Şimdi Ara

LG 55LW980S FULL HD 3D LED TV 3999TL + 100TL MAXİPUAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100TL Maxipuanla 3899TL'ye geliyor. kargo da ücretsiz gayet sıcak bir fırsat

http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900154504

LG 55LW980S FULL HD 3D LED TV 3999TL + 100TL MAXİPUAN

• Yaklaşık 4.000 Tl bir tvye bağlamak bana pekte sıcak gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Yaklaşık 4.000 Tl bir tvye bağlamak bana pekte sıcak gelmedi
    Zaten ürüne göre fiyat sıcak ürün çok güzel bir ürün özellikleri inceliği piyasada 6000TL civarında bir ürün. Teknosada 5999TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremem

Zaten ürüne göre fiyat sıcak ürün çok güzel bir ürün özellikleri inceliği piyasada 6000TL civarında bir ürün. Teknosada 5999TL

Alıntıları Göster
    55" LED Tv ne özelliği olursa olsun 3.000TL üzerinde ki fiyatla asla sıcak olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

55" LED Tv ne özelliği olursa olsun 3.000TL üzerinde ki fiyatla asla sıcak olamaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Otorite konuştu , dağılın
  • quote:

çok iddaalı oldu galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

quote:

çok iddaalı oldu galiba...

Alıntıları Göster
    2500, 3000 tl kici kirik bir telefona verilebiliyor ise 4000 lira neden bir televizyona verilemesin. 2000 lira parasal degeri cok dusuk olan bir yuzuge verilebiliyorsa 2 kati neden televizyona verilemesin. herkesin ihtiyaci ve bu ihtiyaca ayiracagi butce farklidir. urun piyasadan dusuk fiyatta mi ? eger oyle ise forum kurallari gergi sicaktir, daha ucuza var, sicak degil dersin de ; herkese danismadan herkes adina konusamazsin, bu sadece senin fikrin olur, yazarken bunu belirtmen daha uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

2500, 3000 tl kici kirik bir telefona verilebiliyor ise 4000 lira neden bir televizyona verilemesin. 2000 lira parasal degeri cok dusuk olan bir yuzuge verilebiliyorsa 2 kati neden televizyona verilemesin. herkesin ihtiyaci ve bu ihtiyaca ayiracagi butce farklidir. urun piyasadan dusuk fiyatta mi ? eger oyle ise forum kurallari gergi sicaktir, daha ucuza var, sicak degil dersin de ; herkese danismadan herkes adina konusamazsin, bu sadece senin fikrin olur, yazarken bunu belirtmen daha uygun olur.

Senin mantığına göre 100 bin avro Ferrariye veriliyorsa neden 4 bin lira Şahin' e verilmesin.
    Hem Şahin seni gezdirir, TV duvarda öyle asılı kalır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zengier

Senin mantığına göre 100 bin avro Ferrariye veriliyorsa neden 4 bin lira Şahin' e verilmesin.
    Hem Şahin seni gezdirir, TV duvarda öyle asılı kalır.

yazdiklarimdan bunu cikartti isen hicbirsey demiyorum artik. sadece tebrik edebilirim. lutfen tekrar okuyun, soylediginiz ile alakasi yok yazdigimin.

• 4000 lirayı veren adamın gözüne 100 lira puan gelmez zannımca..
  • lm serileri çıktı lw serisi almak sizce mantıklımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

lm serileri çıktı lw serisi almak sizce mantıklımı

Bence mantıklı değil. Sonuçta 4000 tl gibi bir rakam, yeni seri almakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

adam haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmir

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

adam haklı

Alıntıları Göster
    Ses

Ses gücü 2x10W 1x20W
    Dolby Digital Var
    DTS Yok
    SRS Yok

bu özelliklere bu kadar para ödemek isteyen varsa hayırlı olmasını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmir

Ses

Ses gücü 2x10W 1x20W
    Dolby Digital Var
    DTS Yok
    SRS Yok

bu özelliklere bu kadar para ödemek isteyen varsa hayırlı olmasını dilerim.

Alıntıları Göster
    bende bu tv 2 adet almak istiyorum bu fiyata bundan iyi tv görmedim acıkcası.

yeni gelenler cıkanlar olabilir ama onların fiyatının düsmesini beklemek sonu olmayan bisey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bende bu tv 2 adet almak istiyorum bu fiyata bundan iyi tv görmedim acıkcası.

yeni gelenler cıkanlar olabilir ama onların fiyatının düsmesini beklemek sonu olmayan bisey.

Alıntıları Göster
    kaptım bundan bir tane 2.900.-tl'den, ben uzun süredir 47"in fiyat düşsün diye bekliyordum bunun fiyatı 47"in şimdi düştüğü fiyata düşünce kaçmaz dedim ama teknosa kapalı kutu gelcek dedi, teşhir falan yollarsalar aynen geri:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

kaptım bundan bir tane 2.900.-tl'den, ben uzun süredir 47"in fiyat düşsün diye bekliyordum bunun fiyatı 47"in şimdi düştüğü fiyata düşünce kaçmaz dedim ama teknosa kapalı kutu gelcek dedi, teşhir falan yollarsalar aynen geri:)

usta nasıl kapalı kutu teşhir ürünü demişti mh bana

ben de 2 adet aldım
  • Çok sıcakmış hemen aldım 5 tane
  • quote:

Baltalı ilah, her konuyu eleştiren adam gelmiş yine. Bir şeyi de beğen be?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

quote:

Orijinalden alıntı: parkboy

usta nasıl kapalı kutu teşhir ürünü demişti mh bana

ben de 2 adet aldım

teknosa'dan aldım derken teknosa.com'dan aldım sitede seri sonu ürünler kapalı kutu ama mağazadan aldığınız teşhirdir diye bir ibare var, ben yinede telefonla aradım emin olmak için doğrudur dendi. Bugün geldi tv harbiden gebze internet satış deposundan gelme kargo bilgilerine göre, bir karış yırtılma olmuş kutuda kargocuya söledim eleman açıp bakalım dedi(UPS işini bilir), baktık görünürde problem yok yarın servis gelsin elektrik verceğiz tv'ye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parkboy -- 21 Eylül 2012; 19:16:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.