Şimdi Ara

LG AG-F310DP DUAL PLAY GÖZLÜK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
19.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Crowlee

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

bende lg led tv aldımda yanında dual play gozluk verdiler, bunlarla 3d oyun oynayabiliyormuyuz, crysis da denedim ama pek fark göremedim 3d için ayrıyeten gozlukmu almam lazım ?

Nasıl yani Dual Play gözlük verip de 3D gözlük vermediler mi?

teşhir urunu aldım stokta son kalmıştı akıllı kumandayı filan verdilerde onları vermediler o zaman alıyım ayrıyetten,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crowlee

quote:

bende lg led tv aldımda yanında dual play gozluk verdiler, bunlarla 3d oyun oynayabiliyormuyuz, crysis da denedim ama pek fark göremedim 3d için ayrıyeten gozlukmu almam lazım ?

Nasıl yani Dual Play gözlük verip de 3D gözlük vermediler mi?

teşhir urunu aldım stokta son kalmıştı akıllı kumandayı filan verdilerde onları vermediler o zaman alıyım ayrıyetten,

Sinemada 3D filme giderseniz sizden zaten parası alınan o 3D pasif gözlükleri geri vermeyin. Aynı gözlük zaten.

• sıkıntı olmasın güvenlik filan :))
  • arkadaşlar bursa kent meydanı teknosada 2 adet dual play gözlük vardı birini ben bugün aldım, isteyen varsa yardımcı olabilirim, son 1 adet...
    magaza fiyatı 29,90 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Kendiniz de yapabilirsiniz gözlükleri. İlla satın almanıza gerek yok.

İyi güzel de

x gözlüğünün sağ filmini y gözlüğünün soluna takamadım . filmi ters çevirmek gerekiyor . ters çevirince de görüntü teke düşmüyor .
    ters çevirmeden takmaya çalışınca da çerçeveye oturmuyor.

Bir yerde yanlış mı yapıyorum ??

• Teşhir ürünü aldım yoktu 3d gözlüğü çok önemli değil, alırım 10-20 liraya

• Ben dual play 3d gozlukle oluyor saniyordum ayri gozluk almamiz gerektigini gorunce yasadigim hayal kirikligi tarif edilemez...

• Ürünü her yerde bulmak mümkün şuanda.
  • asıl mesele bunu sadece oyunlarda mı kullanabiliyoruz, yani iki ayrı kanalı izlemek veya iki ayrı filmi izlemek için kullanamıyor muyuz?
  • Beyler bu olayı bilen açıklayabilir mi ? Özellikle ebayde 10 dolara kadar ürünler var. Amerikadada tanıdık mevcut alıp getirtsek kullanabilir miyiz ? LM ve CM serileri için diyor o yüzden emin olamadım.
  • KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    Elimde SATILIK 4 adet LG AG-F310 Model 3D Gözlük Vardır İlgilenenler Bana Ulaşabilir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.