İlk bakışta full array dimming ve 8k görünce afallıyor insan ama 8k nın şu an için bir anlamı yok. full array dimming için bu kadar parada 50 hz panele verilmez kanaatindeyim. 8k yaygınlaştığında farklı teknolojiler çıkacaktır ve tüketiciyi yeni modelleri almaya teşvik edeceklerdir. Alanlara hayırlı olsun. |
LG 55NANO956 55 inç 139 Ekran 8K Ultra HD NanoCell TV+LG SNH5 Ev Sinema Sistemi 9899 TL (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynı fiyata devam ediyor. Benim kargoya verilmiş ama direkt teslim almayıp iade mi etsem ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl sonu evlenicem de alınır mı arkadaşlar çok kararsızım -
Teşekkürler hocam, sipariş geçtim, yarın da mağazaya gidicem bakmaya, sevmezsem iade edicem, daha önce 70pus8505 i kaçırmıştım 8400 TL ye. Bunu kaçırmak istemedim, alayım sevmezsem iade ederim dedim -
quote:
Orijinalden alıntı: OssuranFil
Yıl sonu evlenicem de alınır mı arkadaşlar çok kararsızımamacınız önemli
-
Sene sonu evleneceğim hocam dolar da uçtu son fırsat olabilir dedim 🙈 -
ips panele hemde 50hz ips panele 10bin vermek...
-
Yıl olmuş 2021 hala 50 Hz panel satıyorlar 🥴 -
takip....
-
Lg ile görüştüm 100 hz dendi, sitede de 50 hz yazmıyor -
-
Orada 50 yazması şaşırtmadı değil, hem mağazalarda sordum ki onlar pek güven veriyor zaten, lg ile görüşüp onlara da sordum 100 hz dediler, tvmin daha büyük olması taraftarıydım fakat 70pus8505 i 8400 civarındayken kaçırdım bunu da kaçırmayayım ses sistemi de var diye aldım, görüntüsü hoşuma gitti ses sistemini de deneme şansım oldu tatmin ediciydi, 14 gün iade hakkım var yine düşüneceğim tabi o süre içinde -
Varsa bi öneriniz açığım hocam -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 31 Mart 2021; 20:21:25 > -
65q60t modeline bakabilirsiniz hocam bahsettiğiniz modeller boyut olarak büyük ama performans olarak giriş seviye
-
Mükemmel vatan bilgisayar yaptı yapacağını, ses sistemi diye powerbank yollamış, fatura başkasının adına, yanlış ürün kargolamışlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X