Şimdi Ara

LG CD-R&Ahead Nero_Yardim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CD ye kayitda problem var,cozemedim yardimlarimiz bekliyorum.
    Soyleki:
    Prob. daha Nero da 'compilation' yaratirken basliyor,cunku compilation bolumunde kaydetmek amaciyla topladiginiz/derlediginiz dosyalarin bazilari okunamiyor veya bulunamiyor!
    Cunku, C'deki herhangi bir X folderini compilationa(comp.) alsam da Xin altindaki bazi dosyalarin iconlari tanimlanamamiscasina; bazi word dosyalari comp'da 'word' iconu ile gozukurken bazi dosyalarin iconlari olarak kirmizi carpi isareti cikiyor(dosya isimleri dogru ancak iconlari kirmizi carpi). Nitekim bi comp.i CD ye hangi hizda cekerseniz cekin,kayit sirasinda sistem;demin bahsettigim kirmizi carpili dosyalari bulamadigini soyluyor!
    Kayit sonrasi CD ye baktiginizda o dosyalar Word iconu ile mevcut ancak dosyayi actigimda karakterler yerine binlerce kucuk kare isareti cikiyor ekrana!!!
    Anladigim kadariyla kayitta prob. yok ancak daha comp. olustururken dosylarda problem olusuyor.
    Bunu giderebilmek icin yardimlarinizi bekliyorum.
    Herkese tesekkurleer ...

gokhan

• nero versiyonunda sorun olabilir. Bir ara çok sürüm çıkarttılar, hataları patch ile değil de yeni sürümlerle gideerdiler. Belki elinde böyle bir versiyon vardır. 5.5.9.9 dene...
  • SİTESİNDEN 5.5.9.7 i indirdim. 9.9 u nereden bulabilirim?
    Bir de sitedeki trial demo,crack tarzi nereden bulabilirim?
    Tesekkurler
  • arkadaslar merhaba,

5.5.4.0/5.5.9.7/5.5.9.0... verisyonlarinin hepsini denemem ragmen gene de dosyalarin bazilarini bulamadigini soyluyor ve kaydetmiyor(aslinda kaydediyor ama acilmiyor)
    LUTFEN BILGISI OLAN VEYA BILEN VARSA YARDIM ETSIN.
    Writer i kullanamiyorum,siyirmak uzereyim.
    Bekliyorum...
  • cd rw nin yanında werilen programı dene
  • SOn versiyona update et.Bende bi alay sorun yaşamıştım CDRWnin yanında gelen Nero ile.Sonra hepsi halloldu.Az CDim boşa gitmedi :)
  • Bu ayki Chip cd sinde 5.5.9.17 var en sonu bu. 5.x lerden birini kurup hemen üstüne bunu kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oncelikle tskler
    -kutudan cikan 5.5.4.0 ile sorun yasayinca 5.5.9.0 ve 5.5.9.7 i denedim gene olmadi:(((
    -arkadasimda calisan nero yu aynen kendime yukledim calismadi,
    -evde prob cikaran dosyalarin aynisini isyerinde ki writer da denedim sorun cikmadi!!!
    -demekki hardwaresel bir sey var diyorum (anakart,ide driverlari,chipset vb.)
    ne dersiniz? format mi atacagim simdi????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.