Şimdi Ara

LG 70UM7100PLA ULTRA HD 4K TV İNCELEMESİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
5
Favori
24.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Asaletliyim

55 uj 651
    Hocam 444 65 43 arayıp destek alabilirsiniz
  • Gelen 2. Cihazda da aynı ışık sızması mevcut tavsiyesi olan varmi ne yapmalıyım cihazi iade edicem saniri. Degisim yerine ama bu sıkıntının cikmayacagi nanocel yada oled dedi servis arkadaslar onlarda rakkamsal olarak yuksek kalıyor =(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apoel A kullanıcısına yanıt
    Benim tv de yarin teslim olacak. Gunduz gozuyle anlasiliyor mu hocam

• justery kullanıcısına yanıt
    Malesef hayir aksam ışıkları kapatip siyah ekran direk kendini belli ediyor

• Üzgünüz...
  • Teknosa'dan beklediğim 75UM7110PLB cihaz siparişimi iptal edeyim o halde, ışık sızması falan... 75SM8610 mu almalıyım?
  • Aykut6nok A kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadim hayal kırıklığı oldu ikinci gelen cihaz ilkinden daha kotu durumda tekrar degisim istesem bundan farkli olmicak dedi arkadaslar ust modeller 9 10 bin tl civarı gerci hangi marka olursa olsun durum boyle oluyor arastirdigim kadariyla iade talep edip eski 43 inci yerine koyucaz sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykut6nok

Teknosa'dan beklediğim 75UM7110PLB cihaz siparişimi iptal edeyim o halde, ışık sızması falan... 75SM8610 mu almalıyım?
    Hocam bütçeniz müsaitse direk SM8610 alın cok fark var aralarında
  • Burak Hocam, SM8610 biraz beklersem alırım, biraz daha beklersem güzelim SM9000, biraz daha.... sonu yok gibi geliyor.

75UM7600 alırsam, ev kullanımı için memnun kalır mıyım? Ama çokça Netflix de seyrederiz. Işık sızması yaşar mıyım, tavsiye eder misiniz 75UM7600 modelini.

75 İnç alacağım, illa nanocell mi alayım?
  • UM7600 için 11.000 TL fiyat aldım.
  • Nanocell TV'ler çok pahalı oluyor. 75UM7600 tatmin eder dersen alacağım 11.000 liraya.
  • quote:

Burak Hocam, SM8610 biraz beklersem alırım, biraz daha beklersem güzelim SM9000, biraz daha.... sonu yok gibi geliyor.

75UM7600 alırsam, ev kullanımı için memnun kalır mıyım? Ama çokça Netflix de seyrederiz. Işık sızması yaşar mıyım, tavsiye eder misiniz 75UM7600 modelini.

75 İnç alacağım, illa nanocell mi alayım?
    Hocam bütçenizi zorlamıyorsa SM8610 veya SM9000 bakın derim büyük ekranlarda panel hz önemli sadece panel de değil bir çok özellikleri daha gelişmiş burada tercih sizin
  • quote:

UM7600 için 11.000 TL fiyat aldım.
    Hocam bu rakamlara cıkmışken 1 tık daha cıkmanızı öneririm.
  • quote:

Nanocell TV'ler çok pahalı oluyor. 75UM7600 tatmin eder dersen alacağım 11.000 liraya.
    Hocam 2 hafta sonra NANOCELL bu fiyat değil ama bu fiyata yakın bir fiyattan alırsınız bilginiz olsun
  • Burak Bey Merhaba,
    Üşenmediniz ve hep cevap verdiniz, çok teşekkür ederim. Bol ve sorunsuz satışlar diliyorum size.
    Yarın cebinize WhatsApp mesaj yazıp, ziyaretinize geleceğim, Kentpark'a. Umarım USB'imden 4K seyredebilirim, en azından niyetlendiklerime benzer televizyonlarda. İyi geceler...
    :)
  • quote:

Burak Bey Merhaba,
    Üşenmediniz ve hep cevap verdiniz, çok teşekkür ederim. Bol ve sorunsuz satışlar diliyorum size.
    Yarın cebinize WhatsApp mesaj yazıp, ziyaretinize geleceğim, Kentpark'a. Umarım USB'imden 4K seyredebilirim, en azından niyetlendiklerime benzer televizyonlarda. İyi geceler...
    :)
    Merhaba hocam tabiki beklerim mağazamıza sizi yardımcı olurum,buyurun gelin
  • arkadaşlar trt 4k da takılma sorunu yaşayan var mı, sorunsuz izleniyor mu?

• nightmare777 N kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım, yok hocam
  • nightmare777 N kullanıcısına yanıt
    Hocam yayın sinyali ile alakalı olabilir bu durum.

• Istanbul yetkili lg saticisi cemre elektrinik de bu tv 6400, samsung 65ru 7400 ise 6900. Bu iki tv arasinda lg yi kullanan arkadaslar yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.