Bu cihazın teşhirine fiyat fazla tabi. kaç saat çalışmış belli olmuyor. Dediklerine inanmayın. tv ler sürekli açık tozlu ortam dandun ekrana vuruyorlar. Mutlaka daha iyi bir model denk getirirsiniz acele etmeyin yıl sonu seri sonu oluyor mutlaka gittiğiniz mağzalarda sorgulayın. Ha çok uygun bir teşhir denk getirdiniz ozaman sıkı pazarlık edin.
vagus35V
kullanıcısına yanıt
Evet napalım artık , takip edeceğiz artık.. belki ocakta Lg 9 serisi denk gelir
vagus35V
kullanıcısına yanıt
Evt teknoloji mağzalarında bulmak biraz zor gibi ben 1 ay önce vatan mersinde çalışıyordum 3 adet vardı elimde 1 teşhir 2 kapalı kutu ama 55'' bulabilirsin diye düşünüyorum yinede bimex falan sor derim.
şu an 46" tv var aslında çok da memnunum ama.. daha büyük ekran istediğim için değiştireceksem en az 60" olsun diye düşündüm 65" ler de bütçe dışı en ucuz 6500 TL çünkü max. bütçem 4000 lira
quote:
Orijinalden alıntı: vagus35
Herkese iyi günler. yaklaşık 1 hafta araştırma yaptıktan sonra hafta sonu vatan bilgisayardan lg 60lb870v modelini 3500 tl gibi bir fiyata aldım. Bimekste teşhir ürünü olan 65 inch curved h8000 vardı. 200 gün teşhirde kalmış. 5200 tl ye bıraktılar güvenemedim. Şunu söyliyim arkadaşlar pazarlık edin, birde kafanızdakı modeli mutlaka sorun. Aldığım modelin 55 inch olanını 3300 tlye satıyordu eleman 60 ını sormasam.Aldığım modelin internet fiyatı 3999 tl. Herkes çakal olmuş bu devirde.
Tvden memnun musunuz? ışık sızması, bulutlanma problemleri yoktur umarım bu konuda bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler.
AntiFANBOYA
kullanıcısına yanıt
Tv den genel anlamda memnunum Renk canlılığı ve ses kalitesi yeterli seviyede. Siyah üzeri beyaz görüntülerde hafif bulutlanma var gibi özellikle karanlıkta belli. Işık sızması için test görüntüsü izledim bir problem yok. Ancak tv den net bir performans alabilme için üzerindeki uydu alıcısını kullanmak lazım onu anladım. dsmartın ye15000 hd yi kullanıyorum görüntü aktarımı maalesef yavaş kalıyor. card slota geçmek için ise dsmart ekstra 1000 tl fark çıkarıyor. saygılar
vagus35V
kullanıcısına yanıt
Işık sızması genelde olmuyor ama bulutlanma lg lerde olmazsa olmaz. Dediğiniz gibi ışıklı ortamlarda zaten sorun yok (normal haber, dizi izlerken) ama ışıkları kapatıp karanlık sahneleri bol olan bir film izlerken siyahlar resmen gri oluyor. yani siyahı karanlık ortamda net veremiyor. Sizde de tam olarak bu sorun var mı acaba? Mağazadan alırkende kontrol edemiyorsun ki her yer parlak ışık.
AntiFANBOYA
kullanıcısına yanıt
Hocam siyah fon üzerine açık renk görüntünün hemen çevresinde oluyor dediğiniz durum. O görüntüden uzaklaştıkça kayboluyor bu bulutlanma. Kronik tasarımsal bir sorun olabilir ama ciddi bir problem yaratmıyor izlerken. 55 inç i vardı teşhirde alırken ama izletilen görüntüler genelde full hd özel çekim görüntüler olduğu için tabi göze daha hoş geliyor. Bilgisayardan full hd film izledim bana gayet yeterli geldi görüntü canlılığı ve netliği.
Bu Televizyonu bende beğenerek aldım fakat beni rahatsız eden durum ekran tamamen gri yada siyah olduğunda cursor u takip eden diklemesine 30 cm genişliğinde beyaz bir gölge var cursor hareket ettikçe gölge takip ediyor .Bu durum hakkında yorumlarınızı rica ediyorum
yluHnSerkY
kullanıcısına yanıt
Selamlar, Bende biraz araştırdığımda bu olayın LED teknolojisine has bir durumu olduğunu Backlight bleeding ve mura effect olarak tanımlandığını öğrendim. Ancak tamamen düz siyah ve koyu arka görüntülerde öndeki açık renkli herhangi bir görüntünün çevresinde ışık yayılımı oluşuyor özelliklede karanın ortamlarda dahada fark ediliyor. Normal bir görüntüde bu farkedilmiyor. Bazı forumlarda renk ve çözünürlük ayarları ile halledildiğinden bahsediliyor ancak şahsi fikrim bunun bir arıza olmadığı yönününde. Zaten firmalarda bunu arıza olarak algılamıyorlar. Cihazdan genel anlamda memnunum. Eğer yeni aldıysanız yaklaşık 1 ay gibi bir süre sonra ses kelitesinde ve görüntü kalitesinde artış oluyor.
vagus35V
kullanıcısına yanıt
Bu olay sadece cursor un etrafında olsa hadi neyse diyeceğim de boydan diklemesine 30 cm genişliğinde olunca garibime gitti , mouse u hareket ettirdiğinizde bahsettiğim ölçüde bir gölge takip ediyor
yluHnSerkY
kullanıcısına yanıt
Üstad benzer durum var bendede ama bukadar genişmiydi hatırlayamadım. 1-2 gün sonra eve gidince bende çekip koyarım kıyaslarız. bu olay geniş ekran LED teknolojisine bağlı diye düşünüyorum. Galiba OLED lerde olmuyormuş. Tasarımsal bir durum olmakla birlikte sorun mu yoksa normal mi karar vermek zor.
vagus35V
kullanıcısına yanıt
Ben konu hakkında lg ye bir mail atıyorum bakalım onların yorumu ne olucak.
yluHnSerkY
kullanıcısına yanıt
Takipteyim üstad
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme