Şimdi Ara

LG ALINDI MALESEF.ARTIK ÇOK GEÇ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu silindi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle demedi

• Şimdi duzeldi makineniz hayırlı olsun

• Daha gelmedi ama teşekkür ederim . Daha iyileri sizlerin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB0888593 -- 2 Mayıs 2014; 22:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Daha gelmedi ama teşekkür ederim . Daha iyileri sizlerin olsun

Kaç para ya aldınız acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Yok hocam hala kargoda . iki haftaya rahat rahat gelmiş olmuş çamaşırlarımızı yıkayıp incelememi açacağım inşallah ( tabii beğenirlerse )

2 hafta kargomu olurmuş.

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    5 gün oldu hocam

• http://www.webdensiparis.com/urun/bosch-way28762tr-homeprofessional-otomatik-camasir-makinesi_1111903.aspx?ref=akakce&v=1.15.9

Bu siteden aldık . Parasıda yazıyor

• Bir zamanlar deterjan reklamlarında "Aparatı deterjanla doldurup çamaşırın tam kalbine yerleştirin ve ön yıkamasız tertemiz" derlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: squad.ln

Artık çok geç.Bir aceleyle gidip lg alındı.Nasıl diyeceksiniz.İlk izlenim keşke almasaydık oldu.yeni kuruldu henüz bişey yıkanmadığından performans,ses v.s. bişey diyemem.sadece deneme maksatlı 30dk.lık kısa proğ.da çalıştırdık.Deterjan çekmecesi işe yaramaz.Alırken görmediniz mi?diyeceksiniz.İşte insan bazen düşüncesizce davranıyor.Ön yıkama ana yıkama,yumuşatıcı gözü var mı?var;farkedemiyorsunuz.Ama servis gelipte 1,2 sorudan sonra anlaşıldıki çok kullanışsız.Saçma sapan.Tozda kullansanız öyle dizaynı,hacmi v.s. kötü.Sıvı kullanamamaktan bahsetmiyorum.Dolayısıyle makinede kullanışlı olmayacak.Şuan evde kimse seçimden hiçmi hiç memnun değil.Baştada ben.Mümkün olsa kullanmadan ilk günden,hiç düşünmeden iyade ececeğim.Ama oldu bikere napalım.Bu arada diğer başlığa ilgilenipte cevap yazanlara teşekkür ederim.Yeni başlık açtım ki başkalarınında okuma ihtimali yükselsin.Bundan sonra LG makinelerini soranlara bu yazdıklarımı okumalarını söyleyin.

Bikaç kişi var forumda beyaz eşya hakkında bilirkişilik yapan uzmanlık alanları nedir merak ediyorum onların sen squad kardeşim kullanmadan öyle bi eleştiri yapmışsın gibi az kalsın ben de saflık yapıp itimat edecektim sen ve senin gibilerin yorumlarına. hangi amaca hizmet ettiğinizi merak ediyorum ben naçizane evlilik arefesinde ev kurmaya çalışan memurum donanım haber gibi bi site daha yok araştırma yapılacak o yüzden burda insanlara fikir vermeye çalışanların çok daha dikkatli olması gerekiyor bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.