Şimdi Ara

LG, Bosch, Profilo Çamaşır Makinesi Tavsiyesi - (Profilo CM1201DTR alındı, teşekkürler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Bugün bir aksilik olmazsa CM1201DTR'i almaya karar verdim arkadaşlar.

Vakit ayırıp önerilerinizi paylaştığınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun.

Sağolun arkadaşlar.

Programları yeterli bizim için; hacmi, motoru, ısı-devir seçenekleri önemliydi. Fiyatı da puanlarla 1.360 tl civarına gelince buradaki tavsiyelerinizi de göz önüne alarak karar verip Profilo 1201DTR'yi aldım çok şükür. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.

Hayirli olsun fotolari bekliyoruz diğer ürünler ne durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HANDESPERADO arkadaşımız üstadların tavsiyesi ile Profilo FRS4111WML fırını almış. üstadlar önerdiyse mutlaka fiyat performans ürünüdür. Profilo FRS4111WML. bu fırının profiloda inox olarak muadili var mıdır? veyathut farklı bir markada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahturan

HANDESPERADO arkadaşımız üstadların tavsiyesi ile Profilo FRS4111WML fırını almış. üstadlar önerdiyse mutlaka fiyat performans ürünüdür. Profilo FRS4111WML. bu fırının profiloda inox olarak muadili var mıdır? veyathut farklı bir markada?

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/f%C4%B1r%C4%B1nlar-ocaklar-ve-aspirat%C3%B6rler/f%C4%B1r%C4%B1nlar/FRS5111EML.html?source=browse

1 gözü elektrikli.

http://www.akakce.com/firin/en-ucuz-profilo-frs5110wml-fiyati,966086.html
    Saatsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 31 Mayıs 2014; 19:23:24 >

• üstad bende şimdi baktımda. FRS5131GML modeli sanki daha benzer FRS4111WML e diye gördüm.

göz verimlerinde FRS5111EML daha düşük gibi görüyorum.

bu arada FRS5111EML ve FRS5131GML çok benzer ürünler gerçekten. aradaki farklar çok mühimmidir bilmem. fiyat farklarına bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahturan -- 31 Mayıs 2014; 19:45:07 >
  • bu aldığınız modelde ( CM1201DTR) inverter motor var mı yok mu anlayamadım ben tam olarak.. firmaya sordum az önce yok diyor??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.