Şimdi Ara

LG 65UB950v 4k ekran sorunu(çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu sefer sorunsuz bir panel olur umarım. müjdeli haber bekliyoruz
  • Sevindim adına.inşallah bunda sıkıntı çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim servis henüz gelmedi eğer gelip montaj yaparsa test edip buraya ekleyeceğim

• bende video cekicem ama sizin degisiminizden olumlu sonuc gelmezse hic servis ile ugrasmayi dusunmuyorum..

• Arkadaşlar tv montaj edildi ve herhangi bir leke veya arıza çıkmadı ekran temiz LG bu sefer montajı düzgün yapmış ekranda leke yok vertical banding yok çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: sun.off

Arkadaşlar tv montaj edildi ve herhangi bir leke veya arıza çıkmadı ekran temiz LG bu sefer montajı düzgün yapmış ekranda leke yok vertical banding yok çok şükür

hayirli olsun.. bende cesaretlendim simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sun.off

Arkadaşlar tv montaj edildi ve herhangi bir leke veya arıza çıkmadı ekran temiz LG bu sefer montajı düzgün yapmış ekranda leke yok vertical banding yok çok şükür

hayırlı olsun.
    turksattaki 4k kanaldan bir fotoğraf ekleyebilirmisin
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ... Bende teledünya var malesef uydu kullanmıyorum tv nin arkasına modül takıp izliyorum böylece teledünya setbox kullanmak zorunda kalmıyorum. Yinede bir kaç resim ekleyecem

• Merhaba arkadaşlar,

ben şu anda 65UB950V mi alsam 65UB980V mi alsam diye karar verme aşamasındayım. 950V için iyi yorumlar yok yabancı sitelerde. 980V ise acayip övülüyor. Ancak iki cihaz arasında 1.500 TL fark var. 3.800 gibi bir fiyata 950V'yi alma şansım var. Açıkçası 65" UHD için iyi fiyat ama özellikle çocuğum ile 3D film izlemek istiyorum ve 3D'de çift görüntü sorunundan falan bahsetmişler yurt dışında. Sizde böyle bir sorun var mı? Ya da vardı da son firmware güncellemesi ile düzeldi falan mı?

Şu an yaşadığınız sorunlar (varsa) nelerdir?

Kısaca bahsedebilirseniz sevinirim.

Edit : Ben muhtemelen HalfSBS 3D izleyeceğim çoğunlukla. Bu şekilde denediyseniz, özellikle yurt dışında yüksek çözünürlüklü 3D'lerde sorun yok gibi yorumlar olmuş. Acaba yazılım çözünürlüğü arttırırken mi patlıyor diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 6 Mart 2015; 22:30:31 >

• Kardeş şimdiden hayırlı olsun LG 65UB950V İLK ALDIĞIM CİHAZ VERTİCAL BANDİNG vardı LG onu hemen değiştirdi ikici gelen tv de herhangi bir sorun yaşamadım Playstion 4 te bağla ve pc de bağlıyorum oyun modunda gayet akıcı webOS HIZLI menüler kusursuz DLNA ile evdeki WD MY CLOUD teki film müzik vs. Hepsini sorunsuz bir şekilde çalıştırıyorum bluRay ve 3D çok başarılı hatta en son izlediğim film Transformers Kayıp Çağ . Web tarayıcısını hiç denemedim evde bilgisayar olduğu için hiç ihtiyaç duymadım ama bir kaç kez eşim film izlediğini gördüm web üzerinde . Ben teledünya kullanıyorum modül kart ile açıkcası şurada sorun var diyebileceğim bir kusur görmedim TV gayet net usb den film de izledim HDD takıp filmde izledim herşey iyi çalışıyor hızlı

• sun.off kullanıcısına yanıt
    Cevap icin cok tesekkurler hocam.

Peki hocam denediginiz 3D'ler icinde halfSBS var miydi? Hani blueray falan dediniz, belki de kaliteli 3D oynatiyorsunuz diye sorun olmuyordur diyecegim.

Ne kadar uygun fiyata alacak olsam da UB980V'ye 5300 verene kadar bunu almak isterim 3.800'e. Ama 3D sorun cikaracaksa hic bulasmayayim diyorum. İndirimli de alacak olsak iyi para sonucta.

• BluRay haricinde 3D film denemedim gerekte görmedi.. zaten bir süre sonra 3D pekte önemsenmeyen bir durum evet var ama ne kadar önemli her filmi 3D izlemiyoruz ki zaten . Önemli olan genel olarak ne kadar memnun ediyor ben sony de kullandım samsung ta kullandım ama içlerinde en rahat en anlaşılır menü LG benim için. Seni bilmem.
    Eğer sadece 3Dfilm izleyeceksen iyi bir ses sistemin olmalı DALİ Veya Yamaha yada denon. Ses bluray disc.Teki orjinal ses olmayınca 3D hiçbir tadı kalmaz. Bu benim kişisel fikrim sizin fikrinize karışmam :)) yardımcı olabiliyorsam ne mutlu

Hocam 3D'yi nadiren kullanacagimiz dogru. Yilda 1-2 kere animasyon cikarsa cocukla seyrederiz. Ben de anca transformers falan tarzi filmlerin 3D'si cikarsa indirir izlerim.

Evde internetim de yok, cepten paylastirir indiririm. Onda da 15gb kotam var. O yuzden halfSBS izleyecegim.

Diger butun ozelliklerde netiz. Zaten 9 serisinde yok yok gibi bir sey. TRT4K 'yi falan aciyordur zaten, onu sormuyorum. Webos 2'ye yukselmeyecek ama umrumda bile degil.

Dur bakalim bu cihaza sahip bir baskasindan da bu 3D konusunda bilgi alabilirsem bu is tamamdir.

Tek sorun nakliyesi olacak gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Cevap icin cok tesekkurler hocam.

Peki hocam denediginiz 3D'ler icinde halfSBS var miydi? Hani blueray falan dediniz, belki de kaliteli 3D oynatiyorsunuz diye sorun olmuyordur diyecegim.

Ne kadar uygun fiyata alacak olsam da UB980V'ye 5300 verene kadar bunu almak isterim 3.800'e. Ama 3D sorun cikaracaksa hic bulasmayayim diyorum. İndirimli de alacak olsak iyi para sonucta.

65UB950v 3.800₺ nerede buldunuz? Çok iyi bir rakam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • k@r@bey kullanıcısına yanıt
    Hocam bir tanıdıktan indirimli fiyatlar ile 1 tane TV alma şansım var. Onu alacağım, model seçmeye çalışıyorum. Maalesef böyle herkese açık bir kampanya falan değil.

Bir de tabi bunun nakliyesi vs... benden olacak

selamlar,teledunya modul kart ile kullaniyorum demissiniz.bu modul kart nedir ne ise yarar biraz aciklayabilirmisiniz?nerden alinir?tesekuurler
  • Merhaba normal kablo tv nin verdiği digital kutuyu kullanmadan bu modülü alıp tv arkasına takıyorsun böylece tv den teledünyayı direk izliyorsun ..Bu siteyi incele
    http://m.teledunyabilgi.tr.gg/Conax-Mod.ue.l-ile-%26%23304%3Bzlemek.htm
    Satın almak istiyorsan teledünya modül yaz google la satın almak için ilk siteye gir hepsi bu kadar

• Dün Teknosa dan ben de 65ub950v modelini 4600 tl.ye aldım. .Guncel yazılımı yükledim fakat TRT 4K kanalında hala ses var görüntü yok. .
    Bu problem konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. .

• Yeni yuklenen yazilim ile 4K problemi düzeldi.

Herşey cok güzel. .

• slm arkadaşlar ankaradan foruma yeni katıldım memurum özverili görüşlerden aldığım bilgiler için tüm arkadaşlara teşekkür ederim bir aylık lg 65ub 950v tv kullanıcısıyım ama elimden çıkarmak istiyorum bilgilerinize 5302217599
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.