Bildirim
lg 700b gelen ince tiz bir ses
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç normal değil olurmu ole saçmalık garintiden değiştir yakın zaman da ses gelecek bi monitor kalmaya bilir -
normal değil.teknik servise yada garantiye gönder. -
ya bence gelir o ses normaldir çünkü yaklaşık 4 senedir kullandığım LG 795FT plus'tan da aynı ses geliyo lakin içindeki bileşenlerin yapısı gereği bi ses çıkması gerekiyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
ya bence gelir o ses normaldir çünkü yaklaşık 4 senedir kullandığım LG 795FT plus'tan da aynı ses geliyo lakin içindeki bileşenlerin yapısı gereği bi ses çıkması gerekiyo.
ya tam içime bir kurt dusmustiki senin bu acıklaman geldibende yeni hyundai Q995 aldım bu topici okuyuncada bir kulagımı getirdim yanına ve ince bir tiz sesi var icerde normaldır heralde??? -
Kardeş yazıyı iyi okumadın heralde 4 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yok.4 yıldır aynı ses. -
monitörün çıkarttığı ince tiz ses öğrendiğime göre trafo gibi bir parçanın arızasından dolayı oluor.yani normal değil.ama bende hp monitörümü uzun süre o şekilde kullandım.bi problem çıkmadı. -
aynen bende de var çazur çüzur der sonra düzelir -
forumda arama yaparsanız bu problemin lg marka monitörlerde sıklıkla yaşandığını görürsünüz -
Sesin gelmesi, herhangi bir arıza değildir, sadece insanı rahatsız eder.
Bunu gidermek için Monitörün içindeki "TRAFOLAR" plastik Spray ile beslenmesi gerekmektedir. Trafo sargılarının üzerindeki plastik yüzey zamanla hassasiyetini kaybettiği için bu sesi çıkarır.
Herhangi bir TV malzemeleri satan yerden "Plastik Spray" alarak bunu yapabilirsiniz. En önemlisi, Trafonun tozdan arındırılması gerekmektedir. Bunu da, küçük bir boya fırçası ve Elektrik süpürgesi vasıtası ile dikkat göstererek yapabilirsiniz.
Hoşça kalın ve kolay gelsin. KitapGibi -
arkadaşlar bu nası mantık ses geliosa arıza wardır werin garantiye değiştirsinler niye uğraıosunuz bu zihniyet yüzünden adamlar zengin oluyo işleri bunu tamir etmek yada değiştirmek ayrıcam monitör çok önemli di donanımdır siz farketmeden gözleriniz bozulabilir -
710 s aldım iki gün oldu bu ses var bundada yani monitör bozukmu hayır ya ne ilgisi var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X