Şimdi Ara

LG BH6730T 3D Bluray 5.1 Ev Sinema Sistemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
11
Favori
33.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Aynı HTS ve Lg 50pb690v plazma televizyonum var.HDMI arc üzerinden hiç ses alamadım..Optic kablo ile ses almayı başardım..
    Şu an tv,Digiturk hepsini 5 kolondan alabiliyorum.

Cihaz güzel..Sesler oldukça doygun ve net.Son yazılım güncellemesinide yaptım.Gerçi pek bir fark göremedim
    Uygulamar biraz yavaş çalışıyor.Tv'de çok daha hızlı.O sebebten pek o tarafına bakmıyorum..
    2 TB hdd üzerinden 1080p Mkv,Ve dts denedim sorunsuz çalışıyor ama gözüme çarpan bazı eksikler var.

1- Mkv filmlerde 5.1 ses olmasına ve 5.1 sesi sorunsuz vermesine rağmen ifnodan bakınca hep ac3 2 kanal olarak gösteriyor.
    2- Bazı x264 formatlı filmlerde takılma yapıyor.Aynı filmi direkt Tv üzerinden izlediğimde sorunsuz çalıştırıyor.
    3 -Altyazı rengi ayarlama yok.Tv'de bile altyazı rengi ayarlama mevcut.
    4- Tv'nin magic kumandası ile uyumsuz.keşke uyumlu çalışsaydı..

Dedigin ac3 2 kanal gosteren filmleri pc den falan mi aciyosun yada 6730 un decodere usb den flash bellek yada hdd takiptami filmleri aciyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır pc üzerinden değil..6730'a taktığım hdd üerindeki filmlerde oluyor bu..Nerdeyse hepsinde Ac3 2 chanell olarak gösteriyor ama 5.1 ses veriyor.
  • quote:

Hayır pc üzerinden değil..6730'a taktığım hdd üerindeki filmlerde oluyor bu..Nerdeyse hepsinde Ac3 2 chanell olarak gösteriyor ama 5.1 ses veriyor.

Benimde aynı şekilde gösteriyor

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    Sanyrym sadece mkv dosya formatyndaki ses biçimlerinin bilgisini okuyamyyor.BD disk ile denemek lazym birde..

Ama altyazy rengini ayarlamamak çok saçma olmu?.
  • Burada bir tuhaflık var. Filmlerinizin ac3 olmadığına emin misiniz? Zira ben DTS vs. Görüyorum.

• quote:

Hayır pc üzerinden değil..6730'a taktığım hdd üerindeki filmlerde oluyor bu..Nerdeyse hepsinde Ac3 2 chanell olarak gösteriyor ama 5.1 ses veriyor.

Bende ayni sekilde kullaniyorum hdd flash bellek vs. Ac3 2.0 olanlari ac3 2/0 ac3 5.1 olanlari 3/2 chanenel 7.1 olan filmleri 3/2/2 channel vede ses turune gore dolby digital plus dts ma yada dts olarak gosteriyor. Bastan bende 2 kanl sanmistim ama dikkat edersen 3/2 yazdigini goreceksin 3+2 yani 5 olarak gosteriyor

• Dün akşam ac3 3 2.1 yazan bir film izledim arka hoparlör den film boyunca hiç ses almadım daha sonra des 3 2.1 yazan bir film denedim arka hop lardan da ses geliyordu kafam kariştı

• ses efektleri bakımından 5.1 olarak en çok hangi filmleri beğendiniz ?
  • areano A kullanıcısına yanıt
    Yüzükletin efendisi serisi

Tavsiye ederim.

• up up
  • up up
  • Avatar konusunda sana katılıyorum.. öte yandan Das Boot isimli 2. dünya savaşında geçen denizaltı filmi de ses efektleri konusunda ödül almıştı.. filmde güzeldir..
  • Merhaba arkadaşlar. Benim lg lb670v tv'im var. Buna LG BH6730T ses sistemi almayı düşünüyorum. Fakat kafamı karıştıran bir kaç konu var. Acil cevaplarsanız sevinirim. Şimdi benim led tv hdmi ve optik sesle bağlı Ps3'üm var bu ses sistemini alınca onun optiğini nasıl bağlayacağım. Ps3'ün tv bağlı olan optik kablosunu çıkarıp sinema sisteminin optiğini taksam bu tv ve sinema sistemi ses verir. Fakat Ps3'ümün de sesinin 5+1'den çıkmasını istiyorum bu nasıl olur. Bu ses sistemindeki usb girişi 500 gb - 1 tb filmleri çalıştırıyor mu? İçine 10 gb (x264 formatında) filmler attım çalıştırır mı ? Sesi 5+1 verir mi ? Ayrıca sizin bahsettiğiniz bu formattaki tüm filmler ac3 2 kanal'dan ses veriyormuş yani orjinal 5+1 ses çıkmıyor. Bigisayaraın kulaklık girişine takılan %+1 gibi mi ses çıkıyor, arkada uçan helikopterin sesi her hoperlörden aynı anda mı geliyor mesela ? Birde pcden dvd'ye attığım 2-3 tane filmi okuyor mu(tek dvd'nin içinde) Çok sorum oldu ama son olarak Tv kapalı olup ses sisteminden müzik dinleyebiliyormuyuz ? Lütfen her sorumu açıklayıcı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. Yarın almayı düşünüyorum

• areano A kullanıcısına yanıt
    Transformers serisi,Er Ryan,Predator(Av)...

• quote:

Orijinalden alıntı: haydaralper

Merhaba arkadaşlar. Benim lg lb670v tv'im var. Buna LG BH6730T ses sistemi almayı düşünüyorum. Fakat kafamı karıştıran bir kaç konu var. Acil cevaplarsanız sevinirim. Şimdi benim led tv hdmi ve optik sesle bağlı Ps3'üm var bu ses sistemini alınca onun optiğini nasıl bağlayacağım. Ps3'ün tv bağlı olan optik kablosunu çıkarıp sinema sisteminin optiğini taksam bu tv ve sinema sistemi ses verir. Fakat Ps3'ümün de sesinin 5+1'den çıkmasını istiyorum bu nasıl olur. Bu ses sistemindeki usb girişi 500 gb - 1 tb filmleri çalıştırıyor mu? İçine 10 gb (x264 formatında) filmler attım çalıştırır mı ? Sesi 5+1 verir mi ? Ayrıca sizin bahsettiğiniz bu formattaki tüm filmler ac3 2 kanal'dan ses veriyormuş yani orjinal 5+1 ses çıkmıyor. Bigisayaraın kulaklık girişine takılan %+1 gibi mi ses çıkıyor, arkada uçan helikopterin sesi her hoperlörden aynı anda mı geliyor mesela ? Birde pcden dvd'ye attığım 2-3 tane filmi okuyor mu(tek dvd'nin içinde) Çok sorum oldu ama son olarak Tv kapalı olup ses sisteminden müzik dinleyebiliyormuyuz ? Lütfen her sorumu açıklayıcı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. Yarın almayı düşünüyorum

haydar merhabalar. bende xbox var, hdmi ile tv ye bağlıyorum. hdmi sesi tv ye aktarıyor . tv yi de optik ile ses sistemine bağlıyorum. böylece sıkıntı olmuyor. yani ps3 ü ayrıca optik ile bağlamana gerek yok ses sistemine.

filmin formatı ne ise onu verir ses sistemi, tabi kendi oynatıcısından oynatırsan filmi. özellikle dts kodlu filmlerde sinemada gibi hissedersin. ac3 olup 5 kanal olan ripler de var ama dts kadar tat vermiyor sanki. popüler olan yify ripleri genelde 2 kanal oluyor.

tek dvd de 2-3 filmi okur evet.
    tv kapalı iken ses dinleyebilirsin evet.
    hatta bluetooth ile telefonundaki müziği tv yi hiç açmadan sinema sistemine aktarabilirsin .

ben aklıma gelen bir kaç şey söyleyeyim.cihaz dediğim gibi seni sinema salonunda hissettirir.gümbür gümbürdür. film için diyorum tabi. müzik dinlerken o kadar keyif alamayabilirsin ama film izlemesi cidden keyifli. bir de lg nasıl yapmış bilmiyorum aynı filmi pc den oynatıyorum , lg nin oynatıcısı daha net , daha canlı..
    ha bir de ; lg müşteri hizmetleri çok ilgili değil, hatta çok kötü , çoğu zaman ulaşamazsın tel ile ,yüzüne tel kapatabilirler, adam gibi bilgi vermezler. yine bazı servisleri özellikle, çok sorumsuz geldi bana.
    başka kafana takılan olursa sorabilirsin.

• true HD ses türüne ait film açtım. Görüntü geldi ama audio desteklememektedir diyor. true hd destekliyor diye biliyorum. Yanlış olan nedir?

• Merhaba bu urunu almayi dusunuyorum kullanan arkadaslardan birsey ogrenmek Istiyorum benim lg almak istememin nedeni Ligtv yi digiturkplaydan izliyorum bu clhazin smart tvsinde digiturkplay uygulamasi var mi varsa deneyen oldu mu

• maviyanki M kullanıcısına yanıt
    var ama digiturk sagolsun engelliyor uygulamayi. İki üç video dışında uygulamada bir şey yok.
    cihaza gelecek olursak güzel. sinema salonunu daha az gider oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jenas

var ama digiturk sagolsun engelliyor uygulamayi. İki üç video dışında uygulamada bir şey yok.
    cihaza gelecek olursak güzel. sinema salonunu daha az gider oldum.

Yani para verip aldigim digiturkiplayi izleyemeyecegim sacmalik bu

• quote:

Orijinalden alıntı: haydaralper

Merhaba arkadaşlar. Benim lg lb670v tv'im var. Buna LG BH6730T ses sistemi almayı düşünüyorum. Fakat kafamı karıştıran bir kaç konu var. Acil cevaplarsanız sevinirim. Şimdi benim led tv hdmi ve optik sesle bağlı Ps3'üm var bu ses sistemini alınca onun optiğini nasıl bağlayacağım. Ps3'ün tv bağlı olan optik kablosunu çıkarıp sinema sisteminin optiğini taksam bu tv ve sinema sistemi ses verir. Fakat Ps3'ümün de sesinin 5+1'den çıkmasını istiyorum bu nasıl olur. Bu ses sistemindeki usb girişi 500 gb - 1 tb filmleri çalıştırıyor mu? İçine 10 gb (x264 formatında) filmler attım çalıştırır mı ? Sesi 5+1 verir mi ? Ayrıca sizin bahsettiğiniz bu formattaki tüm filmler ac3 2 kanal'dan ses veriyormuş yani orjinal 5+1 ses çıkmıyor. Bigisayaraın kulaklık girişine takılan %+1 gibi mi ses çıkıyor, arkada uçan helikopterin sesi her hoperlörden aynı anda mı geliyor mesela ? Birde pcden dvd'ye attığım 2-3 tane filmi okuyor mu(tek dvd'nin içinde) Çok sorum oldu ama son olarak Tv kapalı olup ses sisteminden müzik dinleyebiliyormuyuz ? Lütfen her sorumu açıklayıcı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. Yarın almayı düşünüyorum

Dostum oncelikle 6730 bence ev kullanicilari home theatresinde bence muazzzam.

Senin sorununa gelecek olursak tv de hdmi arc ozelligi varmi hdmi girislerinin uzerine bak arc yaziyormu? Genellikle 1. Sinde yazar.

eger arc var ise tvde ses sistemini bagliyorsun hdmi ile tv ye. Ornegin hdmi 1 de takili.

hdmi 2 ye ps4 taktin. Hdmi 3 te pc takili kumandanin source tusuyla hangi giris goruntusunu ekrana verirsen ver verdigin gorundunun sesini hdmi ile alirsin optik kullanmana gerek yok.

Vede sesi kaynak hangi formattaysa o formatta alirsin dts dolby digital vs. 5.1 2.1 seklinde ayrica aistemde ses modlari var. Ornedin bass gucu secili oldugunda 2.1 formati up ederek 5.1 gibi arka kolonlardanda ses vermesini saglar. Bypass secili ise kaynaktan ne gelirse onu veeir 2.1 5.1 vb. Efer arc yoksa tv de optik ile tv yi bagla ama bubdurumda sesi once tv cozer decodere gonderir. Dedign tv modeli dts i cozuyorsa sorun yok bazilari dolby dijital cozuyor dts destegi yok. Oyle ise eger lg nim sitesinden bak. Seyyar bi optik kablo yaparsin diger ucu muzik setinde takili kalir. Obur ucuda pc ps3 ps4 xbox artik ne lazimsa gezdirirsin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.