENEDE 2 TANE 3D FİLM İZLİYODUR.

• Merhaba arkadaşlar.Dün itibariyle 55LA 740S hepsiburada.com dan almış bulunmaktayım.Çok araştırdım 55 inç te diğer markalara 5000 TL ler falan vermek bence delilik.Bu yüzden LG 55 LA740S aldım.1 mayıs kargolar çalışmadığı için ürünü cuma günü getirecek yurtiçi kargo.Doğruyu söylemek gerekirse ben bu televizyonu hepsi buradanın bana özel yaptığı indirimden sonra 3450 TL 9 taksite mal ettim.Bugün teknosa ve media markta gittim elemanlara danıştım fiyatı söyledim şaşırdılar kesinlikle süper fiyat dediler.Şu anda bu modelin 3900 TL - 4000 TL arasında sattıklarını söylediler.Neyse uzatmayayım sadece bir şeyden korkuyorum.Benim tv koltuğu tv ye yakınlığı 2.30m koltuk takımına uzaklığı 3.5 m.Eşim pişman olacaksın 47 inç al dedi büyük gelecek dedi.Yani arkadaşlar tv kurulduktan sonra ak kara ortaya cıkacak.TV salona büyük gelirse yani hanıma madara olursak ne yaparım diye düşünüyorum.TV büyük gelirse açıkcası kullanmadan hemen kutusuna koyup satmayı veya 47 inç bir tv ile takas yapmayı düşünüyorum.Tabi takasta üzerine para almak koşuluyla. Sonuçta ürün faturalı tarihi belli servisin geleceği tarih belli olacak.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.Bu modeli almak istiyorsanız ve sadece kutunun açılması sizin için problem olmayacaksa bekleyin derim.Yani kısacası tv bize büyük gelirse 100 TL de ben almayacağım 3350 TL ye cihazı vereceğim.İnşallah buna gerek kalmaz ama artık bekleyip göreceğiz.Bilginize...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.