Şimdi Ara

LG 55SM8200 Nanocell 12 Bölüm Video İnceleme - YENİ VİDEO EKLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
7
Favori
31.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüketici mahkemesi hakem heyeti ile olumlu sonuç alan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CITAK7 kullanıcısına yanıt
    Teknik servise foto gönderilmiyor ki, eve gelen servis alıyor sizden fotoğrafları kendisi yolluyor merkeze, 2 gün olmadan da değişim raporu verdiler bana, o raporla da ister para iadesi ister yeni tv ister birebir değişim vs yapabiliyordum, ben gidip yine bu tv yi aldim sıfır kapalı kutu,
    Yami hakem heyeti vs birşeye gerek kalmadı, aynı durumda olan konuştuğum 3-4 kişinin da (hem buradan hem utube kanal üzerinden) benimki gibi hemen değişim raporu çıkmış

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Yeknik servisi aradım kayıt oluşturmak istedim ve bana dedi ki eğer geldiğimizde arıza yoksa servis ücreti alırız.Dedim fotoğraflarına kadar mevcut dilerseniz göndereyim.Numara verdiler o numaraya yolladım whatsapp üzerinden.Yapacak birşey olmadığını bu durumu arıza kabul etmediklerini değişim ve iadenin mümkün olmadığını belirttiler.

• Valla servis sistemi bildiğim kadarıyla bu şekilde değil, lg merkezi aradım, hiçbirşey sormadı, şu gün gelecek servis dedi o kadar, siz servisle birebir muhatap bile olmuyorsun kaldı ki nerde kim telefonda ücret isteyecekler,
    Adamlar geldi, sorun bu bu dedim, fotoğrafları istediler verdim elemana, o da genel merkeze yapmayacakları söylediler, iki gün içinde de dönüş yaptılar, ertesu gun de gelip televizyonu alıp degisim raporunu verip gittiler,
    Sizin durumda bir anormallik var, bilemiyorum nedir...

• Acaba sadece yerel karartma ya da gece performansı ilgili bir video mu çeksek

• rtaskinlar kullanıcısına yanıt
    Güzel olur 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jybe kullanıcısına yanıt
    Ama şöyle bir durum var, ekranda ne göstericez, her türlü görüntü telife giriyor, bi bakmak gerek

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Hocam LG 55SM8000PLA modelini aldinizmi LG 55SM8200 farki nedir acaba ?

• Mıhçı M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam eski tv.yi 250 TL'ye tamir ettirdik biraz daha sabır diyoruz.
    LG SM8000 ile LG SM8200 arasında farka gelecek olursak ikisi de aynı TV. 8000 modelinde renkler daha canlı imiş ve kutunun içinden akıllı kumanda çıkmıyor ancak LG akıllı kumandayı hediye veriyor ve bu sayede iki kumandanız oluyor. 8200 modelinde ise kutudan akıllı kumanda çıkıyor ve tek kumandanız oluyor.
    8200 modeli artık üretilmiyormuş, çünkü insanlar canlı renkleri daha çok seviyormuş.
    Son olarak da 8200 modeli daha pahalı.
    Bu fiyat skalasında en iyi tv LG SM8000 bence, mediamarkt'taki satıcı da aynı şeyi söyledi.

• koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Hocam lg akilli kumandayi nasil hediye verecek. Simdi sm8000 ni siparis verdik diyelim internetten kumandayi nasil temin edecez

• Mıhçı M kullanıcısına yanıt
    Lg tv ile birlikte akıllı kumandayı da ekstradan gönderiyormuş. Yani kutu içinden çıkmıyor ama tv.nin yanında gönderiliyormuş. Sipariş vermeden önce yine de bi sorun tabi satıcıya hediye kumandaya el koyup sadece tv.yi yollamaya çalışmasınlar size

• Çok ilginç bir piyasaya ya, tv yi yeni aldık üretimi bitmiş nerdeyse aynı tv yi başka isimle satıyorlar, çok değişik bu satış işleri çok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

Çok ilginç bir piyasaya ya, tv yi yeni aldık üretimi bitmiş nerdeyse aynı tv yi başka isimle satıyorlar, çok değişik bu satış işleri çok :)
    üretim bitti aslında biraz beyaz yalan farkı ülkelere farklı kodlar ile aynı panel ve tv yi sadece ayak ve çerçeve değiştirerek satış yapıyorlar örneğin Brezilya ya 50UM7610 yapıyor Türkiye ye 50UM7450 gibi panel aynı sadece çerçeve farklı ha bakıyorlar Türkiye stoğu bitti ve halen sipariş geliyor hop brezilya ya üretilen seri bir bakmışsın Türkiye ye gelmiş , SM8000 serisi Ülkemizde satılmaya başlandığında Türkiye Lg resmi web sitesinde bile yoktu böyle bir ürün.. Bu yüzden örneğin UM7540 serisinin kutusunda Türkiye de toplanmıştır gibi bir ibare var sonradan gelen ürünlerde Yabancı üretim görünmekte

• beatles33 B kullanıcısına yanıt
    O zaman baya enteresan şeyler oluyormuş, gerçi bizi son kullanıcı olarak ne kadar alakadar eder bilmiyorum ama enteresan :)
    Oled'leri 5000 liralara düşürsünler de yanacak kızaracak korkusu olmadan alsak :)

• Arkadaşlar diğer konularda da yazdım burayada yazayım. Tv sm8600 , teli tv ekranına yansıtıyorum bein Connect uygulamasını açıyorum buraya kadar sıkıntı yok fakat film izleyeceğimde ses geliyor ama görüntü yok.

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    bein connect uygulaması veya digiplay uygulamaları tv nin market de olması lazımdı ? Niye ekran yansıtmayla uğraşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

bein connect uygulaması veya digiplay uygulamaları tv nin market de olması lazımdı ? Niye ekran yansıtmayla uğraşıyorsunuz.
    LG 55SM8200 Nanocell 12 Bölüm Video İnceleme - YENİ VİDEO EKLENDİ
    Uygulamadan açtığımda bu hatayı veriyor

• Ses gelip de görüntü gelmeme olayı sadece bein c. uygulamaainda mi oluyor

• IPS panel olmasına rağmen resimlerde siyahlar iyi görünüyor sanırım ışık sızması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Uygulamadan açtığımda bu hatayı veriyor

Alıntıları Göster
    smart tv de çalışmaz o uygulama telefon tablet ve PC için abonelik . Sanırım cuma kampanyasından aldınız aboneliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 12 Aralık 2019; 15:16:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.