Şimdi Ara

LG DV382 DVD PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben LG dv392 modelini almayı düşünüyordum fakat baktıgım hic bir teknosa da bulamadım ondan bu modele yöneldim. zaten tüplü tv ile kullanacagım icin hdmi ve upscalling özelligini kullanamayacaktım. benim istedigim usb'den divx izleyebileyim( WD 80 gb external) , altyazılarda problem olmasın (film altyazı adı aynı iken) ne dersiniz sizce bu cihaz işimi görür mü??
    şimdiden teşekkürler

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130307&CS_Category=_SBA_846_1662_819_3809&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bce -- 5 Temmuz 2008; 0:45:25 >

• arkadaşlar en geç yarına almayı düşünüyorum bi yardımcı olursanız çok sevinirim
  • teknosadan 115 ytl'ye lg dv382 dvd player aldım divx,xvid ve avi videoları açıyor fakat wmv, flv, mp4, mov, videoları açmıyor oysa cihazın üstünde windows media'yı desteklediği yazıyor buna rağmen .wmv uzantılı videoları göstermiyor bunun sebebi nedir
    --
    wmv uzantılı videoları gösteren tavsiye edeceğiniz divX dvd player var mı?
  • windows media audio desteği vardır büyük ihtimalle yani wma.

Piyasada şuan satılan playerlarda wmv desteği yok diye biliyorum (Türkiye sınırları içinde satılanlarda)
  • peki divx dvd player lar neden wmv videoları açamıyor
  • Belki işlemcisini çok yoruyor veya Microsoft'un formatı olduğundan lisansını satmıyor olabilir, kendi üreteceği modellerin çözebilmesini istiyordur bu yüzden diğer cihazların WMV dosyalarınıoynatmasına izin vermeyebilir. MOV dosyaları da Apple'ındır mesela gariptir o da yoktur playerlarda oynamaz.
  • Bende bu playerı düşünüyorum, kullananan arkadaşlardan yorumları alabilirmiyiz. USB performansı nasıl öncelikle?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemen

Bende bu playerı düşünüyorum, kullananan arkadaşlardan yorumları alabilirmiyiz. USB performansı nasıl öncelikle?

bu modeli kesinlikle tavsiye etmiyorum avi xvid divx formatlrını destekliyor fakat wmv, flv, mp4 formatlarını desteklemiyor,fiyatı pahalı(teknosadan 115 ytl'ye aldım) kumandası küçük ve kullanışsız insanın elini ağrıtıyor, ekrandaki OSD simgeleri kaldıramıyorsun mesela pause'a bastınmı pause simgesi sol üstte dev gibi öylece duruyor,kasanın arkasında bir çok cihazda olan on-off butonu yok, kapatırken mutlaka dvd-CD moduna kapatacaksın USB modunda kapatırsan cihaz kitleniyor ve uzaktan kumandanın on-off tuşuyla açılmıyor, tekrardan açmak için fişi prizden çıkarıp yerine takacaksınki ancak çalışsın, yüksek boyutlu resimleri kesinlikle gösteremiyor kitleniyor, resimleri izlerken yukarıda bahsettiğim gibi resmin altında OSD bilgi bandı oluşuyor, resmin alt tarafını tamamen kapatıyor resmi rahat görmek için her defasında elle kaldırman gerekiyor, ... vs vs...

usb ile ilgili olarak ise

bende 4gb usb var sorunsuz tanıdı. fakat bazen ilginç bir şey ile karşılaşıyorum bazı avi videoları cd-dvd den gösteriyor fakat usb den göstermiyor ancak bu durum ile nadir olarak karşılaştım 120 gb ntfs philips hdd'dem var onu henüz takıp denemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: egemen

Bende bu playerı düşünüyorum, kullananan arkadaşlardan yorumları alabilirmiyiz. USB performansı nasıl öncelikle?

luciferman işlemciyi yoruyor fikrine katılıyorum eski bir bilgisayarım var wmv format videoları izlerken devamlı takılmalar oluyor ve bilgisayar kasılıyor oysa avi formatlı videoları izlerken sorun yok. wmv türünü avi'ye convert ederek izleyebiliyorum buda oldukça zaman alıyor
  • USB versiyonu en son 1.1 i destekliyormuş. 2.0 ları açmıyor buna bir çözüm bulunabilinirmi?
  • setare

dediklerinin hepsi atmasyon bende kulanıyorum 8Gb bellekle,homotech markasının açmadıgı USB bellekteki bütün filmleri açtı hiç bir sorunu yok USB ise plus yazıyor siz nasıl 1.1 dersiniz elinize 1,5 GB kapasiteli fil alın UBS takın bakalım bunun haricinde gösterecek marka varmı,

avi filmleri USB kesinlikle gösteriyor o becerememiş,arkasında dügme yokmuş aman ne lazım,siz hatalı kulanmışsınız sorun sozde ben 3,5 MP fotograflarımın hepsini izliyorum bundan sadece 650 dosyanın haricinde desteklemez diyor omu sorun vah canım vah,

sadece 2,5 GB USB attım bunu açmadı kitlendi bende anladımki USB den 2,5GB filmleri açmıyor(tek 2,5GB filmleri)bir daha atmıyorum cd den izliyorum bunda ne var hangi DVİX oynatıcı USB den aça bu kadar büyük filmi,

ayrıca ben USB modunda cihazı kapatıyorum daha hiç kitlenmedi,arkadaşın söylediklerinin %99 yalan,yada kendisindeki arızalı,

• Arkadaşlar,
    Nasıl bir cihaz elinizdeki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: msendogan33

Arkadaşlar,
    Nasıl bir cihaz elinizdeki ?

Bu sene alacakmısın,unpop-2
  • bende dün aldım bu aleti iyi hoşta usb yi takıyorum ekranda usb yazısı ne menü war ne bişey yardımcı olurmusunuz lütfen
  • Arkadaşlar, bu cihazda LG DV492'de olan altyazıda 32 karakterden fazla olan karakteri aşağı atma olayı var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.