Şimdi Ara

LG - DOA Değişimi Hakk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
19.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende lg fırat elektronik e lg g3 telefonumu mikrofon girişindeki çatlaktan dolayı gönderdim doa deyişim onaylanmış yeni cihaz bekliyormuş bu doa deyişim internette araştırdım ama herkes bişey yazmış kimi sıfır kutuda ürünü teslim ediliyo demiş kimi sadece ürün sıfır oluyor filan yazmış tam olarak nedir bu doa deyişim.birde gelen ürünü iade edip parasını alma hakkım varmıdır.arkadaşlar bide bu fırat elektronik telefonlarına cevap vermiyor bazende telefonu açıp sonra hemen kapatıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_B@ron -- 9 Ekim 2014; 10:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_B@ron

arkadaşlar bende lg fırat elektronik e lg g3 telefonumu mikrofon girişindeki çatlaktan dolayı gönderdim doa deyişim onaylanmış yeni cihaz bekliyormuş bu doa deyişim internette araştırdım ama herkes bişey yazmış kimi sıfır kutuda ürünü teslim ediliyo demiş kimi sadece ürün sıfır oluyor filan yazmış tam olarak nedir bu doa deyişim.birde gelen ürünü iade edip parasını alma hakkım varmıdır.arkadaşlar bide bu fırat elektronik telefonlarına cevap vermiyor bazende telefonu açıp sonra hemen kapatıyorlar

normalde kutulu, yeni almış gibi açılmamış 0 cihaz gönderir merkez ama servis bir katekulle yaparmı bilinmez. iyade edip para alman için mahkeme kararı gerekir diyorlar. normalde tutar düşük mahkemeye gerek yok. değişim 7 iş günü içinde gerçekleşmezse, (cumartesileride işgününe dahil.) ücret iyadesi isteyebilirsin ama bulunduğun ilçe kaymakamlığının, yada valiliğin içindeki tüketici sorunları hakem heyyetine gideceksin. bu aralar banka kredi dosya masraflarının geri alınması için başvurular arttı ve yoğunluk var işler 3 4 ay sürebilir hatta büyük şehirlerde 1 yılı bulabilir. başvuru ve ilerleyen süreçler ücretsiz ve kolaydır ama sonuç için sabırlı olman gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: türk doğan

quote:

DOA Değişimi yapan yok mudur arkadaşlar :)

benim cihazda 23 ağıstosta tamire vermiştim yedek parça gelmediğinden 17 eylülde benimde talebimle doa değişime aldılar. sizin süreç nasıl işledi? neler yapmalıyım? cihazınız l70 ilemi değişti yada değiştimi? değişmişse değişimden sonra gelen cihazda da turkcell uygulamaları varmı?

Ben LG L70 cihazı ile değişim yaptım, çünkü muadili bir ürün yok, L90 ise artık Türkiye de satılmıyormuş, bugün öğrendim. Turkcell uygulamaları 3 cihazda da yoktu.

Son değiştirdiğim cihaz Ağustos üretimiydi.

Hocam sizin telefonunuz kac günde elinize gwçti ne kadar sürdü acaba bilgi verirseni sevinirim.burda yazan coğu kişide doa değişim nedeniyle beklemeye alındı yeni cihaz bekleniyor seklinde yazılmış bende sadece doa değişim onayı bekleniyor yazıyor servis onay bekliyoruz belkide onay verilmez dedi sizin durumda benim duruma benziyo biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kdevelioglu

quote:

quote:

quote:

benim cihazda 23 ağıstosta tamire vermiştim yedek parça gelmediğinden 17 eylülde benimde talebimle doa değişime aldılar. sizin süreç nasıl işledi? neler yapmalıyım? cihazınız l70 ilemi değişti yada değiştimi? değişmişse değişimden sonra gelen cihazda da turkcell uygulamaları varmı?

Ben LG L70 cihazı ile değişim yaptım, çünkü muadili bir ürün yok, L90 ise artık Türkiye de satılmıyormuş, bugün öğrendim. Turkcell uygulamaları 3 cihazda da yoktu.

Hocam sizin telefonunuz kac günde elinize gwçti ne kadar sürdü acaba bilgi verirseni sevinirim.burda yazan coğu kişide doa değişim nedeniyle beklemeye alındı yeni cihaz bekleniyor seklinde yazılmış bende sadece doa değişim onayı bekleniyor yazıyor servis onay bekliyoruz belkide onay verilmez dedi sizin durumda benim duruma benziyo biraz

Genel servisin onay vermesi gerekiyor size lakin her durumda 20 gun beklemeniz gerekiyor hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Genel servisin onay vermesi gerekiyor size lakin her durumda 20 gun beklemeniz gerekiyor hocam.

Teşekkür ederim o süreyi gecerse zaten para iademi isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen. Benim 2-3 haftada islemlerim bitiyordu. Sizinki de o sureyi bulur, lg urunlerini sevmesem de servisi muazzam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen. Benim 2-3 haftada islemlerim bitiyordu. Sizinki de o sureyi bulur, lg urunlerini sevmesem de servisi muazzam.

Bende tam tersine ürünlerini seviyorum ama servisten tiksindim 15 gündür ellerinde telefon ekranında sorun yaşayıp göndermiştim ellerine gectıkten 3 gün sonra telefonda bişey yok biz yinede yazılım attık dediler telefonumu kargo bilgierimi yanlış girip ben kayseride ikâmet etmeme ragmen Van iline göndermişler telefon ordan gelince servise zorla tekrar kontrol ettmelerini istedim evet ekran dediğiniz gibi sorunlu imiş telefonudediler kavga ederek yine zorlayarak değişim istedim şimdide bekliyorum sonucu ama bana ulaşacagına hiç inancım kalmadı artık bunlar beni oyalıyor bence telefonlarıma bakmıyorlar cünki

• Cumartesi gunu iki urun verdim ben de servise.

İlki Android 5 yuklemeyi denerken brick olan G2 digeri de softkey dokunmatik problemi olan nexus 4.

G2 icin internet sitesinde DOA degisim bekliyor vs yazmislar. Zaten servisten daha cikmadan yenisiyle degistirirler muhtemelen denmisti.

Nexus ise garantisi bitti sanarken kontrol ettiklerinde ocak 2015 e kadar devam ediyor demeleri uzerine onu da servise verdim. Ekran degisimi yedek parca bekleniyor denmis.
    Ellerinde nexus 4 ekrani kaldigini zannetmiyorum. Mecburen onu da degistirmeleri gerekecek.
    Ama bu servis surelerinin uzunlugunu bildigim icin hic beklemedim ve oneplus one aldim. Gayet memnunum,degisimden gelen telefonlari kullanmadan satmayi dusunuyorum.

• Benimde telefonumu 20 gun beklettiler tam 20. Gun kargoya verdiler 16gb lik gonderdim ellerinde olmadigi icin 32gblik modelinden gonderdiler ama cok ugrastim degisimi kabul ettirebilmek icin elime geceli 1 hafta oluyor

• hocam banada 32 gb lık g2 elimizde yok diyip G3 32 gb gönderdiler
  • DOA değişim beklemekten ciğerlerim soldu LG.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatross07

hocam banada 32 gb lık g2 elimizde yok diyip G3 32 gb gönderdiler

Yok artık..
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    aynen kardes bende şaşırdım ilk cok iyi oldu ama

İşemri No :*****
    Cihazın Durumu : TÜM İŞLEMLER BİTMİŞ - TESLİM EDİLMİŞ
    Marka / Model : LG LGD802
    Garanti Durumu : GARANTİ DAHİLİ
    Ucret :
    Aciklama :

15.10.2014 İşemri Açıldı
    15.10.2014 *********** IMEI No.lu cihaz LG Teknik servise ulasmistir. Cihaz takibini 0 312 231 6 543(LGE) veyahttp://lg.tech-im.com adresinden yapabilirsiniz.
    15.10.2014 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, KAPAK ÖN CAMLI BEYAZ
    15.10.2014 Malzeme Eklendi Stok Kodu : ACQ87040902, KAPAK ÖN CAMLI BEYAZ
    15.10.2014 YEDEK PARÇA BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    15.10.2014 ************* Seri numarali cihazinizin tamiri icin YEDEKPARCA beklenmektedir. Detayli bilgi icin 0 312 231 6 543(LGE)');
    31.10.2014 Cihaz beklemeden çıkartıldı
    31.10.2014 DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR nedeni ile beklemeye alındı.
    31.10.2014 ************ Seri numarali cihaziniz YENI CIHAZ beklemektedir. Detayli bilgi icin 0 312 231 6 543(LGE)
    16.11.2014 Cihaz beklemeden çıkartıldı
    16.11.2014 Cihaz Statusu Değişti: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Tamir Kodu: GX-Kutulu değişim/Model değişimi yapıldı KapanisSonucu: TAMİR EDİLDİ KAPANDI Not: KUTULU MODEL DEĞİŞİMİ YAPILDI. D855 MODEL CİHAZ VERİLDİ. IMEI: *********** S/N: 410K****
    16.11.2014 Kalite kontrol tamamlandı.
    16.11.2014 SWAP İşlemi Yapıldı. LG/LGD855TR
    Yeni Seri No:**********
    Tamir Kodu :GX-Kutulu değişim/Model değişimi yapıldı ile işemri KAPALI Statusune alındı.
    Aciklama : KUTULU MODEL DEĞİŞİMİ YAPILDI. D855 MODEL CİHAZ VERİLDİ. IMEI: *********** S/N: 410K******
    17.11.2014 ****** IMEI No.lu cihazinizin servisimizdeki islemleri tamamlanmistir.
    17.11.2014 Kargodan geçti Kutu no : 001

• Ben de 02.12.2014 tarihinde verdiğim cihazın DOA Değişimi için beklemeye bugün başladım. Servisi arayıp konuştum, ücret iadesi talep edecektim ki 27.12.2014 tarihinde 20 iş gününün dolacağını söylediler. Konuşma bittikten 2-3 saat sonra bir de baktım ki cihaz yedek parça beklemesinden çıkarılıp DOA DEĞİŞİM BEKLİYOR'a dönmüş, bu lg çakallıkta uzmanlaşmış, bir daha asla LG almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Bugün aradım. G3 telefonum için de yenisi bekleniyor yazıyor. Yetkili servisi arayıp bunun ne kadar sürebileceğini sordum. Maksimum 1 ay demesiyle dumur oldum. Cihaz onaylanacakmış da İstanbul'dan gelecekmiş de...

Ne sikayetle gonderdin kardesim cihazi

• Lg gordugum en iyi servise sahip firma. Samsung servisleri gercekten vahim..

• quote:

Orijinalden alıntı: unpreventable

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-X

Bugün aradım. G3 telefonum için de yenisi bekleniyor yazıyor. Yetkili servisi arayıp bunun ne kadar sürebileceğini sordum. Maksimum 1 ay demesiyle dumur oldum. Cihaz onaylanacakmış da İstanbul'dan gelecekmiş de...

Ne sikayetle gonderdin kardesim cihazi

Konuşurken ahize cızırtı yapıyordu. Arka kapaktaki boşluktan kaynaklıydı muhtemelen. Üstüne biraz bastırınca geçiyordu.
  • lg servisi sandigimiz servislerin hepsinden iyi bi kere kaliteli karisiliyorlar ilgileniyorlar
    her serviste kıl eleman vardir bunlar goz ardi edilebilir durumlar bende nexus5imi gonderdim cihaz 17. gunun sonunda degisime gitti onay aldi su anda merkezden cihaz bekliyorlarmis dedim m. hizmetlerindeki kadina hanfendi nexusun uretimi durdurldu diye oda dedi farkli bi cihaz gonderirlar o zaman diye gondermden de beni arayip onay almalari lazimmis bekliyorum simdilik iste

• 01.09.2015 te LG genel merkeze değişim formum gönderildi DOA kapsamında hala bekliyorum büssürü mail attık aradım konustum işe yaramadı beklicem..
  • izmir yaslı elektronikten cihazı nasıl sorgulayacaz ? imei numarasını giriyorum kayıt bulunamadı diyor ne yapmam lazım ? ek birşeyler mi yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.