Şimdi Ara

LG Çamaşır Makinesi Olanlar İçeri (Aslında 1400 devirde sıkmıyor!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim makinamızda sorun olabilir bilmiyorum.

Ben çamaşır makinasının sıkma ayarını 1400 veya 1000 devir yapsamda en fazla 800 devirde sıkıyor.
    Siz de dener misiniz?

O an kaç devirde döndüğünü nasıl anlarız?

Sıkma aşamasındayken; "Sıcaklık" ve Durulama "Seçenek" tuşlarına basılı tutun. Ekranda o anki dönüş hızı gözükecek.

Test modunda 1400'e ulaşıyor
    Test monudu makina kapalıyken "Sıkma" tuşuna, Zaman Tasarrufu ve Yoğun ayarı yapılan "Seçenek" tuşlarına basılı tutarken "Açma/Kapama" düğmesine basın.

Başlatma tuşuna;
    1. basışta: normal dönme
    2. basışta: yavaş sıkma
    3. basışta: hızlı sıkma gerçekleşir. (Bu çevrimde 1400'e ulaşabiliyorum.)

Servisi aramadan, durumun sizde nasıl olduğunu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 10 Temmuz 2012; 14:34:40 >

• 1400 devire sanırım pamuklu programında ulaşıyor diger programlarda 1400 devir olmaz.

Siz pamukludada denediniz değil mi?
  • lg f1447td modelini kullanıyorum 1400 devire pamuklu, pamuklu hızlı, yoğun 60, hızlı 30 programları dışında izin vermiyor yaklaşık 10 dakika süren son sıkmanın son 3 dakikasında 1400 devirde sıkmakta,siz eğer ara sıkmalardan bahsediyorsanız ara sıkmalarda asla 1400 e çıkmıyor.
  • 1400 devire izin verip vermemesi ayrı. Ben bir program ayarlamıyorum. Sadece sıkmayı ayarlıyorum. Ama normal pamuklu yıkamadan sonra da 800'ü aşmıyor, 1400 ayarlanmış olsa dahi.

Verdiğim bilgiden siz de kontrol ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

1400 devire izin verip vermemesi ayrı. Ben bir program ayarlamıyorum. Sadece sıkmayı ayarlıyorum. Ama normal pamuklu yıkamadan sonra da 800'ü aşmıyor, 1400 ayarlanmış olsa dahi.

henüz kontrol etmedim çalıştırdığımda kontrol edip yazarım, sizin makinenin modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo
    sizin makinenin modeli nedir ?

F1480RDS5
  • quote:

1400 devire izin verip vermemesi ayrı. Ben bir program ayarlamıyorum. Sadece sıkmayı ayarlıyorum. Ama normal pamuklu yıkamadan sonra da 800'ü aşmıyor, 1400 ayarlanmış olsa dahi.

benim makinede dediğinizi uyguladım ama göstermedi çocuk kilidini devreye soktu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocuk kilidi 2 seçenek tuşuna basınca oluyordu. Sizinkinin modeli neydi.

Şöyle de yapabilirsiniz. Önce 800 devirde sıktırıp, sonra 1400 deneyin. Aradaki ses farkı anlaşılacaktır.
  • quote:

Çocuk kilidi 2 seçenek tuşuna basınca oluyordu. Sizinkinin modeli neydi.

Şöyle de yapabilirsiniz. Önce 800 devirde sıktırıp, sonra 1400 deneyin. Aradaki ses farkı anlaşılacaktır.

benim model f1447td, 1400 devirde sıktığından eminim çünkü 10 dakikalık sıkma boyunca gitgide hızlanıyor 5. dakikadan sonra çıldırmış gibi iyice hızlanıyor
  • Tahminimce her programın sıkma deviri icin üst sınırı var arkadaşların dediği gibi pamukluda 1400 sıkıyor ama 1400 son 5 dk felan görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinemiz bozukmuş.
  • quote:

Makinemiz bozukmuş.

• Yanlış alarm! Sadece sıkmaya ayarladığımda 1400'de sıkmıyor ama, bir yıkama veya kurutma programı ile çalıştığında 1400 devirde sıkıyor.
  • quote:

Yanlış alarm! Sadece sıkmaya ayarladığımda 1400'de sıkmıyor ama, bir yıkama veya kurutma programı ile çalıştığında 1400 devirde sıkıyor.

Aynen bir çok makine bu şekildedir.
  • Benim anlamadığım 1400'e ayarlıyorsun, diğer devirlere göre süresi de çoğalıyor. Madem sadece sıkma yapınca en fazla 800 devirde dönebiliyor. Diğerlerine izin vermesin. (Mesela yünlü,spor giysilerinde olduğu gibi)

Neysei sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.