Şimdi Ara

LG AS-W126mmF0 Prestige inverter kullanan var mı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet o işaret klima odayı istenilen sıcaklığa getirince dinlemeye geçtiğinde çıkıyor.onda bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUBARU kullanıcısına yanıt
    Mmf5 kasanın güncellenmiş hali .

• maxforce M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. peki teknik olarak bir fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxforce

Evet o işaret klima odayı istenilen sıcaklığa getirince dinlemeye geçtiğinde çıkıyor.onda bir sıkıntı yok

kesinlikle yanılıyorsunuz. o bir arıza durumu. en azından benim cihazda. o defrost işareti ancak dışarıda anormal soğuk olduğunda yanar. bizim cihazda 15 20 derece sıcakta ve kafası estiğinde çalışmayı filan bırakıp çıkıyor. kesinlikle problem. cihaz saatlerce 30 derecede çalışsa bile 24 25i geçmiyor kumandada ve bugün elektrik faturam normalin 50tl üzerinde geldi. klimayıda toplasan 10 akşam kullandık ama full çalıştı.cünkü klima hep 30larda çalıştı ve hiç susmadı. içerisi biraz ısınınca 26 27 yaptığımızda da soğuk üfledi. defrost işareti çıkmaya başladığından beri ki buson bir ay oluyor cihaz saçmalamaya başladı. servis elemanı gelip 45 dakika jet modda çalıştırıp cihazınız sağlam diyor. ama daha önce gelen 2 servis cihazın arızalı olduğunu söylediler ama tutanak tutmadılar. ben 40 kere pişman oldum. girin ısısanın veb sayfasına ve mail atmaya çalışın. kesinlikle ulaşamazsınız.. ben ısısandan yanıt bekliyorum tamiri konusunda. gerekeni yapmazlarsa dava açacağım..

• Ben kumanda da 28 derece hic gormedim.arıyorum klima 27 dereceye ayarlı.klima duruyor içerisi sıcak.klimanin kumandası hala 24 gösteriyor.Kumanda sensoru sorunlu bizde galiba.klima tekrar çalışmaya başlayınca işaret gidiyor.

Teknik olarak bilemem kapağın altındaki iyonizer rengi değişmiş gördüğüm kadarıyla.onun haricinde aynı gibi

• bgmeu B kullanıcısına yanıt
    Sizin klimada problem olduğu belli.ben klimanın bulunduğu odanın kapısını açık bırakırsam makina da o işaret hiç çıkmıyor kısık ayarda klima sürekli çalışıyor.ama odanın kapısı kapalıysa içerisi ısındıktan sonra klima kendini kısamayacak kadar devrini düşürdükten sonra o işaret çıkıp klima duruyor.Sizin klimanın sensörü bozuk olabilir

• hetfield kullanıcısına yanıt
    Kumandanın derecesine pek bakmıyorum.odanın hava almayan bi köşesinde derede bulunduruyorum tutarlı oluyor.birde klimanın flaplarini yukarı doğru tutuyorsanız sıcak hava üstte birikecegi için klima kendini daha çabuk kısar.odanın alt kısımları soğuk olabilir bu durumda.o yüzden kışın flaplarin aşağı ya bakması gerekiyor.

• bgmeu B kullanıcısına yanıt
    Kilima defrost yaptığında garip bir ses çıkarıyor birden fuvfff yapıp duruyor dış motor kuvvetli şekilde çalışıyor bu arada odanın ici biraz soğuyor 1~2 dk devam ediyor geçen kış olmuştu bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxforce -- 29 Kasım 2014; 10:07:21 >
  • maxforce M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim. 9k prestige (096MMFO) siparişi verdim az önce kombiklimatoptan.com'dan
    sonuçları burada paylaşacağım.
  • Arkadaşlar yurtdışında kullanılan prestige serileri ile Türkiye'ye gelen cihazlar farklı gibi görünüyor. Yada Türkiye'ye kalitesiz sıradan inverter cihazmı gönderiyorlar.
    LG LS090 HVY yurtdışındaki kodlu cihaz
    LG AS-W096MMF0 Türkiye'ye gelen kodlu cihaz
    Aşağidaki linki izleyebilirsiniz.

www.youtube.com/watch?v=hyu6Ty0Ntcs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 1 Aralık 2014; 23:41:29 >
  • Serhat6363 kullanıcısına yanıt
    Kodlarda farklılık var eurovent sertifikası da Avrupa kodlarına göre yazılmış. turkiyede verdikleri değer doğruysa klima aynı klima gibi.klima tavsiyesi konusunda geçmişi bu mevzu.bende verdikleri değerlerin doğru olduğunu düşünüyorum.ampermetre sürekli bağlı duruyor.çektiği elektriği takip ediyorum.
    Kodlardan ziyade servisi düşünmek lazım.bgmeu da olduğu gibi sıkıntı çıkacaksa alırken düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

teşekkür ettim. 9k prestige (096MMFO) siparişi verdim az önce kombiklimatoptan.com'dan

Hadi Subaru merakla bekliyoruz seni

Hocam Ankara'da güney doğu cepheli ara kat yalıtımı iyi yapılmış dairemizdeki 30 m2 salon için 9 luk yeter mi acaba? Sizin deneyimleriniz merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

quote:

az önce takıldı klimam
    yorum yapmak için çok erken
    1 saat çalıştırdım, kapattım
    ilerleyen günlerde yazacagım
    seri no sonu 005 .. Subaru durum nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

seri no sonu 005 .. Subaru durum nedir acaba?

9 luk lg prestige 2 hafta önce montajı yapıldı

ilk çalıştırma değerlerim şu şekilde
    oda 55 m3 civarı
    3 pencereli doğu cephe, yalıtım orta seviye (duvara köpük koymuşlar), camlar pimapen

çalıştırma saati 18:30 oda 18 derece, fan oto modunda

18:33'de üflemeye başladı (ılık)
    18:40'da oda 19 derece
    18:42'de sıcak üflüyordu
    18:49'da oda 20 derece
    18:59'da oda 21 derece
    klimayı çalıştırdıktan yarım saat sonra salon gayet oturulabilir sıcaklıktaydı
    19:11'de oda 22 derece
    19:28'de oda 23 derece

fanı oto yapmaktan ziyade yüksek dereceye alsam odayı daha cabuk ısıtırdı. ilk çalıştırmaya göre daha cabuk ısıttıgını hissediyorum iki hafta sonunda
    hava 0 dereceyken yaklaşık 45 dk-1saat civarında bir defrosa giriyo. bu biraz canımı sıktı

ama genel olarak cok memnunum. servise işim düşmediği sürece de memnun olacagım gibi gözüküyo.
    55m3 alana fazlasıyla yeterli. salon kapısını açıp evi de ısıtıyorum. elektrik faturası gelmedi henüz, gelince paylaşırım.

Paylaştığın için sağ ol . 0 derecede defrost 'a girmesi kötü.
    Güle güle kullan tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 25 Aralık 2014; 19:55:54 >
  • Türkiye'ye gelen prestigeler belki P09MN.NM2 kodlu nordic prestige diye geçen model olabilir.Bu modelin farkı tüketim değerleri diğerine nazaran biraz daha fazla olması.Normal prestige 9klık Seer 9,10 A+++ Scop 5,20 A+++ iken Nordic prestige Seer 8,60 A+++ Scop 4,60 A++ değerlerine sahip.Belki özellik olarak başka farkları da vardır.Ama görüntü olarak aynı gözüküyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

quote:

teşekkür ettim. 9k prestige (096MMFO) siparişi verdim az önce

slm bende LG+AS-W126MMF5 almayı dusunuyorum kombiklimatoptan.com'dan güvenilirmi onu merak ediyorum cevabınızı beklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.