Şimdi Ara

lg BH6730S - Logitech Z-906 hangisini almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TV YE BAĞLAMAK ÜZERE LOGİTECH Z-906 İLE LG BH6730S -- ARASINDA KALDIM. KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM..

http://www.gold.com.tr/logitech-z-906-500w-rms-5-1-thx-surround-siyah_u

http://www.gold.com.tr/lg-bh6730s-3d-blu-ray-1000w-wi-fi-dlna-bluetooth-ev-sinema-sistemi_u

LOGİTECH Z-906 YAKLAŞIK 900 TL YE GELİYOR
    LG BH6730S YAKLAŞIK 550 TL YE GELİYOR

• yardım edecek bu sistemleri bilen birisi yok mu
  • ssakman2 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer bas düşkünlüğün yoksa lg yi almanı öneriririm veya avr+hoparlör yapayım dersen pioneer htp-071 set var onuda alabilirsin
  • ustat yazdığından çok bişe anlamadım bas düşkünlüğü iyi bişeymi ?
  • ustat benim lg la660s tv var ona bağlayacam daga çok film seyredecem bazen müzik çok nadir de olsa belki bilgisayara bağlamak için bi sistem arıyorum ama tv için mutlaka optik giriş olmalı
  • yardım edecek yokmu bu hafta almak istiyorum .
  • Tabiikide lg. Bass tiz ayarı bence güzel. Bluray oynatıcısını geçtik smart özellikli baştan. çok özellikli. Fiyatı çok uygun. Sonorous ayaklıklar alırsın, optik seste alırsın çok iyi olur. Ben aldım sıra televizyonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ssakman2 kullanıcısına yanıt
    hocam düşünürsen ben logitech z906 mı satıyorum.
    Sıfırını almana hiç gerek yok çok temiz 4-5 defa kullandım diyebilirim.
  • suphesiz lg bh6730s i almanı öneririm.blutooth özellligi ve harddiskten oynatma özellgne sahip smart tv özelligi sayesnde internete erişebiliyorsun.mikrofon girişi sayesnde karaoke yapabilirsin ve her bir hoparlör ayarıyla oynayabiliyor ses ayarı yapabiliyorsun .private sound özelligi sayesnde ise aksam insanları rahatsz etmeden kendi telefonuna taktıgın kulaklkla filmine devam edebiliyorsun.cok dha ayrıcalıklı.pc hoparlorlerı bass agrlklıdır ve sadece oyunlarda verm alablrsn fakat 6730s ses sistemininde subwooferı bir ev icn fazla fazla yeterli.film izleyebilir oyun oynayabilir muzgni dinleyeblrsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.