Şimdi Ara

LG'den orta seviye akıllı telefon L90'a Lollipop takviyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eger guncelleme istiyosan nexus al :D g2 taş gibi telefon
  • bu guncelleme meraki nedir anlamadim gitti ?
    insanlar 2.3.6 li teleofnlar kullaniyor ve 5.0da calisan uygulamalarin yuzde 80i calisiyor.??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyywoda

eger guncelleme istiyosan nexus al :D g2 taş gibi telefon

Sadece güncelleme yüzünden değil androide alışamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

bu guncelleme meraki nedir anlamadim gitti ?
    insanlar 2.3.6 li teleofnlar kullaniyor ve 5.0da calisan uygulamalarin yuzde 80i calisiyor.??

+1

daha yeni 2.3.6 dan 4.1.2 ye geçtim oda servise gönderdiğim için oldu kasten değil yani :D

aynı işi görüyor bu sayfa sayfa çıkan güncelleme haberlerine anlam vermiyorum valla

gücellemeyle telefonumun lens i değişmiyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir kustirika

quote:

+1

daha yeni 2.3.6 dan 4.1.2 ye geçtim oda servise gönderdiğim için oldu kasten değil yani :D

aynı işi görüyor bu sayfa sayfa çıkan güncelleme haberlerine anlam vermiyorum valla

Güncellemelerle mevcut sorunlar gideriliyor yenilikler ekleniyor.Yüklediğin oyun bile her hafta güncelleniyor.Rakipler sürekli güncellerken sen geride kalmak istemezsin değil mi? Rakiplerin daha hızlı daha stabil daha yeni sürüm kullanırken sen eskşi sürümde kalacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: emir kustirika

quote:

+1

Güncellemelerle mevcut sorunlar gideriliyor yenilikler ekleniyor.Yüklediğin oyun bile her hafta güncelleniyor.Rakipler sürekli güncellerken sen geride kalmak istemezsin değil mi? Rakiplerin daha hızlı daha stabil daha yeni sürüm kullanırken sen eskşi sürümde kalacaksın.

Yeni cihaz sattırmak için G3 ü harcayacaklar bence.

Yazılımsal hatalar gideriliyor.

Aslında olması gereken şey tek merkezden güncelleme almak.

Android alacaksam Nexus alırım.

• G2 o kadar iyi bir telefondu ki, kullanıcıların büyük kısmı üst modele geçmeye yanaşmıyor. Bir şekilde eskitmeye çalışıyorlar galiba. Umarım yanılıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipps

G2 o kadar iyi bir telefondu ki, kullanıcıların büyük kısmı üst modele geçmeye yanaşmıyor. Bir şekilde eskitmeye çalışıyorlar galiba. Umarım yanılıyorumdur.

Sizinle aynı görüşteyim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

G2 ye güncelleme gelmemesinin sebebi lolipop ile cihaz çok hızlandığı için g3 kime almaz diye güncelleme verilmiyor, şeklinde haberler okuyorum bir çok yerde ve xda da geliştirilen romlardan anlaşılan söylentilerin gerçeklik payı olabilir, cihaz gerçekten çok hızlanıyor lolipop ile

CyanogenMOD kullanıyorum. Cihaz 5.0.2'de, hem şarjı muhteşem hem cihaz eskisinden kat kat hızlı, saygılar...

aynen öyle ben henüz yüklemedim ama yükleyen arkadaşlar var dediginiz gibi gerçekten cihaz çok güzel olmuş lolipop ile
  • 2600 liraya G Flex sattılar, hala 5.0 güncellemesini getirmediler telefona. Ancak giriş segmentine veriyorlar, anlamak mümkün değil.

• G3 beat e ne zaman gelicek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

G2 ye güncelleme gelmemesinin sebebi lolipop ile cihaz çok hızlandığı için g3 kime almaz diye güncelleme verilmiyor, şeklinde haberler okuyorum bir çok yerde ve xda da geliştirilen romlardan anlaşılan söylentilerin gerçeklik payı olabilir, cihaz gerçekten çok hızlanıyor lolipop ile

eğer durum samsung'da da böyleyse note 4 için beklemeyelim biz

Esasında VR kullanan kaç kişi var, yap güncellemeni uyarı olarak ekle VR kullanıyorsanız yama çıkana kadar çalışmaya bilir diye belirt kullanmayanlar Lolipop yüklesin kullanacak kişilerde kitkatla devam eder. Adi samsung işi gücü hep çakallık

• Okisht kullanıcısına yanıt
    499 tl ye aldiğim motorola g lolipop guncellemesi geldi ve android 6 yakadar alacakmis guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.